Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δε βάζεις κάποιο αυτοκόλλητο με σχέδιο να δείξει πιο όμορφο;

Εχεις καποιο κατα νου πχ; Σαν τι;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ λέει ότι χρησιμοποιώντας την χρεωστική μας κάρτα για αγορές εντός Ελλάδας, τότε μπορούμε να την χρεώσουμε ότι ποσό θέλουμε. Δηλαδή το όριο υπάρχει μόνο στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ. Επίσης λέει ότι μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας την κάρτα, αλλά τότε μπαίνει πάλι το όριο των 60 ευρώ. Ξέρουμε κατα πόσο ισχύει; Θέλω να ανανεώσω μια συνδρομή σε μια υπηρεσία που χρησιμοποιώ κόστους 25 ευρώ (το οποίο προφανώς είναι μέσα στο όριο), αλλά η υπηρεσία είναι στο εξωτερικό. Τονίζω ότι μιλάω για χρέωση κάρτας σαν να έκανα μια αγορά, δεν θέλω να κάνω μεταφορά χρημάτων αλλά χρέωση. Η χρέωση θα γίνει σε ευρώ.

Για αγορές στην Ελλάδα σίγουρα δεν υπάρχει όριο.

Για εξωτερικό...ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει στείλει κανείς έμβασμα αυτές τις μέρες από μια τράπεζα σε άλλη? ολοκληρώθηκε η μεταφορά? πόσες μέρες πήρε?

εντός Ελλάδας ofc...

Δημοσ.

Σχετικά με τράπεζες: Έχω μία πιστωτική στην citibank. Την πλήρωνα πατώντας "κατάθεση" στο atm. Ξέρετε αν με όλα αυτά που γίνονται με τις τράπεζες, μπορώ να την πληρώνω ακόμα έτσι; Δεν λειτουργεί η εξυπηρέτηση και δεν μπορώ να μάθω πουθενά. Μην στήνομαι χωρίς λόγο στο atm. 

Δημοσ.

Το είχα παλιά και δεν με βόλεψε καθόλου. 
πού μπορώ να μάθω αν μπορώ να κάνω κατάθεση στα atm για να πληρωθεί η πιστωτική; 
Ξέρει κανείς; 

Δημοσ.

έχει στείλει κανείς έμβασμα αυτές τις μέρες από μια τράπεζα σε άλλη? ολοκληρώθηκε η μεταφορά? πόσες μέρες πήρε?

εντός Ελλάδας ofc...

Πειραιώς internet banking. Άμεσα, εντός Ελλάδος εννοείται. Έγινε πρωινό εργάσιμης ημέρας.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα τραπεζικά, ξέρουμε πότε θα επιτραπεί η φόρτιση προπληρωμένων καρτών;

Επίσης, ο Spect δεν ήταν που ρωτούσε για ορθογραφικό έλεγχο στο chrome; Ας ρίξει μια ματιά εδώ.

• Moderators
Δημοσ.

αυτο το ξερω ηθελα για 2 γλωσσες ομως και λεει οτι δεν. αν και διαβασα κατι για custom dictionary και σκεφτηκα μηπως πεταξω εκει λεξεις ελληνικες για δευτερο λεξικο !

Δημοσ.

Σκέψου μήπως γίνεται μέσα από προγραμματάκι που θα φτιάξεις ο ίδιος, να περνάς τις αγγλικές λέξεις που θα πάρεις από κάποιο dictionary στο ελληνικό και έτσι θα έχεις και τα δυο. Δεν ξέρω από θέμα ταχύτητας τι θα παίζει μετά βέβαια.

Edit: Βασικά αν έχω όρεξη μπορεί να το φτιάξω εγώ :P

Δημοσ.

Ίσως κάποια στιγμή χρειαστώ ενα πρόγραμμα για pc.

Σκοπός του είναι η ταξινόμηση και αναζήτηση φωτογραφιών , στις οποίες θα έχω τοποθετήσει διάφορες ετικέτες με βάση τα χαρακτηριστικά αυτού που απεικονίζουν , και αυτό προκειμένου ανά πάσα στιγμή , αν χρειάζεται να ανατρέχω σε κάποια συγκεκριμένη , να μπορώ να βάζω κάπου μια λίστα με κριτήρια αναζήτησης , πχ ημερομηνία , θεματολογία , χρώμα , εποχή κλπ (καταλάβατε) .

Μιλάμε για εναν όγκο φωτογραφιών ~2000 .

Για κάτι τέτοιο , υπάρχει κάτι έτοιμο στην αγορά ή γίνεται κατόπιν παραγγελίας ; Αν γίνεται με παραγγελία , πού απευθύνομαι ;

• Moderators
Δημοσ.

Σκέψου μήπως γίνεται μέσα από προγραμματάκι που θα φτιάξεις ο ίδιος, να περνάς τις αγγλικές λέξεις που θα πάρεις από κάποιο dictionary στο ελληνικό και έτσι θα έχεις και τα δυο. Δεν ξέρω από θέμα ταχύτητας τι θα παίζει μετά βέβαια.

Edit: Βασικά αν έχω όρεξη μπορεί να το φτιάξω εγώ :P

υπαρχει πιο ευκολος τροπος ρε :P

πας στο φακελο που εχει το custom dictionary.txt πετας μεσα ολες τις ελληνικες λεξεις απο καποιο αλλο λεξικο και ετοιμος :P

Δημοσ.

jesus fucking christ, indeed. Η Python με έχει κάψει μερικά εγκεφαλικά κύτταρα αυτήν την περίοδο :P

Ίσως κάποια στιγμή χρειαστώ ενα πρόγραμμα για pc.

Σκοπός του είναι η ταξινόμηση και αναζήτηση φωτογραφιών , στις οποίες θα έχω τοποθετήσει διάφορες ετικέτες με βάση τα χαρακτηριστικά αυτού που απεικονίζουν , και αυτό προκειμένου ανά πάσα στιγμή , αν χρειάζεται να ανατρέχω σε κάποια συγκεκριμένη , να μπορώ να βάζω κάπου μια λίστα με κριτήρια αναζήτησης , πχ ημερομηνία , θεματολογία , χρώμα , εποχή κλπ (καταλάβατε) .

Μιλάμε για εναν όγκο φωτογραφιών ~2000 .

Για κάτι τέτοιο , υπάρχει κάτι έτοιμο στην αγορά ή γίνεται κατόπιν παραγγελίας ; Αν γίνεται με παραγγελία , πού απευθύνομαι ;

Βρες κάνέναν προγραμματιστή φίλο που έχει χρόνο να στο κάνει. Δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει λίγο χρόνο. Να ρωτήσω εγώ τώρα. Μια τέτοια εφαρμογή πόσο να κοστολογείται; Να ξέρω πόσα να προτείνω στον Adon1s δηλαδή για να την κάνω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...