techm Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Την πέτυχε κανείς; Stoya in exarchia Ένα χιλιαρικάκι δικέ μου! 1
Razor_7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 είναι λογικό μετά απο άσχημο κόψιμο στο κεντρο της παλάμης(εσωτερική μεριά) από μαχαίρι, να νιώθω σαν να 'χει βρει νευρο και να ζαλίζομαι, οτι έχω ανεβάσει θερμοκρασία στο κεφάλι και να ιδρώνω?
deesnider Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 είναι λογικό μετά απο άσχημο κόψιμο στο κεντρο της παλάμης(εσωτερική μεριά) από μαχαίρι, να νιώθω σαν να 'χει βρει νευρο και να ζαλίζομαι, οτι έχω ανεβάσει θερμοκρασία στο κεφάλι και να ιδρώνω? Εφόσον έχασες πολύ αίμα, τουλάχιστον το να ζαλίζεσαι μού φαίνεται λογικό. Για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα.
gia_nnis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μου ηρθε ο λογαριασμος της δεη και αντι να γραφει ενδειξη πελατη(στο εναντι δινω εγω τις κw) γραφει εκκαθαριστικος! Γνωριζει καποιος κατι? Το εκανε ετσι η δεη λογω του capital control? ή το αλλαξανε?
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Την πέτυχε κανείς; Stoya in exarchia Ασε. Οταν το διαβασα χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο. Θα ξαναρθει ομως για να κανει γυρισματα. Ποσο περιεργο θα ειναι να γυρναει μια σκηνη καπου και να ειναι ο μισος αντρικος πληθυσμος κατω απο τα παραθυρα φωναζοντας 1
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς πόσο χρόνο παίρνει για να μετατρέψεις παλαιού τύπου διπλώματος σε νέο? Παίρνω τηλέφωνο από τις 1 παρά και δεν απαντάει κανείς.
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς πόσο χρόνο παίρνει για να μετατρέψεις παλαιού τύπου διπλώματος σε νέο? Παίρνω τηλέφωνο από τις 1 παρά και δεν απαντάει κανείς. Βασικά σε σχολή οδηγών πάρε.
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Βασικά σε σχολή οδηγών πάρε. Will do, thanks! Μου είπαν γύρω στον μήνα.. Oh well.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Will do, thanks! Μου είπαν γύρω στον μήνα.. Oh well. Για που χρειάζεται το νέο; Για εξωτερικό;
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Για που χρειάζεται το νέο; Για εξωτερικό; Ναι. Βολεύει όμως καλύτερα να γίνει η μετατροπή απευθείας σε Αγγλικό δίπλωμα, εφόσον μπορεί κάποιος να οδηγεί εκεί με ελληνικό. Μέσα σε 2 εβδομάδες σου έρχεται συστημένο σπίτι σου και με ελάχιστα λεφτά παραπάνω. 1
Lnk Hlk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Φίλε μου, αν κατάλαβα καλά μιλάς για δάνειο. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά αυτή τη στιγμή η τράπεζες δεν έχουν ούτε σάλιο για τα γραμματόσημα. Παρόλα αυτά, δεν χάνεις τίποτα να πας και να ρωτήσεις. Κράτα μας ενήμερους. Τελικά δεν γίνεται... όλα είναι παγωμένα ακόμη. Πήγα σήμερα. Περιμένουν κι αυτοι το ok απο την Τράπεζα της Ελλάδος.. 1
di maria kun Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παιδια να ρωτησω κατι,ηθελα να παρω ενα κινητο παλευω με τα τοσα να μαζεψω ενα μπατζετ γυρω στο 300αρι και εδω και ενα μηνα οι τιμες σκρουτζ ειναι απο 50 ως και 150 στα κινητα,ξερω με ολα αυτα που γινονται στην Ελλαδα τα ανεβασανε-τι γινεται πλεον ποτε θα πεσουν???
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παιδια να ρωτησω κατι,ηθελα να παρω ενα κινητο παλευω με τα τοσα να μαζεψω ενα μπατζετ γυρω στο 300αρι και εδω και ενα μηνα οι τιμες σκρουτζ ειναι απο 50 ως και 150 στα κινητα,ξερω με ολα αυτα που γινονται στην Ελλαδα τα ανεβασανε-τι γινεται πλεον ποτε θα πεσουν??? Θα έλεγα να κάνεις λίγες μέρες υπομονή
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Γνωρίζει κάποιος από πρώτο χέρι αν επιτρέπεται να κυκλοφορείς με ελληνικό δίπλωμα (παλαιού τύπου με φωτογραφία) στην Αγγλία και για πόσο καιρό? Ξέρω πως επιτρέπεται να κυκλοφορείς με ελληνικές πινακίδες για 60 μέρες. Συμφέρει πριν φύγω να γίνει μετατροπή σε νέου τύπου ή κατευθείαν να γίνει Αγγλικό? (Το Αγγλικό θα πάρει λιγότερο χρόνο)
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ποιο μικρό, απλό, δωρεάν προγραμματάκι χρησιμοποιούμε για να δυναμώσουμε την ένταση σε mp3 αρχεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις