Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Λιγότερο χρωμα και πιο αργές κινήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αρχίσαμε τα βαψιματα και ενώ με το πινέλο για τα κοψιματα ήταν οκ, με το ρολο έχω πιτσιλιστει από τα μαλλιά και όλο το δεξί χέρι που χρησιμοποιουσα τη βούρτσα. Γιατί; είχε πολύ χρώμα πάνω; δεν ήταν καλό το ρολο; Χαχαχαχαχαχαχαχα θυμάμαι και εγώ την πρώτη φορά που έβαψα έτσι ήμουν με σκούρο γκρι χρώμα. Μετά το είδα που τελείωσα Με πρόλαβε ο Gtr34 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αρχίσαμε τα βαψιματα και ενώ με το πινέλο για τα κοψιματα ήταν οκ, με το ρολο έχω πιτσιλιστει από τα μαλλιά και όλο το δεξί χέρι που χρησιμοποιουσα τη βούρτσα. Γιατί; είχε πολύ χρώμα πάνω; δεν ήταν καλό το ρολο; -ήταν πολύ αραιωμένη η μπογιά -δούλευες το ρολό πολύ γρήγορα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αύριο θα συνεχίσω πιο ήρεμα και με πιο λίγη μπογιά τότε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Να ξεκινάς το ρολάρισμα απο κάτω προς τα πάνω και όχι αντίθετα (στην πορεία θα καταλάβεις το γιατί). Το χρώμα αραίωνέ το με 10% νερό και στον κύλινδρο βάζε χρώμα, μην το φοβάσαι('ντάξει, μην τον βουτήξεις και χύμα στον κουβά ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μ αυτά και μ αυτά τα διόδια είναι ανοιχτά? τα μεταφορικά (εκτός προαστιακού) είναι δωρεάν. Τα διόδια? Έχω την εντύπωση ότι τα διόδια θα είναι ελέυθερα μόνο το ΣΚ, ώστε να πάει ο κόσμος να ψηφήσει. Η κάρτα Maestro της Εθνικής Τράπεζας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε σούπερ μάρκετ κ.λπ. με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού; Κατά πάσα πιθανότητα, ναι. Το θέμα είναι εάν θα δεχθεί το σούπερ μάρκετ να πληρώσεις με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Η κάρτα Maestro της Εθνικής Τράπεζας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε σούπερ μάρκετ κ.λπ. με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού; Χθές υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τις κάρτες. Δεν τις δέχονταν όλες. Πιστεύω απο σήμερα να λυθεί αυτο το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ισχυει πως οταν αναπνεεις απο τη μυτη δε κατεβαζεις τον αερα που υπαρχει στο στομα? Ακουσα απο καπνιστες πως αμα ρουφηξεις το καπνο, και τον κρατησεις στο στομα και το κλεισεις, μπορεις να αναπνευσεις απο τη μυτη χωρις αυτος να κατεβαινει στα πνευμονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Όχι, δεν ισχύει. Θα κατεβαίνει λιγότερος καπνός, αλλά θα κατεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Όχι, δεν ισχύει. Θα κατεβαίνει λιγότερος καπνός, αλλά θα κατεβαίνει. Οντως? Και δω παντως αυτο λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καποιο ελληνικο ορθογραφο για chrome? εχω αγγλικη εκδοση σεταρισμενο στα αγγλικα και τον ορθογραφο των εχω για τα αγγλικα και να εχω δυο μαζι δεν μπορω :/ οποτε πρεπει να βρω αλλη λυση! καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 πως μπορώ να καθορίσω εγώ πόσο θα είναι το κενό που αφήνει στο word όταν πατάω tab? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καποιο ελληνικο ορθογραφο για chrome? εχω αγγλικη εκδοση σεταρισμενο στα αγγλικα και τον ορθογραφο των εχω για τα αγγλικα και να εχω δυο μαζι δεν μπορω :/ οποτε πρεπει να βρω αλλη λυση! καμια ιδεα? Settings --> Show Advanced Settings --> Language and input settings. Εκεί μπορείς να προσθέσεις όσες γλώσσες θες, δεν χρειάζεσαι κάποια επέκταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Settings --> Show Advanced Settings --> Language and input settings. Εκεί μπορείς να προσθέσεις όσες γλώσσες θες, δεν χρειάζεσαι κάποια επέκταση. αυτο το ξερω αλλα μπορεις να ορισεις μονο 1 γλωσσα! εγω θελω να εχω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Οντως? Και δω παντως αυτο λεει Η αναπνευστική κίνηση είναι η ίδια, ανεξαρτήτως του από πού θα μπει ο αέρας. Οπότε ναι μεν το ρεύμα αέρα που δημιουργείς δεν περνάει μέσα από την στοματική κοιλότητα όπου είναι ο καπνός, αλλά περνάει κοντά και μέρος του καπνού θα κατέβει, όπως είπε και ο άγκμα. Το να θέλει κανείς να δίνει λεφτά σε τσιγάρα για να μην κατεβάζει τον καπνό είναι παράξενο φετίχ βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις