afentiko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έδωσα πανελλήνιες το 2009 και θέλω να ξαναδώσω τώρα (2016), με τι μαθήματα θα δώσω? Όπως τότε, με καινούρια ή διαλέγω ένα από τα δύο?
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ποιος και πως σε ελέγχει εννοώ . Όσες φορές πήγα εξωτερικό είτε με αεροπλάνο είτε οδικώς σκέφτομαι ότι άνετα έπαιρνα ΟΤΙ ήθελα απο χάρτινα πράγματα , βλέπε μεγάλο αριθμό χαρτονομισμάτων . Αρα υποθέτω έγγυται στη καλή διάθεση και το φιλότιμο του ελεγχόμενου να πεί "ναι εχω μαζί μου 50.000 € " .
Miracle Worker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τώρα με τα capital controls έχει ακούσει κανείς αν υπάρχει όριο στα μετρητά που μπορεί να έχει κάποιος πάνω του φεύγοντας απ τη χώρα; (εκτός προφανώς του ορίου των 10Κ € που πρέπει έτσι κι αλλιώς να δηλωθούν, δε μιλάω για τόσο μεγάλα ποσά) Μόλις είπαν στην τηλεόραση για 1000 ευρώ, αλλά δεν πρόσεξα αν εφαρμόζεται ήδη ή πρόκειται να εφαρμοστεί. Ποιος και πως σε ελέγχει εννοώ . Όσες φορές πήγα εξωτερικό είτε με αεροπλάνο είτε οδικώς σκέφτομαι ότι άνετα έπαιρνα ΟΤΙ ήθελα απο χάρτινα πράγματα , βλέπε μεγάλο αριθμό χαρτονομισμάτων . Αρα υποθέτω έγγυται στη καλή διάθεση και το φιλότιμο του ελεγχόμενου να πεί "ναι εχω μαζί μου 50.000 € " . Τη μάνα Ρονάλντο την βρήκαν στα σύνορα Ισπανίας - Πορτογαλίας πριν λίγο καιρό με καμιά 20αριά χιλιάρικα παραπάνω και τις τα κατάσχεσαν, τα έξτρα. 1
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έδωσα πανελλήνιες το 2009 και θέλω να ξαναδώσω τώρα (2016), με τι μαθήματα θα δώσω? Όπως τότε, με καινούρια ή διαλέγω ένα από τα δύο? Με ό,τι ισχύει τώρα
Kostas93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 αν κάποιος ακούσει οριστική οδηγία για τα χρήματα που μπορούμε να μεταφέρουμε εξωτερικό να το γράψει αν ειναι δυνατόν, γιατι φευγει ο αδερφός μου σε 1 μήνα (σπουδάζει έξω) και σκόπευε να πάρει ένα ποσό μαζί του.edit, βρηκα αυτο http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/kleistes-mexri-th-deytera-oi-trapezes-meiwnetai-sta-1000-h-metafora-metrhtwn-sto-ekswterikwn.3566669.html?utm_source=Sport24&utm_medium=breaking_news_hp&utm_campaign=24MediaWidget
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Σύμφωνα με την ΠΝΠ με την οποία παρατείνεται η τραπεζική αργία και οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές και τη Δευτέρα, 13/7, το όριο μεταφοράς μετρητών στο εξωτερικό περιορίζεται από τις 10 χιλιάδες στα 1.000 ευρώ. edit: από εδώ η πληροφορία, δεν έβγαλα άκρη με τα ΦΕΚ 2
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πριν κανα μηνα ειχε γινει online διαγωνισμος του ΟΤΕ για νεες θεσεις, ξερετε αν εχουν βγει τα αποτελεσματα ?
kontrakultura Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Παρακαλώ γνωρίζει κάποιος ποιό μοντέλο κινητού είναι αυτό;
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 αν κάποιος ακούσει οριστική οδηγία για τα χρήματα που μπορούμε να μεταφέρουμε εξωτερικό να το γράψει αν ειναι δυνατόν, γιατι φευγει ο αδερφός μου σε 1 μήνα (σπουδάζει έξω) και σκόπευε να πάρει ένα ποσό μαζί του. edit, βρηκα αυτο http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/kleistes-mexri-th-deytera-oi-trapezes-meiwnetai-sta-1000-h-metafora-metrhtwn-sto-ekswterikwn.3566669.html?utm_source=Sport24&utm_medium=breaking_news_hp&utm_campaign=24MediaWidget Σύμφωνα με την ΠΝΠ με την οποία παρατείνεται η τραπεζική αργία και οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές και τη Δευτέρα, 13/7, το όριο μεταφοράς μετρητών στο εξωτερικό περιορίζεται από τις 10 χιλιάδες στα 1.000 ευρώ. edit: από εδώ η πληροφορία, δεν έβγαλα άκρη με τα ΦΕΚ που ακριβως το διαβασατε αυτο για τα 1000€ διαβασα ποσες φορες και τα 2 αρθρα και δεν ειδα να αναφερεται καπου!
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ^^^ Σημερινή είδηση που αφορά την μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό δεν ξέρω αν βοηθάει. Δεν εφαρμόστηκε το όριο των 1.000 ευρώ για ταξίδια στο εξωτερικόwww.dikaiologitika.gr
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 που ακριβως το διαβασατε αυτο για τα 1000€ διαβασα ποσες φορες και τα 2 αρθρα και δεν ειδα να αναφερεται καπου! αν σου πω οτι τα κανανε edit θα με πιστεψεις? φαινεται και απο τα σχολια βασικα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 και σχολια ειδα και για αυτο με παραξενεψε! λεω τι σκατα δεν ξερω ελληνικα?
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 και σχολια ειδα και για αυτο με παραξενεψε! λεω τι σκατα δεν ξερω ελληνικα? ειδες τι σου ειναι ομως ο δημοσιογραφος? γραφει κατι, μαζευει κλικ, δεν επαληθεύεται, κανει edit και λεει μετα "σας τα ελεγα εγω, παλι μεσα επεσα".
saxos55 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εδώ και επίσημα: http://www.forin.gr/articles/article/14986/g-d-o-p-0000945eks-2015-x-p-2261-8-7-2015-paratash-diarkeias-trapezikhs-argias-braxeias-diarkeias-kai-ruthmish-thematwn-sunallagwn-kata-th-diarkeia-auths (δεν υπάρχει τίποτα στην υπουργική απόφαση για μεταβολή του ορίου από 10000 σε 1000)
Προτεινόμενες αναρτήσεις