gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πήγα σήμερα να ψηφίσω και βγαίνοντας από το κτίριο που ψηφίζω συνειδητοποίησα ότι αντι για σταυρό [+] έβαλα χι [Χ]. Θα μετρήσει ή είναι άκυρο;
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Και να πεις ότι δεν έιχε βουήξει ο τόπος για το σταυρό. 5
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Και να πεις ότι δεν έιχε βουήξει ο τόπος για το σταυρό. Έβαλα Χ από κεκτημένη ταχύτητα. Το έβαλα κανονικά μέσα στο κουτάκι, δεν έχει μουτζούρες ή κάτι άλλο.
Silverage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Αμάν ρε παιδί μου ,ούτε ένα + δεν μπορούν μερικοι να βάλουν.
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Αμάν ρε παιδί μου ,ούτε ένα + δεν μπορούν μερικοι να βάλουν. Μη βαράτε ντε, από κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα. Σε ότι φόρμες συμπληρώνω όλο Χ βάζω, μόνο εκεί ζητάνε σταυρό.
cb_papi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μη βαράτε ντε, από κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα. Σε ότι φόρμες συμπληρώνω όλο Χ βάζω, μόνο εκεί ζητάνε σταυρό. Σύμφωνα με τη σημερινή εγκύκλιο: Επειδή πολλοί εκλογείς ρωτούν για την εγκυρότητα του πλαγίου σταυρού εντός του πλαισίου ή παραπλεύρως, και σε συνέχεια της υπ’ αριθµ. 25 Εγκυκλίου µας σχετικά µε τον σταυρό προτίµησης, υπενθυµίζουµε ότι: α)Το ζήτηµα αν συντρέχουν κάθε φορά οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι πραγµατικό και κρίνεται ενόψει του είδους των σηµείων, της θέσης αυτών, του τρόπου της χάραξής τους και των λοιπών στοιχείων, από τα οποία µπορεί να συναχθεί το τυχαίο ή σκόπιµο της ύπαρξής τους. Βάσει των ανωτέρω, έχει ήδη κριθεί από το ΑΕ∆ ότι θεωρείται έγκυρο το ψηφοδέλτιο το οποίο φέρει σταυρό προτίµησης σηµειωµένο κακότεχνα, ο οποίος δεν έχει τις γραµµές του εντελώς κάθετες µεταξύ τους ή απόλυτα ευθείες ή τις τέσσερις πλευρές του ισοµεγέθεις ή σχηµατίστηκε µε περισσότερες από µία προσπάθειες του εκλογέα. β) Σύµφωνα µε τη νοµολογία του Ανώτατου Ειδικού ∆ικαστηρίου – άκυρο θα πρέπει να θεωρείται µόνο το ψηφοδέλτιο που φέρει διακριτικό γνώρισµα, που παραβιάζει το επιβαλλόµενο από το άρθρο 51 παρ. 3 του Συντάγµατος απόρρητο της ψηφοφορίας. Τέτοιου δε είδους διακριτικό γνώρισµα αποτελεί µόνον εκείνο το σηµείο, το οποίο µπορεί, σύµφωνα µε τα διδάγµατα της λογικής και της εµπειρίας, να προσδιορίσει άµεσα ή έµµεσα τον εκλογέα που ψήφισε µε το συγκεκριµένο ψηφοδέλτιο. Σε περίπτωση δε αµφιβολίας, το ψηφοδέλτιο πρέπει να θεωρείται έγκυρο, ενόψει της συνταγµατικής κατοχύρωσης του εκλογικού δικαιώµατος.
LongTom Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ωχ, και εγώ χ έβαλα. Τώρα στην ερώτηξη. Μήπως ξέρετε που πουλάν λιανική κεφαλές από ηλεχτρικές οδοντόβουρτσες Bayer;Εάν πάω αύριο σε φαρμακείο-σούπερ μάρκετ θα βρω;
mary Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ωχ, και εγώ χ έβαλα. Τώρα στην ερώτηξη. Μήπως ξέρετε που πουλάν λιανική κεφαλές από ηλεχτρικές οδοντόβουρτσες Bayer;Εάν πάω αύριο σε φαρμακείο-σούπερ μάρκετ θα βρω; Bayer? Δεν είμαι σίγουρη αλλά τουλάχιστον ανταλλακτικα για oral b υπαρχουν στα hondos center. My turn, έχουμε ένα ράφι που ακουμπάμε ένα καρο πράγματα και λερώνει (ή θα λερώσει μελλοντικά τον φρέσκοβαμμένο) τοίχο. Τι μπορούμε να βάλουμε στον τοίχο για να μη λερωθεί και που μπορώ να το βρω; Υποθέτω και σαν διάφανο πλαστικό ( ; ) κάλυμμα; 1
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κοιτάω τα αποτελέσματα στο Υπ.Εσωτερικών και δεν βλέπω το ποσοστό του ακυρου πουθενά... έχει δει/ακούσει κανείς να πει;
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κοιτάω τα αποτελέσματα στο Υπ.Εσωτερικών και δεν βλέπω το ποσοστό του ακυρου πουθενά... έχει δει/ακούσει κανείς να πει; http://ekloges.ypes.gr/current/e/public/index.html#{%22cls%22:%22main%22,%22params%22:{}} 1
gokuthelegend Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Εδώ λέει ότι χρησιμοποιώντας την χρεωστική μας κάρτα για αγορές εντός Ελλάδας, τότε μπορούμε να την χρεώσουμε ότι ποσό θέλουμε. Δηλαδή το όριο υπάρχει μόνο στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ. Επίσης λέει ότι μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας την κάρτα, αλλά τότε μπαίνει πάλι το όριο των 60 ευρώ. Ξέρουμε κατα πόσο ισχύει; Θέλω να ανανεώσω μια συνδρομή σε μια υπηρεσία που χρησιμοποιώ κόστους 25 ευρώ (το οποίο προφανώς είναι μέσα στο όριο), αλλά η υπηρεσία είναι στο εξωτερικό. Τονίζω ότι μιλάω για χρέωση κάρτας σαν να έκανα μια αγορά, δεν θέλω να κάνω μεταφορά χρημάτων αλλά χρέωση. Η χρέωση θα γίνει σε ευρώ.
Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το καρτοσυμβόλαιο πως ακριβώς λειτουργεί; Δίνω 20 ευρώ το μήνα και έχω κάποιο δωρεάν χρόνο, μηνύματα και mb. Αν τελειώσουν τα δωρεάν και τα 20 ευρώ, μετά πρέπει να βάλω κι άλλα ή αρχίζει να μου χρεώνει το λογαριασμό απεριόριστα; Θέλω να πάω διακοπές και χρειάζομαι να κάνω εκτενή χρήση του ίντερνετ. Υπάρχει κίνδυνος να μου έρθει κάνα τρελό φέσι χωρίς να το πάρω χαμπάρι;
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Bayer? Δεν είμαι σίγουρη αλλά τουλάχιστον ανταλλακτικα για oral b υπαρχουν στα hondos center. My turn, έχουμε ένα ράφι που ακουμπάμε ένα καρο πράγματα και λερώνει (ή θα λερώσει μελλοντικά τον φρέσκοβαμμένο) τοίχο. Τι μπορούμε να βάλουμε στον τοίχο για να μη λερωθεί και που μπορώ να το βρω; Υποθέτω και σαν διάφανο πλαστικό ( ; ) κάλυμμα; Γιατί δε βάζεις κάποιο αυτοκόλλητο με σχέδιο να δείξει πιο όμορφο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις