GreekMonkey Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Αν πάω στην τράπεζα Πειραιώς, θα μπορώ να μεταφέρω χρήματα από έναν λογαριασμό μου στην προπληρωμένη μου; Φόρτιση κάρτας δηλαδή, μόνο που από το internet δεν μου επιτρέπει.
angmar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Όχι, τα καταστήματα λειτουργούν μόνο για εξυπηρέτηση συνταξιούχων, άλλες συναλλαγές γιοκ.
therock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Υπαρχουν αντικραδασμικες βασεις πλυντηριου? Θελω μια με ροδακια για να βγαζω το πλυντηριο που το χω σε περιεργο σημειο αλλα φανταζομαι στο στυψιμο θα εκτροχιαστει
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οι ετεροδημότες, για να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, έπρεπε να έχουν κάνει κάποια ενέργεια; Τσέκαρα στο "Μάθε που ψηφίζεις" για την κορασίδα και την βγάζει να ψηφίσει στο κλασσικό χωριό που είναι τα δικαιώματά της, ενώ ο τόπος διαμονής είναι άλλος όπως και φαίνεται σωστά από τα αρχεία (συγκεκριμένα μέσω ΑΜΚΑ στη συνταγογράφηση). Τι φάση;
Valerie_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οι ετεροδημότες αν είχαν κάνει αίτηση μέχρι τον Απρίλιο μεταφοράς των εκλογικών δικαιωμάτων, ψηφίζουν στο τόπο κατοικίας. Αλλιώς εκεί που ψήφιζαν πριν. Τσέκαρε πότε έκανε αίτηση μεταφοράς.
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Για συντάξεις μπορείς να πάρεις χρήματα μέσω τραπέζης με όριο 120 ευρώ την μέρα;
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 next question. Ποιό ελληνικό σάιτ θεωρείτε ποιό αξιόπιστο για ενημέρωση γενικού περιεχομένου;
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 next question. Ποιό ελληνικό σάιτ θεωρείτε ποιό αξιόπιστο για ενημέρωση γενικού περιεχομένου; Ναυτεμπορική http://www.naftemporiki.gr/
evoracing Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Έχω την GT240, κάποιο πρόγραμμα για να βλέπω το usage και temps live? όπως των windows ξερω γω...
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Έχω την GT240, κάποιο πρόγραμμα για να βλέπω το usage και temps live? όπως των windows ξερω γω... Gpuz Σου δίνει επιπλέον την δυνατότητα να καταγράφεις το usage και temp κατά την διάρκεια που τρέχεις την εφαρμογή. Υπάρχει και το Real temp με το οποίο μπορείς να έχεις ένδειξη των θερμοκρασιών στην taskbar
Tempor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Να κολησω τα καλωδιακια ενος κομμενου usb καλωδιου με αναπτηρα βουτανιου torch η καλυτερα με soldering iron? (που δεν εχω)
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ρε παιδια, μετα απο 10 χρόνια (!) θελω να αντιγράψω ενα dvd-ταινία (το οποίο ειναι μαλλον κλειδωμένο και στο 50% σταματα το rip). Καμία ιδέα; Δεν ειναι θεμα εμπορικής χρήσης προφανώς απλα το θελω και εγω και ενας φιλος ταυτόχρονα (το αγοράσαμε και μου εφαγε τη ψυχη αλλα ποτε δεν εδινα πρωτότυπο δισκακι)
deesnider Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ρε παιδια, μετα απο 10 χρόνια (!) θελω να αντιγράψω ενα dvd-ταινία (το οποίο ειναι μαλλον κλειδωμένο και στο 50% σταματα το rip). Καμία ιδέα; Δεν ειναι θεμα εμπορικής χρήσης προφανώς απλα το θελω και εγω και ενας φιλος ταυτόχρονα (το αγοράσαμε και μου εφαγε τη ψυχη αλλα ποτε δεν εδινα πρωτότυπο δισκακι) AnyDVD (δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν και αντίστοιχα δωρεάν, αλλά δεν τα ξέρω) το οποίο αφήνεις να τρέχει στο backround και χρήση οποιουδήποτε προγράμματος αντιγραφής/δημιουργίας image. Αν πρόκειται για ταινία και ειδικά παλιά σαν κυκλοφορία σε DVD, πιθανόν η προστασία της να σπάει και με το παλιό, καλό και δωρεάν DVD Shrink.
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 AnyDVD (δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν και αντίστοιχα δωρεάν, αλλά δεν τα ξέρω) το οποίο αφήνεις να τρέχει στο backround και χρήση οποιουδήποτε προγράμματος αντιγραφής/δημιουργίας image. Αν πρόκειται για ταινία και ειδικά παλιά σαν κυκλοφορία σε DVD, πιθανόν η προστασία της να σπάει και με το παλιό, καλό και δωρεάν DVD Shrink. Ηταν το πρώτο που δοκίμασα το dvd shrink... δυστυχως και αυτό στο 51% κόλωσε... μαλλον εχει καποιο προσφατο κλείδωμα... θα το δοκιμάσω το anydvd και βλέπουμε, οποιαδήποτε άλλη ιδεα παντως ευπροσδεκτη. ΕΙναι καινουργιο το dvd (2013)
Προτεινόμενες αναρτήσεις