Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτό? :ph34r:

j6AObxQ.png

Τον δίσκο τον πήρα μόλις πριν λίγους μήνες καινούριο αλλά απότι θυμάμαι δεν τον είχα κοιτάξει στην υγεία. Τον κοίταξα σήμερα διότι ένα αρχείο βίντεο δεν έπαιζε καλά και κόλλαγε ο media player.

Τι σημαίνουν αυτά που λέει στο πράσινο πλαίσιο? Διορθώνεται κάτι ή για κάποιο λόγο τα φτύνει μια για πάντα ο ολοκαίνουριος ουσιαστικά δίσκος?   :shifty:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σημαίνει ότι ο δίσκος έχει bad sectors και δεν είναι πλέον αξιόπιστος.

Επίσης, δεν μπορεί να προσδιοριστεί η διάρκεια ζωής του.Ίσως είναι μέρες βδομάδες η και χρόνια.

Προτείνω να πάρεις άμεσα backup, επίσης δοκίμασε να τρέξεις και τα διαγνωστικά εργαλεία της Seagate.

Η αναπνευστική κίνηση είναι η ίδια, ανεξαρτήτως του από πού θα μπει ο αέρας. Οπότε ναι μεν το ρεύμα αέρα που δημιουργείς δεν περνάει μέσα από την στοματική κοιλότητα όπου είναι ο καπνός, αλλά περνάει κοντά και μέρος του καπνού θα κατέβει, όπως είπε και ο άγκμα.

Το να θέλει κανείς να δίνει λεφτά σε τσιγάρα για να μην κατεβάζει τον καπνό είναι παράξενο φετίχ βέβαια.

Για πουρο και πιπα μιλαμε που δε κατεβαζεις αλλα θελεις να κρατησεις λιγο μεσα το καπνο χωρις να παθεις ασφυξια. Για τσιγαρο που δεν εχει αρωμα ο καπνος εννοειται πως δεν εχει νοημα

@cthulhucarbide Θελει αλλαγη ο δισκος αμεσα. Οσο παει και θα πεφτει η υγεια του και θα χασεις οτι αρχεια εχεις. Κρατα οτι θες σε αλλον, και δωσε τον πισω στο καταστημα για αλλαγη αφου ειναι μεσα στην εγγυηση

θα προσπαθήσω να τον δώσω πίσω και να μου τον αλλάξουν. Βέβαια δεν περίμενα ότι θα το πάθαινα αυτό με καινούριο seagate baracuda, νόμιζα ότι ήταν από τις καλές μάρκες...

Για πουρο και πιπα μιλαμε που δε κατεβαζεις αλλα θελεις να κρατησεις λιγο μεσα το καπνο χωρις να παθεις ασφυξια. Για τσιγαρο που δεν εχει αρωμα ο καπνος εννοειται πως δεν εχει νοημα

Ναι, ναι. Αυτό λέω. Πάντα πάει λίγος καπνός κάτω, από ελάχιστος, αν αναπνέεις αργά, μέχρι αρκετός αν πάρεις απότομη ανάσα.

Αν πάω στην τράπεζα Πειραιώς, θα μπορώ να μεταφέρω χρήματα από έναν λογαριασμό μου στην προπληρωμένη μου; Φόρτιση κάρτας δηλαδή, μόνο που από το internet δεν μου επιτρέπει.

Υπαρχουν αντικραδασμικες βασεις πλυντηριου? Θελω μια με ροδακια για να βγαζω το πλυντηριο που το χω σε περιεργο σημειο αλλα φανταζομαι στο στυψιμο θα εκτροχιαστει

Οι ετεροδημότες, για να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, έπρεπε να έχουν κάνει κάποια ενέργεια;

Τσέκαρα στο "Μάθε που ψηφίζεις" για την κορασίδα και την βγάζει να ψηφίσει στο κλασσικό χωριό που είναι τα δικαιώματά της, ενώ ο τόπος διαμονής είναι άλλος όπως και φαίνεται σωστά από τα αρχεία (συγκεκριμένα μέσω ΑΜΚΑ στη συνταγογράφηση).

Τι φάση;

Οι ετεροδημότες αν είχαν κάνει αίτηση μέχρι τον Απρίλιο μεταφοράς των εκλογικών δικαιωμάτων, ψηφίζουν στο τόπο κατοικίας.

Αλλιώς εκεί που ψήφιζαν πριν.

Τσέκαρε πότε έκανε αίτηση μεταφοράς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...