Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την GT240, κάποιο πρόγραμμα για να βλέπω το usage και temps live? όπως των windows ξερω γω...

Gpuz

Σου δίνει επιπλέον την δυνατότητα να καταγράφεις το usage και temp κατά την διάρκεια που τρέχεις την εφαρμογή.

Υπάρχει και το Real temp με το οποίο μπορείς να έχεις ένδειξη των θερμοκρασιών στην taskbar

Δημοσ.

Να κολησω τα καλωδιακια ενος κομμενου usb καλωδιου με αναπτηρα βουτανιου torch η καλυτερα με soldering iron? (που δεν εχω)

Δημοσ.

ρε παιδια, μετα απο 10 χρόνια (!) θελω να αντιγράψω ενα dvd-ταινία (το οποίο ειναι μαλλον κλειδωμένο και στο 50% σταματα το rip). Καμία ιδέα; Δεν ειναι θεμα εμπορικής χρήσης προφανώς απλα το θελω και εγω και ενας φιλος ταυτόχρονα (το αγοράσαμε και μου εφαγε τη ψυχη αλλα ποτε δεν εδινα πρωτότυπο δισκακι)

Δημοσ.

ρε παιδια, μετα απο 10 χρόνια (!) θελω να αντιγράψω ενα dvd-ταινία (το οποίο ειναι μαλλον κλειδωμένο και στο 50% σταματα το rip). Καμία ιδέα; Δεν ειναι θεμα εμπορικής χρήσης προφανώς απλα το θελω και εγω και ενας φιλος ταυτόχρονα (το αγοράσαμε και μου εφαγε τη ψυχη αλλα ποτε δεν εδινα πρωτότυπο δισκακι)

AnyDVD (δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν και αντίστοιχα δωρεάν, αλλά δεν τα ξέρω) το οποίο αφήνεις να τρέχει στο backround και χρήση οποιουδήποτε προγράμματος αντιγραφής/δημιουργίας image.

Αν πρόκειται για ταινία και ειδικά παλιά σαν κυκλοφορία σε DVD, πιθανόν η προστασία της να σπάει και με το παλιό, καλό και δωρεάν DVD Shrink.

Δημοσ.

AnyDVD (δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν και αντίστοιχα δωρεάν, αλλά δεν τα ξέρω) το οποίο αφήνεις να τρέχει στο backround και χρήση οποιουδήποτε προγράμματος αντιγραφής/δημιουργίας image.

Αν πρόκειται για ταινία και ειδικά παλιά σαν κυκλοφορία σε DVD, πιθανόν η προστασία της να σπάει και με το παλιό, καλό και δωρεάν DVD Shrink.

Ηταν το πρώτο που δοκίμασα το dvd shrink... δυστυχως και αυτό στο 51% κόλωσε... μαλλον εχει καποιο προσφατο κλείδωμα... θα το δοκιμάσω το anydvd και βλέπουμε, οποιαδήποτε άλλη ιδεα παντως ευπροσδεκτη. ΕΙναι καινουργιο το dvd (2013)

Δημοσ.

Όντως έχει καμιά 10ετία, αλλά παραμένουν στα αρχεία μου το DVDDecrypter και το SlySoft.CloneDVD.

Αν θυμάμαι σωστά, αν και μόνο με το Clone γινόταν όλη η δουλειά, σε κάτι λίγα dvd είχε φάει ήττα τα τελευταία χρόνια με τα -τότε- νέα κλειδώματα και αυτό το ξεπερνουσα με το Decrypter. Δλδ πρώτα rip/ξεκλείδωμα στον σκληρό αυτούσιο το dvd με αυτό και μετά συμπίεση (αν επιλεχθεί) και ψήσιμο με το clone. Δεν ξέρω αν πλέον δεν κανουν δουλειά, just my 2 cents.

Δημοσ.

DVDFab. Είναι εμπορικό πρόγραμμα, σου δείνει πλήρεις λειτουργίες για ένα χρόνο trial (14 μέρες αν θυμάμαι μετά). Εχει πολλές λειτουργίες, όπως rip, convert, rip συγκεκριμένων κομματιών, εγγραφή σε δισκάκι κλπ. Μετά το trial κλειδώνουν όλες οι λειτουργίες εκτός από το rip (δεν είναι bug, το έχει η εταιρία έτσι σαν "δώρο"), και μπορείς να χρησιμοποιείς την συγκεκριμένη λειτουργία για πάντα. Επίσης ανανεώνεται σε τακτική βάση και αναγνωρίζει ακόμη και τα τελευταία κλειδώματα.

Δημοσ.

δυστυχως δεν κανουν την δουλεια, κανενα απο τα παραπανω...

εχω εξοργιστεί, ποσο υπομονη ειχα πριν 10+ χρόνια...!

Καμια αλλη ιδέα; αλλος τρόπος να το κοπιάρω;

Δημοσ.

δυστυχως δεν κανουν την δουλεια, κανενα απο τα παραπανω...

εχω εξοργιστεί, ποσο υπομονη ειχα πριν 10+ χρόνια...!

Καμια αλλη ιδέα; αλλος τρόπος να το κοπιάρω;

Εγώ μόλις χρησιμοποίησα το dvdfab που αναφέρω παραπάνω σε καινούρια ταινία που λογικά έχει και τα τελευταία κλειδώματα, έχει περάσει και το trial, και μια χαρά έκανα το rip. Μήπως κάνεις κάτι λάθος;

Δημοσ.

next question. Ποιό ελληνικό σάιτ θεωρείτε ποιό αξιόπιστο για ενημέρωση γενικού περιεχομένου;

news247.gr

koutipandoras.gr

Επισκέπτης
Δημοσ.

@ paylidis Δοκίμασε το makeMKV και το format factory. Αν κάνεις copy-paste τους φακέλους απτο dvd στον σκληρό μετά κάψιμο σε dvd? (αν γίνεται)

Δημοσ.

βοήθεια ναούμ... Ο πατέρας έκανε ποιός ξέρει τι μακακία στο φέησμπουκ, και τώρα με το που πάει να κάνει λογκ ιν του λέει Your Computer Needs to Be Cleaned και μπλα μπλα, να κατεβάσει λέει κάποιο λογισμινό για να καθαρίσει. Τι να κάνω; Αυτό που λέει το φβ, ή mbam και adwarecleaner;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...