Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Έχω δίπλωμα οδήγησης για μηχανάκι εώς 125c. To δίπλωμα λέει δίπλα 11kw. Τι είναι αυτο? Θέλω να πάρω μηχανάκι 150c. Με καλύπτει?? Δες εδω σπεκτ... αναφερει το διπλωμα της κιλοβαττ Μπορει να ρωτησει και εναν τροχονομονο αν το βιαζεται βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το σωστό είναι "Ρώσικη" ή "Ρωσική" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το δεύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Έχω δύο οθόνες συνδεδεμένες στο pc με την μια να είναι συνέχεια κλειστή. Μερικές φορές κάτι συμβαίνει και μερικά εικονίδια που έχω στην κύρια οθόνη μεταπηδούν στην δεύτερη και γενικά παίζουν κάποια θέματα με τις συντεταγμένες της κύριας οθόνης. Δεν είναι ίδιων διαστάσεων. Υποψιάζομαι κάτι με το καλώδιο τροφοδοσίας επειδή δεν κάνει καλή επαφή και μερικές φορές ανοιγοκλείνουν με το κούνημα. Καμιά ιδέα μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μήπως κάνει επέκταση οθονών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ίσως. Μερικές φορές αρκεί να μεταφέρω 2-3 εικονίδια από την μια οθόνη στην άλλη και μετακινούνται όλα μαζί μετά την ίδια απόσταση. Το θέμα είναι γιατί να το κάνει αυτό αφού εγώ δεν πειράζω τίποτα. Πάντα συμβαίνει μετά από κλείσιμο του υπολογιστή. Ποτέ κατά την διάρκεια λειτουργίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Έλεγξε και αν είναι σφίξε το καλώδιο τροφοδοσίας ή σταθεροποιήσε το κάπως ώστε να μην χάνει επαφή με την οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εχει δωρεαν συγκοινωνιες στην Αθηνα ή αναμενεται..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μ αυτά και μ αυτά τα διόδια είναι ανοιχτά? τα μεταφορικά (εκτός προαστιακού) είναι δωρεάν. Τα διόδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstrong Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Η κάρτα Maestro της Εθνικής Τράπεζας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε σούπερ μάρκετ κ.λπ. με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariagra Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Υπάρχει η δυνατότητα να δεις μέσα στο κινητό (πχ samsung galaxy A5) αν έχει γίνει root? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μ αυτά και μ αυτά τα διόδια είναι ανοιχτά? τα μεταφορικά (εκτός προαστιακού) είναι δωρεάν. Τα διόδια? Έτσι άκουσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Υπάρχει η δυνατότητα να δεις μέσα στο κινητό (πχ samsung galaxy A5) αν έχει γίνει root? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα νοσοκομεία αν δεν εφημερεύουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αρχίσαμε τα βαψιματα και ενώ με το πινέλο για τα κοψιματα ήταν οκ, με το ρολο έχω πιτσιλιστει από τα μαλλιά και όλο το δεξί χέρι που χρησιμοποιουσα τη βούρτσα. Γιατί; είχε πολύ χρώμα πάνω; δεν ήταν καλό το ρολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις