Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δίπλωμα οδήγησης για μηχανάκι εώς 125c.

To δίπλωμα λέει δίπλα 11kw. Τι είναι αυτο?

Θέλω να πάρω μηχανάκι 150c.

Με καλύπτει??

Δες εδω σπεκτ... αναφερει το διπλωμα της κιλοβαττ

Μπορει να ρωτησει και εναν τροχονομονο αν το βιαζεται βασικα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω δύο οθόνες συνδεδεμένες στο pc με την μια να είναι συνέχεια κλειστή. Μερικές φορές κάτι συμβαίνει και μερικά εικονίδια που έχω στην κύρια οθόνη μεταπηδούν στην δεύτερη και γενικά παίζουν κάποια θέματα με τις συντεταγμένες της κύριας οθόνης. Δεν είναι ίδιων διαστάσεων. Υποψιάζομαι κάτι με το καλώδιο τροφοδοσίας επειδή δεν κάνει καλή επαφή και μερικές φορές ανοιγοκλείνουν με το κούνημα. Καμιά ιδέα μήπως;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως κάνει επέκταση οθονών?

Δημοσ.

Ίσως. Μερικές φορές αρκεί να μεταφέρω 2-3 εικονίδια από την μια οθόνη στην άλλη και μετακινούνται όλα μαζί μετά την ίδια απόσταση. Το θέμα είναι γιατί να το κάνει αυτό αφού εγώ δεν πειράζω τίποτα. Πάντα συμβαίνει μετά από κλείσιμο του υπολογιστή. Ποτέ κατά την διάρκεια λειτουργίας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έλεγξε και αν είναι σφίξε το καλώδιο τροφοδοσίας ή σταθεροποιήσε το κάπως ώστε να μην χάνει επαφή με την οθόνη.

Δημοσ.

Μ αυτά και μ αυτά τα διόδια είναι ανοιχτά? τα μεταφορικά (εκτός προαστιακού) είναι δωρεάν. Τα διόδια?

Δημοσ.

Η κάρτα Maestro της Εθνικής Τράπεζας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε σούπερ μάρκετ κ.λπ. με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού;

Δημοσ.

Μ αυτά και μ αυτά τα διόδια είναι ανοιχτά? τα μεταφορικά (εκτός προαστιακού) είναι δωρεάν. Τα διόδια?

Έτσι άκουσα

• Like 2
Δημοσ.

Αρχίσαμε τα βαψιματα και ενώ με το πινέλο για τα κοψιματα ήταν οκ, με το ρολο έχω πιτσιλιστει από τα μαλλιά και όλο το δεξί χέρι που χρησιμοποιουσα τη βούρτσα.

Γιατί; είχε πολύ χρώμα πάνω; δεν ήταν καλό το ρολο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...