Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να ρωτήσω κάτι;

αυτα που αν κανεις Ιαικ στο φουμπου ή παλαιότερα αν προωθούσες μειλ ο αλλος θα μαζευε λεφτα για θεραπεία στο νοσοκομείο και εγχειρήση πως δικαιολογείται;

γιατι αν κανω λαικ ο αλλος θα παρει μια δραχμη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδώ και 2-3 Σάββατα, δύο μίνι μάρκετ που έχουμε εδώ στο χωριό μου, αποφάσισαν να κλείνουν στις 5 το απόγευμα αντί στις 8 με 9 το βράδυ που έκλειναν συνήθως τα Σάββατα. Μου φαίνεται κάπως περίεργο που αποφάσισαν την ίδια στιγμή και τα 2 μάρκετ να κάνουν το ίδιο πράγμα (επίσης δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, το ένα είναι τοπικό και το άλλο franshise αλυσίδας). Είναι μόνο τοπικό γεγονός ή συμβαίνει παντού;

να ρωτήσω κάτι;

αυτα που αν κανεις Ιαικ στο φουμπου ή παλαιότερα αν προωθούσες μειλ ο αλλος θα μαζευε λεφτα για θεραπεία στο νοσοκομείο και εγχειρήση πως δικαιολογείται;

γιατι αν κανω λαικ ο αλλος θα παρει μια δραχμη;

Από πότε πρέπει να δικαιολογείται κάτι ή να αποδεικνύεται στο διαδίκτυο;

Από πότε πρέπει να δικαιολογείται κάτι ή να αποδεικνύεται στο διαδίκτυο;

δεν ξερεις ούτε κι εσύ;

ρωτάω γιατι αν κανει καποιος λαικ θα παρει λεφτα ο άλλος;

επίσης να ρωτησω κάτι αλλο, αν βγάλουμε τα λεφτά μας απο την τράπεζα και πάμε μετά να τα άλλαξουμε σε δραχμες δε θα χάσουν την αξία τους; ενω αν τα αφήσουμε θα την χάσουν;  μπερδευτηκα

μου έκανε την ερώτηση μια φιλη και πηγα να της εξηγήσω και συνειδητοποιήσα οτι τα χω και γω μπερδεμενα

εδώ και 2-3 Σάββατα, δύο μίνι μάρκετ που έχουμε εδώ στο χωριό μου, αποφάσισαν να κλείνουν στις 5 το απόγευμα αντί στις 8 με 9 το βράδυ που έκλειναν συνήθως τα Σάββατα. Μου φαίνεται κάπως περίεργο που αποφάσισαν την ίδια στιγμή και τα 2 μάρκετ να κάνουν το ίδιο πράγμα (επίσης δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, το ένα είναι τοπικό και το άλλο franshise αλυσίδας). Είναι μόνο τοπικό γεγονός ή συμβαίνει παντού;

μπα, δε συμβαινει παντου

Δεν θα πάρει λεφτά

σίγουρα; τότε γιατι μας στέλνουν αυτες τις βλακίες;

οχι ρε συ κατι παιζει λεει αν το κοινοποιήσεις θα παρει ενα ευρω και θα κανει εγχείρηση

είμαστε σιγουροι οτι ειναι μουφα; γιατι για  μενα δεν ειναι τιποτα να κοινοποιω για να κανει ο αλλος εγχειρηση αλλα δεν το κανω γιατι λεω μουφα ειναι. μη γινομαι και ρεζιλι στους φιλους μου μαυτα

αλλα αν οντως παρει λεφτα;

κριμα ειναι 

γιαυτο ρωταω 

επίσης να ρωτησω κατι ακόμα

απέναντι απο το σπίτι μου εχει μια γιορτή ο δημος και εχουν βάλει διαπασων ποντιακα

ειναι 12 η ωρα θελω να κοιμηθω

πως το κανουν αυτο;

ειναι διαταραξη κοινης ησυχιας

αν ημουν καμια περιεργη θα επαιρνα την αστυνομια

η ερώτηση μου ειναι αν θα μπορουσα να παρω την αστυνομια μια που η γιορτη ειναι του δημου

@stavi προφανώς δε με κατάλαβες.

Το διαδίκτυο είναι ένας προσφιλής τόπος για να πει κάποιος τη @@ του και να ψαρέψει αφελή κόσμο.

Το facebook δε, είναι το εκκολαπτήριο τέτοιων ατόμων, αφού είναι το πλέον κορεσμένο μέρος για να βρεις μαζικά αφελείς χρήστες.

Δε χρειάζεται να υπάρχει χειροπιαστό κέρδος απαραίτητα.

Απλά μη πιστεύεις ό,τι διαβάζεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...