Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το νεο Dragon Ball ποτε ξεκιναει?

Αύριο Κυριακή στην Ιαπωνία. Έχω ποιάσει συζητήσεις παιδιών σε ένα μεταφραστικό site (θα στο πω με pm αν θέλεις για να μην κάνω διαφήμιση), ότι σκοπεύουν να το κάνουν μετάφραση.

Ερώτηση. Έχω ένα blog στο Wordpress και εδώ και 2 χρόνια έχω ένα custom domain το οποίο το έχω αγοράσει από το shop του Wordpress. Δηλαδή αντί να είναι onomablog.wordpress.com, το έχω κάνει www.onomablog.com

Αυτό το ανανεώνω κάθε χρόνο και μου κοστίζει 26 ευρώ, το οποίο το πληρώνω με χρεωστική κάρτα Visa της Αγροτικής - Πειραιώς πηγαίνοντας στο shop του Wordpress. Με το capital control θα μπορέσω να κάνω την ανανέωση; Έχω διορία μέχρι 29 Αυγούστου να κάνω την ανανέωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αύριο Κυριακή στην Ιαπωνία. Έχω ποιάσει συζητήσεις παιδιών σε ένα μεταφραστικό site (θα στο πω με pm αν θέλεις για να μην κάνω διαφήμιση), ότι σκοπεύουν να το κάνουν μετάφραση.

Ερώτηση. Έχω ένα blog στο Wordpress και εδώ και 2 χρόνια έχω ένα custom domain το οποίο το έχω αγοράσει από το shop του Wordpress. Δηλαδή αντί να είναι onomablog.wordpress.com, το έχω κάνει www.onomablog.com

Αυτό το ανανεώνω κάθε χρόνο και μου κοστίζει 26 ευρώ, το οποίο το πληρώνω με χρεωστική κάρτα Visa της Αγροτικής - Πειραιώς πηγαίνοντας στο shop του Wordpress. Με το capital control θα μπορέσω να κάνω την ανανέωση; Έχω διορία μέχρι 29 Αυγούστου να κάνω την ανανέωση.

υπαρχει ενα θεμα ηδη για τις αγορες απο εξωτερικο και φαινεται οτι αρκετα πραγματα μπλοκαρονται προς το εξωτερικο.ακομα και το Paypal.

υπαρχει ενα θεμα ηδη για τις αγορες απο εξωτερικο και φαινεται οτι αρκετα πραγματα μπλοκαρονται προς το εξωτερικο.ακομα και το Paypal.

Διευκρίνισα ότι έχω προθεσμία μέχρι τις 29 Αυγούστου, δηλαδή σχεδόν 2 μήνες ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε; Να μας έχουν ξεμπλοκάρει; το ποσό είναι αρκετά μικρό, μόνο 26 ευρώ.

Πήγα σήμερα να ψηφίσω και βγαίνοντας από το κτίριο που ψηφίζω συνειδητοποίησα ότι αντι για σταυρό [+] έβαλα χι [Χ]. Θα μετρήσει ή είναι άκυρο;

Και να πεις ότι δεν έιχε βουήξει ο τόπος για το σταυρό.

Έβαλα Χ από κεκτημένη ταχύτητα. Το έβαλα κανονικά μέσα στο κουτάκι, δεν έχει μουτζούρες ή κάτι άλλο.

Αμάν ρε παιδί μου ,ούτε ένα + δεν μπορούν μερικοι να βάλουν.

Μη βαράτε ντε, από κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα. Σε ότι φόρμες συμπληρώνω όλο Χ βάζω, μόνο εκεί ζητάνε σταυρό.

Μη βαράτε ντε, από κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα. Σε ότι φόρμες συμπληρώνω όλο Χ βάζω, μόνο εκεί ζητάνε σταυρό.

Σύμφωνα με τη σημερινή εγκύκλιο:

Επειδή πολλοί εκλογείς ρωτούν για την εγκυρότητα του πλαγίου σταυρού εντός του πλαισίου ή παραπλεύρως, και σε συνέχεια της υπ’ αριθµ. 25 Εγκυκλίου µας σχετικά µε τον σταυρό προτίµησης, υπενθυµίζουµε ότι:

α)Το ζήτηµα αν συντρέχουν κάθε φορά οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι πραγµατικό και κρίνεται ενόψει του είδους των σηµείων, της θέσης αυτών, του τρόπου της χάραξής τους και των λοιπών στοιχείων, από τα οποία µπορεί να συναχθεί το τυχαίο ή σκόπιµο της ύπαρξής τους. Βάσει των ανωτέρω, έχει ήδη κριθεί από το ΑΕ∆ ότι θεωρείται έγκυρο το ψηφοδέλτιο το οποίο φέρει σταυρό προτίµησης σηµειωµένο κακότεχνα, ο οποίος δεν έχει τις γραµµές του εντελώς κάθετες µεταξύ τους ή απόλυτα ευθείες ή τις τέσσερις πλευρές του ισοµεγέθεις ή σχηµατίστηκε µε περισσότερες από µία προσπάθειες του εκλογέα.

β) Σύµφωνα µε τη νοµολογία του Ανώτατου Ειδικού ∆ικαστηρίου – άκυρο θα πρέπει να θεωρείται µόνο το ψηφοδέλτιο που φέρει διακριτικό γνώρισµα, που παραβιάζει το επιβαλλόµενο από το άρθρο 51 παρ. 3 του Συντάγµατος απόρρητο της ψηφοφορίας. Τέτοιου δε είδους διακριτικό γνώρισµα αποτελεί µόνον εκείνο το σηµείο, το οποίο µπορεί, σύµφωνα µε τα διδάγµατα της λογικής και της εµπειρίας, να προσδιορίσει άµεσα ή έµµεσα τον εκλογέα που ψήφισε µε το συγκεκριµένο ψηφοδέλτιο. Σε περίπτωση δε αµφιβολίας, το ψηφοδέλτιο πρέπει να θεωρείται έγκυρο, ενόψει της συνταγµατικής κατοχύρωσης του εκλογικού δικαιώµατος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...