LongTom Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ωχ, και εγώ χ έβαλα. Τώρα στην ερώτηξη. Μήπως ξέρετε που πουλάν λιανική κεφαλές από ηλεχτρικές οδοντόβουρτσες Bayer;Εάν πάω αύριο σε φαρμακείο-σούπερ μάρκετ θα βρω;
mary Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ωχ, και εγώ χ έβαλα. Τώρα στην ερώτηξη. Μήπως ξέρετε που πουλάν λιανική κεφαλές από ηλεχτρικές οδοντόβουρτσες Bayer;Εάν πάω αύριο σε φαρμακείο-σούπερ μάρκετ θα βρω; Bayer? Δεν είμαι σίγουρη αλλά τουλάχιστον ανταλλακτικα για oral b υπαρχουν στα hondos center. My turn, έχουμε ένα ράφι που ακουμπάμε ένα καρο πράγματα και λερώνει (ή θα λερώσει μελλοντικά τον φρέσκοβαμμένο) τοίχο. Τι μπορούμε να βάλουμε στον τοίχο για να μη λερωθεί και που μπορώ να το βρω; Υποθέτω και σαν διάφανο πλαστικό ( ; ) κάλυμμα; 1
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κοιτάω τα αποτελέσματα στο Υπ.Εσωτερικών και δεν βλέπω το ποσοστό του ακυρου πουθενά... έχει δει/ακούσει κανείς να πει;
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κοιτάω τα αποτελέσματα στο Υπ.Εσωτερικών και δεν βλέπω το ποσοστό του ακυρου πουθενά... έχει δει/ακούσει κανείς να πει; http://ekloges.ypes.gr/current/e/public/index.html#{%22cls%22:%22main%22,%22params%22:{}} 1
gokuthelegend Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Εδώ λέει ότι χρησιμοποιώντας την χρεωστική μας κάρτα για αγορές εντός Ελλάδας, τότε μπορούμε να την χρεώσουμε ότι ποσό θέλουμε. Δηλαδή το όριο υπάρχει μόνο στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ. Επίσης λέει ότι μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας την κάρτα, αλλά τότε μπαίνει πάλι το όριο των 60 ευρώ. Ξέρουμε κατα πόσο ισχύει; Θέλω να ανανεώσω μια συνδρομή σε μια υπηρεσία που χρησιμοποιώ κόστους 25 ευρώ (το οποίο προφανώς είναι μέσα στο όριο), αλλά η υπηρεσία είναι στο εξωτερικό. Τονίζω ότι μιλάω για χρέωση κάρτας σαν να έκανα μια αγορά, δεν θέλω να κάνω μεταφορά χρημάτων αλλά χρέωση. Η χρέωση θα γίνει σε ευρώ.
Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το καρτοσυμβόλαιο πως ακριβώς λειτουργεί; Δίνω 20 ευρώ το μήνα και έχω κάποιο δωρεάν χρόνο, μηνύματα και mb. Αν τελειώσουν τα δωρεάν και τα 20 ευρώ, μετά πρέπει να βάλω κι άλλα ή αρχίζει να μου χρεώνει το λογαριασμό απεριόριστα; Θέλω να πάω διακοπές και χρειάζομαι να κάνω εκτενή χρήση του ίντερνετ. Υπάρχει κίνδυνος να μου έρθει κάνα τρελό φέσι χωρίς να το πάρω χαμπάρι;
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Bayer? Δεν είμαι σίγουρη αλλά τουλάχιστον ανταλλακτικα για oral b υπαρχουν στα hondos center. My turn, έχουμε ένα ράφι που ακουμπάμε ένα καρο πράγματα και λερώνει (ή θα λερώσει μελλοντικά τον φρέσκοβαμμένο) τοίχο. Τι μπορούμε να βάλουμε στον τοίχο για να μη λερωθεί και που μπορώ να το βρω; Υποθέτω και σαν διάφανο πλαστικό ( ; ) κάλυμμα; Γιατί δε βάζεις κάποιο αυτοκόλλητο με σχέδιο να δείξει πιο όμορφο;
mary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Γιατί δε βάζεις κάποιο αυτοκόλλητο με σχέδιο να δείξει πιο όμορφο; Εχεις καποιο κατα νου πχ; Σαν τι;
_hopelesscase_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Εχεις καποιο κατα νου πχ; Σαν τι; Το ικεα τα εχει προβλεψει ολα 1
Lnk Hlk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Εδώ λέει ότι χρησιμοποιώντας την χρεωστική μας κάρτα για αγορές εντός Ελλάδας, τότε μπορούμε να την χρεώσουμε ότι ποσό θέλουμε. Δηλαδή το όριο υπάρχει μόνο στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ. Επίσης λέει ότι μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας την κάρτα, αλλά τότε μπαίνει πάλι το όριο των 60 ευρώ. Ξέρουμε κατα πόσο ισχύει; Θέλω να ανανεώσω μια συνδρομή σε μια υπηρεσία που χρησιμοποιώ κόστους 25 ευρώ (το οποίο προφανώς είναι μέσα στο όριο), αλλά η υπηρεσία είναι στο εξωτερικό. Τονίζω ότι μιλάω για χρέωση κάρτας σαν να έκανα μια αγορά, δεν θέλω να κάνω μεταφορά χρημάτων αλλά χρέωση. Η χρέωση θα γίνει σε ευρώ. Για αγορές στην Ελλάδα σίγουρα δεν υπάρχει όριο. Για εξωτερικό...ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα.
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ποσο χρεωνουν τα ΕΛΤΑ για να στειλω χρηματικο ποσο στην επαρχια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 έχει στείλει κανείς έμβασμα αυτές τις μέρες από μια τράπεζα σε άλλη? ολοκληρώθηκε η μεταφορά? πόσες μέρες πήρε? εντός Ελλάδας ofc...
Pintsie Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Σχετικά με τράπεζες: Έχω μία πιστωτική στην citibank. Την πλήρωνα πατώντας "κατάθεση" στο atm. Ξέρετε αν με όλα αυτά που γίνονται με τις τράπεζες, μπορώ να την πληρώνω ακόμα έτσι; Δεν λειτουργεί η εξυπηρέτηση και δεν μπορώ να μάθω πουθενά. Μην στήνομαι χωρίς λόγο στο atm.
Pintsie Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το είχα παλιά και δεν με βόλεψε καθόλου. πού μπορώ να μάθω αν μπορώ να κάνω κατάθεση στα atm για να πληρωθεί η πιστωτική; Ξέρει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις