Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες μου ρθε ειδοποιηση απο ταχυδρομειο για δεμα που περιμενα απο Αγγλια. Σημερα, εφυγα Χαλκιδικη και θα λειπω καμια βδομαδα. Παιζει να το γυρισουν πισω;

Όχι αποκλείεται να το γυρίσουν τόσο σύντομα. Για σιγουριά αν θες πάρε και τηλέφωνο τη Δευτέρα και πες τους ότι θα πας την επόμενη βδομάδα

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για αυτο λεω και εγω.απλα ειδα οτι δεν εχει αλλα διαθεσιμα συμφωνα με το site.και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 υποχρεωτικα.μαρεσε που το huawei δινει 2 giga μνημη αντιθετα με το lg + octa core.

Εγω πηρα τηλεφωνο σε ενα τοπικο καταστημα εδώ στην χαλκιδικη, παραγγειλα δυο,την αλλη μερα ηταν εκει, αλλα χωρις προτιμησεις χρωματος...ηθελα ενα μαυρο και ενα ασπρο, ηρθανε δυο μαυρα, το ενα την επομενη μερα, το δευτερο μετα απο δυο

Δημοσ.

Χθες μου ρθε ειδοποιηση απο ταχυδρομειο για δεμα που περιμενα απο Αγγλια. Σημερα, εφυγα Χαλκιδικη και θα λειπω καμια βδομαδα. Παιζει να το γυρισουν πισω;

Όχι. Το γράφει και το ειδοποιητήριο από πίσω, μένουν στο κατάστημα 15 μέρες για παραλαβή πριν τα στείλουν πίσω.

- - - - - - -

Κι εκεί που κάθεσαι στο άσχετο, ακούς θόρυβο και ανακαλύπτεις πως πετάχτηκε μόνο του κουμπί (βασικά το καπάκι του κουμπιού) από τον φούρνο. Βγήκε ένα ελατήριο και το καπάκι/κουμπί έχει σπάσει στο σημείο που μαγκώνει στο εσωτερικό πλαστικό παπάρι (το πραγματικό εσωτερικό κουμπί που γυρίζει και πάει μέσα-έξω). Παλιό μοντέλο και γιοκ ανταλλακτικό, μόνη λύση λέει, να τα τιγκάρω μέσα/κολλήσω με σιλικόνη. Οπότε άρχισα να κοιτάω για υψηλής θερμοκρασίας. Εμπειρίες, προτίμηση;

Δημοσ.

Κι εκεί που κάθεσαι στο άσχετο, ακούς θόρυβο και ανακαλύπτεις πως πετάχτηκε μόνο του κουμπί (βασικά το καπάκι του κουμπιού) από τον φούρνο. Βγήκε ένα ελατήριο και το καπάκι/κουμπί έχει σπάσει στο σημείο που μαγκώνει στο εσωτερικό πλαστικό παπάρι (το πραγματικό εσωτερικό κουμπί που γυρίζει και πάει μέσα-έξω). Παλιό μοντέλο και γιοκ ανταλλακτικό, μόνη λύση λέει, να τα τιγκάρω μέσα/κολλήσω με σιλικόνη. Οπότε άρχισα να κοιτάω για υψηλής θερμοκρασίας. Εμπειρίες, προτίμηση;

Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό ;

Δημοσ.

Τι να σου πω τώρα, σε τοπικό με ανταλλακτικά είπαν ότι δεν υπάρχει επειδή ειναι παλιό μοντέλο και συμβούλεψαν περί σιλικόνης. Το οποίο, αν είναι ασφαλές και λύνεται έτσι, δεν βρίσκω λόγο για περαιτέρω πήγαινε-έλα στα μαγαζιά. Online μέχρι στιγμής το βρίσκω μόνο σε έναν Αθήνα, αλλά και σ' αυτόν, γράφει "κατηργημένο"

(αυτό ...και το 'χω και απορία, ακόμη κι αν το βρω, στις φωτο φαίνεται να είναι πακέτο με τον εσωτερικό πλαστικό διακόπτη που σ' εμένα έχει μείνει λειτουργικός πάνω στην κουζίνα... οπότε ή θα πρέπει να βγαλω και να χρησιμοποιήσω μόνο το νέο καπάκι, ή να βγάλω όλο το παλιό, που δεν έχω δει ακόμα αν και κατά πόσο εύκολα βγαίνει... πφφ].

Δημοσ.

Τι να σου πω τώρα, σε τοπικό με ανταλλακτικά είπαν ότι δεν υπάρχει επειδή ειναι παλιό μοντέλο και συμβούλεψαν περί σιλικόνης. Το οποίο, αν είναι ασφαλές και λύνεται έτσι, δεν βρίσκω λόγο για περαιτέρω πήγαινε-έλα στα μαγαζιά. Online μέχρι στιγμής το βρίσκω μόνο σε έναν Αθήνα, αλλά και σ' αυτόν, γράφει "κατηργημένο"

(αυτό ...και το 'χω και απορία, ακόμη κι αν το βρω, στις φωτο φαίνεται να είναι πακέτο με τον εσωτερικό πλαστικό διακόπτη που σ' εμένα έχει μείνει λειτουργικός πάνω στην κουζίνα... οπότε ή θα πρέπει να βγαλω και να χρησιμοποιήσω μόνο το νέο καπάκι, ή να βγάλω όλο το παλιό, που δεν έχω δει ακόμα αν και κατά πόσο εύκολα βγαίνει... πφφ].

Αν το βρεις θα σε πουν πως θα το αλλάξεις ...

Περίπου σαν αυτό το  Whirlpool  πατητό κουμπί

είχα βρει πριν κανά-δυο χρόνια στον Πλούταρχο

στην Καλαμαριά ... Γύρω στο δεκαπεντάρι ευρώ

το πλήρωσα ... ακριβό το γαμημένο ...  :-(

Δημοσ.

Υπαρχει κατι που μπορουμε να ριξουμε σε γκαζον και να αποτρεπει τις γατες απο το να χεζουν σε αυτο;

Δημοσ.

Υπαρχει κατι που μπορουμε να ριξουμε σε γκαζον και να αποτρεπει τις γατες απο το να χεζουν σε αυτο;

Αμέ:

Rottweiler-Running-pm.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πληρώσει τον ΟΑΕΕ του παρόντος διμήνου με τον κωδικό πληρωμής. Δεν είχα πληρώσει του προηγούμενου που έχει μια προσαύξηση σύμφωνα με τον τελευταίο λογαριασμό. Πληρώνω με τον κωδικό της προηγούμενης απόδειξης συν προσαύξηση ή με της τωρινής ή τίποτα από τα δύο;

Δημοσ.

Τι επιπτωσεις εχει καποιος κατοχος μηχανης αν ο αδερφος του που δεν εχει διπλωμα την παρει κρυφα και τρακαρει ή τον σταματισει η τροχαια

• Moderators
Δημοσ.

Τι επιπτωσεις εχει καποιος κατοχος μηχανης αν ο αδερφος του που δεν εχει διπλωμα την παρει κρυφα και τρακαρει ή τον σταματισει η τροχαια

τι επιπτωσεις εχει απο την αστυνομια ή απο τον αδερφο του? :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πληρώσει τον ΟΑΕΕ του παρόντος διμήνου με τον κωδικό πληρωμής. Δεν είχα πληρώσει του προηγούμενου που έχει μια προσαύξηση σύμφωνα με τον τελευταίο λογαριασμό. Πληρώνω με τον κωδικό της προηγούμενης απόδειξης συν προσαύξηση ή με της τωρινής ή τίποτα από τα δύο;

Με της τωρινής, η προσαύξηση συμπεριλαμβάνεται

Δημοσ.

τι επιπτωσεις εχει απο την αστυνομια ή απο τον αδερφο του? :P

Τι επιπτωσεις εχει ο αδερφος απο την αστυνομια εφοσον ειναι στο ονομα του

Δημοσ.

Τι επιπτωσεις εχει ο αδερφος απο την αστυνομια εφοσον ειναι στο ονομα του

Θα κυνηγησουν και αυτον.ο ενας δηλαδη εσυ θα φαει δικαστηριο που δεν εχεις διπλωμα αλλα και τρακαρες(ακομα και να φταιει ο αλλος εσενα θα σκισου οσο ξερω).η ασφαλεια εννοειται δεν καλυπτει εφοσον οδηγειται απο ατομο που δεν εχει διπλωμα.επισης αντε να αποδειξει ο αδερφος σου οτι δεν στην εδωσε και οτι απλα του την πηρες οποτε θα φαει τρεξιμο και αυτος

Δημοσ.

Με της τωρινής, η προσαύξηση συμπεριλαμβάνεται

Το θέμα είναι ότι δεν την είχε στο σύνολο. Δλδ δεν έβγαζε 907 ευρώ αλλά 452 στο σύνολο και στη σημείωση κάτω έλεγε σύμφωνα με έλεγχο οφείλετε 455 ευρώ.

Είσαι σίγουρος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...