Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπραβο συγχαρητηρια, ξεκινησατε δουλια ?

σου ζητησαν χαρτια για την ειδηκοτητα που διαλεξες ή στα ραπαπας τους 

Ναι ζητάνε κανονικά. Δουλειά μπορεί να μην ξεκινήσουμε και ποτέ. :P  Κανονικά ο δήμος έχει προθεσμία μέχρι τις 7/8 να με προσλάβει. Σε άλλους δήμους τους έχουν πει ότι θα ξεκινήσουν από Δευτέρα, σε εμάς τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

Κτελ Θεσσαλονίκης - αεροδρόμιο αύριο μεσημέρι δεν πιστεύω να κάνουμε παραπάνω από ώρα με αστικό ε?

Just for the record, μισή ώρα

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο έχει το εισιτήριο για ΟΑΣΘ; Μέσα στην πόλη.

Για μια διαδρομη, αν το παρεις απεξω εχει 1€, αν το βγαλεις μεσα 1,1€

Για 2 διαδρομες, αν το παρεις απεξω εχει 1,2€, αν το βγαλεις μεσα 1,3€.

Α, αν βγαζεις μεσα κοιτα να εχεις ακριβως, γιατι τα μηχανηματα ρεστα δε δινουν.

• Like 2
Δημοσ.

Για μια διαδρομη, αν το παρεις απεξω εχει 1€, αν το βγαλεις μεσα 1,1€

Για 2 διαδρομες, αν το παρεις απεξω εχει 1,2€, αν το βγαλεις μεσα 1,3€.

Α, αν βγαζεις μεσα κοιτα να εχεις ακριβως, γιατι τα μηχανηματα ρεστα δε δινουν.

Πωπωπω... Θυμάμαι φοιτητόθεν έδινα 20¢ και το κανονικό έκαμε γύρω στα 75¢....

Έχω ραντεβού κέντρο, θα πρέπει να πάρω 2 διαδρομές ή η μια είναι μετά επιστροφής;

Δημοσ.

Πωπωπω... Θυμάμαι φοιτητόθεν έδινα 20¢ και το κανονικό έκαμε γύρω στα 75¢....

Έχω ραντεβού κέντρο, θα πρέπει να πάρω 2 διαδρομές ή η μια είναι μετά επιστροφής;

Χαχαχα και γω τοσα εδινα σα φοιτητρια. Καπου εχω κρατησει και ενθυμιο ενα εισητηριο.

Οχι, θες 2 εισητηρια μονης. Το διπλης διαδρομης εχει διαρκεια 70 λεπτά και ειναι για αυτους που πρεπει να παρουν 2 λεωφορεια σε σταθμους μετεπιβίβασης.

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχα και γω τοσα εδινα σα φοιτητρια. Καπου εχω κρατησει και ενθυμιο ενα εισητηριο.

Οχι, θες 2 εισητηρια μονης. Το διπλης διαδρομης εχει διαρκεια 70 λεπτά και ειναι για αυτους που πρεπει να παρουν 2 λεωφορεια σε σταθμους μετεπιβίβασης.

Περασμένα μεγαλεία και αθυμώντας τα να κλαις...

Να 'σαι καλά Μαίρη! :) 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ζητάνε κανονικά. Δουλειά μπορεί να μην ξεκινήσουμε και ποτέ. :P  Κανονικά ο δήμος έχει προθεσμία μέχρι τις 7/8 να με προσλάβει. Σε άλλους δήμους τους έχουν πει ότι θα ξεκινήσουν από Δευτέρα, σε εμάς τίποτα ακόμα.

θες την θετικη πλευρα τουλαχιστον σε επελεξαν ασχετα αν δεν δουλεψεις :P

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω το μαγαζί με είδη φωτογραφίας (κόκκινο θέμα στην σελίδα)  που διαφημιζόταν εδώ στο insomnia πριν απο κανα μήνα περίπου.

Δημοσ.

Έκανα μια αγορά με χρεωστική κάρτα. Όμως δεν φαίνεται σαν κίνηση στις κινήσεις λογαριασμού. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Δημοσ.

Εχω βαλει στο κινητο custom rom...αν κανω διαγραφη δεδομεμων θα εχω την ρομ οπως την πρωτο εβαλα ή θα τα χασω ολα;

Εβαλα το linksd τα κανα ολα και τωρα ουτε φωτογραφια δεν με αφηνει να βγαλω, παλια ειχα πιο πολλες φωτογραφιες στην εκθεση, αλλα προβληματα με το να τραβηξω ή να λαβω νεα φωτογραφια δεν ειχα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...