άδικος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Πάντως στη περίπτωση μας δε λέει και πολλά. Και να μη θες απλά αναγκάζεσαι και φεύγεις από μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 το νεο Dragon Ball ποτε ξεκιναει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 το νεο Dragon Ball ποτε ξεκιναει? Αύριο Κυριακή στην Ιαπωνία. Έχω ποιάσει συζητήσεις παιδιών σε ένα μεταφραστικό site (θα στο πω με pm αν θέλεις για να μην κάνω διαφήμιση), ότι σκοπεύουν να το κάνουν μετάφραση. Ερώτηση. Έχω ένα blog στο Wordpress και εδώ και 2 χρόνια έχω ένα custom domain το οποίο το έχω αγοράσει από το shop του Wordpress. Δηλαδή αντί να είναι onomablog.wordpress.com, το έχω κάνει www.onomablog.com Αυτό το ανανεώνω κάθε χρόνο και μου κοστίζει 26 ευρώ, το οποίο το πληρώνω με χρεωστική κάρτα Visa της Αγροτικής - Πειραιώς πηγαίνοντας στο shop του Wordpress. Με το capital control θα μπορέσω να κάνω την ανανέωση; Έχω διορία μέχρι 29 Αυγούστου να κάνω την ανανέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Αύριο Κυριακή στην Ιαπωνία. Έχω ποιάσει συζητήσεις παιδιών σε ένα μεταφραστικό site (θα στο πω με pm αν θέλεις για να μην κάνω διαφήμιση), ότι σκοπεύουν να το κάνουν μετάφραση. Ερώτηση. Έχω ένα blog στο Wordpress και εδώ και 2 χρόνια έχω ένα custom domain το οποίο το έχω αγοράσει από το shop του Wordpress. Δηλαδή αντί να είναι onomablog.wordpress.com, το έχω κάνει www.onomablog.com Αυτό το ανανεώνω κάθε χρόνο και μου κοστίζει 26 ευρώ, το οποίο το πληρώνω με χρεωστική κάρτα Visa της Αγροτικής - Πειραιώς πηγαίνοντας στο shop του Wordpress. Με το capital control θα μπορέσω να κάνω την ανανέωση; Έχω διορία μέχρι 29 Αυγούστου να κάνω την ανανέωση. υπαρχει ενα θεμα ηδη για τις αγορες απο εξωτερικο και φαινεται οτι αρκετα πραγματα μπλοκαρονται προς το εξωτερικο.ακομα και το Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 υπαρχει ενα θεμα ηδη για τις αγορες απο εξωτερικο και φαινεται οτι αρκετα πραγματα μπλοκαρονται προς το εξωτερικο.ακομα και το Paypal. Διευκρίνισα ότι έχω προθεσμία μέχρι τις 29 Αυγούστου, δηλαδή σχεδόν 2 μήνες ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε; Να μας έχουν ξεμπλοκάρει; το ποσό είναι αρκετά μικρό, μόνο 26 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δεν μπορούμε να ξέρουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Για ελλαδα παντως το @ εχει πει οτι δεν θα χαθουν τα ονοματα για οσο καιρο κραταει αυτη η κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πήγα σήμερα να ψηφίσω και βγαίνοντας από το κτίριο που ψηφίζω συνειδητοποίησα ότι αντι για σταυρό [+] έβαλα χι [Χ]. Θα μετρήσει ή είναι άκυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Και να πεις ότι δεν έιχε βουήξει ο τόπος για το σταυρό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Aκυρουμπα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Και να πεις ότι δεν έιχε βουήξει ο τόπος για το σταυρό. Έβαλα Χ από κεκτημένη ταχύτητα. Το έβαλα κανονικά μέσα στο κουτάκι, δεν έχει μουτζούρες ή κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Άκυρο θα πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Αμάν ρε παιδί μου ,ούτε ένα + δεν μπορούν μερικοι να βάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Αμάν ρε παιδί μου ,ούτε ένα + δεν μπορούν μερικοι να βάλουν. Μη βαράτε ντε, από κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα. Σε ότι φόρμες συμπληρώνω όλο Χ βάζω, μόνο εκεί ζητάνε σταυρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cb_papi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μη βαράτε ντε, από κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα. Σε ότι φόρμες συμπληρώνω όλο Χ βάζω, μόνο εκεί ζητάνε σταυρό. Σύμφωνα με τη σημερινή εγκύκλιο: Επειδή πολλοί εκλογείς ρωτούν για την εγκυρότητα του πλαγίου σταυρού εντός του πλαισίου ή παραπλεύρως, και σε συνέχεια της υπ’ αριθµ. 25 Εγκυκλίου µας σχετικά µε τον σταυρό προτίµησης, υπενθυµίζουµε ότι: α)Το ζήτηµα αν συντρέχουν κάθε φορά οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι πραγµατικό και κρίνεται ενόψει του είδους των σηµείων, της θέσης αυτών, του τρόπου της χάραξής τους και των λοιπών στοιχείων, από τα οποία µπορεί να συναχθεί το τυχαίο ή σκόπιµο της ύπαρξής τους. Βάσει των ανωτέρω, έχει ήδη κριθεί από το ΑΕ∆ ότι θεωρείται έγκυρο το ψηφοδέλτιο το οποίο φέρει σταυρό προτίµησης σηµειωµένο κακότεχνα, ο οποίος δεν έχει τις γραµµές του εντελώς κάθετες µεταξύ τους ή απόλυτα ευθείες ή τις τέσσερις πλευρές του ισοµεγέθεις ή σχηµατίστηκε µε περισσότερες από µία προσπάθειες του εκλογέα. β) Σύµφωνα µε τη νοµολογία του Ανώτατου Ειδικού ∆ικαστηρίου – άκυρο θα πρέπει να θεωρείται µόνο το ψηφοδέλτιο που φέρει διακριτικό γνώρισµα, που παραβιάζει το επιβαλλόµενο από το άρθρο 51 παρ. 3 του Συντάγµατος απόρρητο της ψηφοφορίας. Τέτοιου δε είδους διακριτικό γνώρισµα αποτελεί µόνον εκείνο το σηµείο, το οποίο µπορεί, σύµφωνα µε τα διδάγµατα της λογικής και της εµπειρίας, να προσδιορίσει άµεσα ή έµµεσα τον εκλογέα που ψήφισε µε το συγκεκριµένο ψηφοδέλτιο. Σε περίπτωση δε αµφιβολίας, το ψηφοδέλτιο πρέπει να θεωρείται έγκυρο, ενόψει της συνταγµατικής κατοχύρωσης του εκλογικού δικαιώµατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις