Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 αν κάποιος ακούσει οριστική οδηγία για τα χρήματα που μπορούμε να μεταφέρουμε εξωτερικό να το γράψει αν ειναι δυνατόν, γιατι φευγει ο αδερφός μου σε 1 μήνα (σπουδάζει έξω) και σκόπευε να πάρει ένα ποσό μαζί του. edit, βρηκα αυτο http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/kleistes-mexri-th-deytera-oi-trapezes-meiwnetai-sta-1000-h-metafora-metrhtwn-sto-ekswterikwn.3566669.html?utm_source=Sport24&utm_medium=breaking_news_hp&utm_campaign=24MediaWidget Σύμφωνα με την ΠΝΠ με την οποία παρατείνεται η τραπεζική αργία και οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές και τη Δευτέρα, 13/7, το όριο μεταφοράς μετρητών στο εξωτερικό περιορίζεται από τις 10 χιλιάδες στα 1.000 ευρώ. edit: από εδώ η πληροφορία, δεν έβγαλα άκρη με τα ΦΕΚ που ακριβως το διαβασατε αυτο για τα 1000€ διαβασα ποσες φορες και τα 2 αρθρα και δεν ειδα να αναφερεται καπου!
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ^^^ Σημερινή είδηση που αφορά την μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό δεν ξέρω αν βοηθάει. Δεν εφαρμόστηκε το όριο των 1.000 ευρώ για ταξίδια στο εξωτερικόwww.dikaiologitika.gr
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 που ακριβως το διαβασατε αυτο για τα 1000€ διαβασα ποσες φορες και τα 2 αρθρα και δεν ειδα να αναφερεται καπου! αν σου πω οτι τα κανανε edit θα με πιστεψεις? φαινεται και απο τα σχολια βασικα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 και σχολια ειδα και για αυτο με παραξενεψε! λεω τι σκατα δεν ξερω ελληνικα?
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 και σχολια ειδα και για αυτο με παραξενεψε! λεω τι σκατα δεν ξερω ελληνικα? ειδες τι σου ειναι ομως ο δημοσιογραφος? γραφει κατι, μαζευει κλικ, δεν επαληθεύεται, κανει edit και λεει μετα "σας τα ελεγα εγω, παλι μεσα επεσα".
saxos55 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εδώ και επίσημα: http://www.forin.gr/articles/article/14986/g-d-o-p-0000945eks-2015-x-p-2261-8-7-2015-paratash-diarkeias-trapezikhs-argias-braxeias-diarkeias-kai-ruthmish-thematwn-sunallagwn-kata-th-diarkeia-auths (δεν υπάρχει τίποτα στην υπουργική απόφαση για μεταβολή του ορίου από 10000 σε 1000)
VasKag Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοια στην αθηνα? Εχω ψαξει σε διαφορα χρωματοπωλεια και μαγαζια με ειδη επιπλοποιιας. Ψαχνω συγκεκριμενα αυτα με το εσωτερικο m4 σπειρωμα. http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=6_195_752&products_id=6732 Τελικα βρηκα στην οδο αθηνας.
ribo7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ερώτηση προς τις κοπέλες της παρέας:Αυτό το παντελόνι τι χρώμα είναι? Καφέ το λες?Θέλω να το πάρω να κάνω τον ίδιο συνδιασμό. Υπόψη ότι θα βάλω καφέ-ταμπά παπούτσια (έτσι μου είπαν λέγονται ) και αντίστοιχο χρώμα ζώνη. Αλλιώς τι χρώμα παντελόνι? Ευχαριστώ!
Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλύτερα κάνε το σετάρισμα με μπεζ γιατί τα άλλα χρώματα που ταιριάζει το καφέ (ροζ,χρυσο,πράσινο,μπλε , πορτοκαλί και κίτρινο-πιο λίγο το κίτρινο-) δεν θα σου αρέσουν και θα τα βρίσκεις αντρικά χρώματα.
therock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εχω παρει βαζακι Nescafe Espresso και βαζω 2-2.5 κουταλιες καθε πρωι στο γραφειο, πολυ ειναι? Εχω αποφυγει το μεγαλυτερο διαστημα της ζωης μου τους καφεδες, αλλα τον αρχισα επειδη το τελευταιο καιρο δε τη παλευω. Δε θελω ομως να χτισω ανοχη να ανεβαζω τη δοση και να καταληξω κανα πρεζακι της καφεινης
Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο πρόγραμμα έτσι ώστε όταν έρχεται μέιλ να σκάει ειδοποίηση στο πισί; η πολλά ζητάω; για να μην έχω ανοιχτές καρτέλες με 500 μέιλ.
kalogeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο πρόγραμμα έτσι ώστε όταν έρχεται μέιλ να σκάει ειδοποίηση στο πισί; η πολλά ζητάω; για να μην έχω ανοιχτές καρτέλες με 500 μέιλ. Το Mozilla Thunderbird το έχεις δοκιμάσει; Αν έχεις εγκατεστημένο το Office, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Outlook. Επίσης, αν οι λογαριασμοί σου είναι GMail, η Google σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το desktop notifications. 1
Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πέρασα το thunderbird βολικό φαίνεται. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις