Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Πως μπορώ να σβήσω ένα thread που ξεκίνησα και είναι άχρηστο ;; Πατας "Αναφορα" και θα το δει ο αρμόδιος mod
VasKag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς παρόλη την τραπεζική αργία, αν τα κέντρα αυτόματων συναλλαγών (εντός τράπεζας) δέχονται καταθέσεις σε λογαριασμούς; Εγω χτες εκανα κανονικα στην alpha. Αλλα πριν παω πηρα τηλεφωνο για να σιγουρευτω. Γιατι την παρασκευη που ηθελα δεν δουλευαν. 2
scullyist Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς παρόλη την τραπεζική αργία, αν τα κέντρα αυτόματων συναλλαγών (εντός τράπεζας) δέχονται καταθέσεις σε λογαριασμούς; Αν γίνεται στα atm, γιατί να μη γίνεται στα μηχανηματα μέσα; (απορία, δεν ξέρω...). Πάντως πριν καμια ώρα στην Τv είπαν ότι μέχρι και αύριο που θα υπάρχει η τραπεζική αργία, καταθέσεις στα γκισέ μόνο στον προσωπικό μας λογαριασμό. Δεν το ανέλυσαν παραπάνω, τη στιγμή που το πέτυχα τουλάχιστον . Συνδυαζοντας το και με αυτό, πιστευω από Πέμπτη θα ομαλοποιηθεί (να ισχύουν όλες οι συνηθεις επιλογές, για καταθεσεις εντός Ελλάδας) το πράγμα. Αντε μηπως βάλουμε ποτέ και το νοίκι πριν φάμε ξύλο
VasKag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοια στην αθηνα? Εχω ψαξει σε διαφορα χρωματοπωλεια και μαγαζια με ειδη επιπλοποιιας. Ψαχνω συγκεκριμενα αυτα με το εσωτερικο m4 σπειρωμα. http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=6_195_752&products_id=6732
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Χρειάζομαι επειγόντως Αγγλικό νούμερο. Λόγω των συνθηκών, δεν μπορώ να αγοράσω Skype Number. Υπάρχει άλλος τρόπος που μπορώ να νοικιάσω/αγοράσω νούμερο ΕΝΤΟΣ Ελλάδας?
GreekMonkey Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Boardwalk.Empire.S05E01.720p.HDTV.DD5.1.x264-DON Ολόκληρη σεζόν με αυτήν την ανάλυση και τα σχετικά που δεν τα ξέρω. Γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά ελληνικούς υπότιτλους και το bsplayer δεν βρίσκει και τους αγγλικούς;
VasKag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 δοκιμασες αυτους που ηδη υπαρχουν για αλλες εκδοσεις μηπως και δουλευουν?
VasKag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εχει βγει και repack της εκδοσης αυτης. Οποτε η προηγουμενη μηπως εχει γινει nuked και γι' αυτο δε σου βρισκει τιποτα. (λεω εγω τωρα)
giorgolavos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοια στην αθηνα? Εχω ψαξει σε διαφορα χρωματοπωλεια και μαγαζια με ειδη επιπλοποιιας. Ψαχνω συγκεκριμενα αυτα με το εσωτερικο m4 σπειρωμα. http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=6_195_752&products_id=6732 νομιζω οτι εχει στα πρακτικερ, στο ιδιο ραφι που εχει τα ουπα για γυψοσανιδες ισως αυτο? http://www.praktiker.gr/p/vysmata-gypsosanidas-metallika-me-vida-fischer-gkm-sk-25342
gavros10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Βλεπω οτι εξαφανιστηκε το official off topic thread αλλα ενεργοποιηθηκε το προφιλ της iris. Τι φαση; Σορρυ iris, αλλα το off topic, δεν το θυσιαζω ουτε για τον nicoc89 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εχει βγει και repack της εκδοσης αυτης. Οποτε η προηγουμενη μηπως εχει γινει nuked και γι' αυτο δε σου βρισκει τιποτα. (λεω εγω τωρα) Τι είναι το nuked και repack; Επίσης στα ελληνικά δοκίμασα και άλλες εκδόσεις αλλά πάλι τίποτα. Και το bs είναι ενημερωνμένος, ναι.
VasKag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 νομιζω οτι εχει στα πρακτικερ, στο ιδιο ραφι που εχει τα ουπα για γυψοσανιδες ισως αυτο? http://www.praktiker.gr/p/vysmata-gypsosanidas-metallika-me-vida-fischer-gkm-sk-25342 To praktiker ειναι το μονο που δεν εχω κοιταξει. Αυτο παντως δε μου κανει. Τι είναι το nuked και repack; Επίσης στα ελληνικά δοκίμασα και άλλες εκδόσεις αλλά πάλι τίποτα. Και το bs είναι ενημερωνμένος, ναι. συνηθως οταν μια εκδοση εχει καποιου ειδους προβλημα, βγαινει καινουρια. κανοντας ενα search με αυτη που θες μου εβγαλε μια πιο καινουρια. Γιατι δε δοκιμαζεις με "Killers" εκδοση που εχει υποτιτλους στα σιγουρα? Οι πιο ψαγμενες εκδοσεις αργουν να υποτιτλιστουν.
GreekMonkey Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τώρα κατεβάζω αυτήν που λες. Επειδή ήταν μερικά GB παραπάνω και υπέθεσα θα έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας.
giorgolavos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για να στειλω κατι για αναλυση στο χημειο του κρατους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις