angmar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ωχ αμαναμαν, αρχίσαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι δεν εχω λεφτα για βενζινη, για να παρω φαγητα... καθε παρασκευη βγαζω... Ενα που ρωτησα, η eurobank μια χαρα εβγαζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μια βόλτα μέχρι το κέντρο και αυτό που παρατήρησα ήταν οι τεράστιες ουρές σε όλα τα ATM απόψε. Τρεχάτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Της πειραιως δεν εβγαζε...λογικα ουτε αυριο λογικα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Άρα δεν δίνεις πουθενά την κάρτα σου; Γιατί παντού μπορεί να γίνει τέτοια απάτη / υποκλοπή που περιγράφεις Φίλε μου, ίσα-ίσα που οι περισσότερες συναλλαγές που κάνω είναι με κάρτα. Αλλά ποτέ δεν έχω στείλει τα στοιχεία της κάρτας μου σε pdf μέσω email και ούτε πρόκειται να τα δόσω ποτέ. Αυτό που λες ότι απάτη και υποκλοπή δεδομένων μπορεί να γίνει παντού, ισχύει. Θα σου πω μια ιστορία που μας ειπαν σε ένα απο τα σεμινάρια που παρακολούθησα και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Υπάρχει ένας τύπος κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος δουλεύει σε διάφορα μαγαζιά ως μπάρμαν. Στην Βρετανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, είναι πολύ διαδεμένες οι πληρωμές με κάρτες. Όταν, λοιπόν, κάποιος πελάτης έδινε την κάρτα του για να του την χρεώσει, ο τύπος κατέγραφε κρυφα, με χαρτί και στυλό, τα στοιχεία της. Στη συνέχεια, όταν άλλαζε μαγαζί, χρέωνε τις κάρτες των πελατών του προηγούμενου μαγαζιού που δούλευε για να κλείνει αεροπορικά εισιτήρια για την πάρτη του. Όπως καταλαβαίνεις, η απάτη είναι πολύ εύκολο να συμβεί και δεν απαιτεί καμιά τρομερη τεχνολογία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τις κάρτες, αλλά να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και να προσέχουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Φίλε μου, ίσα-ίσα που οι περισσότερες συναλλαγές που κάνω είναι με κάρτα. Αλλά ποτέ δεν έχω στείλει τα στοιχεία της κάρτας μου σε pdf μέσω email και ούτε πρόκειται να τα δόσω ποτέ. Αυτό που λες ότι απάτη και υποκλοπή δεδομένων μπορεί να γίνει παντού, ισχύει. Θα σου πω μια ιστορία που μας ειπαν σε ένα απο τα σεμινάρια που παρακολούθησα και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Υπάρχει ένας τύπος κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος δουλεύει σε διάφορα μαγαζιά ως μπάρμαν. Στην Βρετανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, είναι πολύ διαδεμένες οι πληρωμές με κάρτες. Όταν, λοιπόν, κάποιος πελάτης έδινε την κάρτα του για να του την χρεώσει, ο τύπος κατέγραφε κρυφα, με χαρτί και στυλό, τα στοιχεία της. Στη συνέχεια, όταν άλλαζε μαγαζί, χρέωνε τις κάρτες των πελατών του προηγούμενου μαγαζιού που δούλευε για να κλείνει αεροπορικά εισιτήρια για την πάρτη του. Όπως καταλαβαίνεις, η απάτη είναι πολύ εύκολο να συμβεί και δεν απαιτεί καμιά τρομερη τεχνολογία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τις κάρτες, αλλά να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και να προσέχουμε. ναι αλλα οταν ειδε ο αλλος οτι εχει χρεωθει ενα Χ ποσο απο αυτη την αεροπορικη δεν μπορουσε να ψαξει μετα να βρει το ονομα του αφου τα αεροπορικα ειναι ονομαστικα! προφανως θα ακολοθουσε μια διαδικασια αλλα τον βρισκεις ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ναι αλλα οταν ειδε ο αλλος οτι εχει χρεωθει ενα Χ ποσο απο αυτη την αεροπορικη δεν μπορουσε να ψαξει μετα να βρει το ονομα του αφου τα αεροπορικα ειναι ονομαστικα! προφανως θα ακολοθουσε μια διαδικασια αλλα τον βρισκεις ευκολα Φυσικά και μπορούσαν και ξέρουν ποιος είναι και μας είπαν και το όνομά του, το οποίο όμως δεν θυμάμαι. Τελικά κατάφεραν και τον τσάκωσαν και τον καταδίκασαν σε μερικές ώρες κοινωνικής εργασίας και σε 6 μήνες απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Big deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Σε ενα τραγουδι των la klikaria-ημισκουμπρια τραγουδαει μια γερμανιδα νομιζω η nadastar .Ψαχνω και δεν μπορω να βρω κατι δικο της, βασικα δεν την βρισκω καν στο νετ.Καποιος ποιος εμπειρος γνωστης η ψαχτης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Σε ενα τραγουδι των la klikaria-ημισκουμπρια τραγουδαει μια γερμανιδα νομιζω η nadastar .Ψαχνω και δεν μπορω να βρω κατι δικο της, βασικα δεν την βρισκω καν στο νετ.Καποιος ποιος εμπειρος γνωστης η ψαχτης ? απο οτι ειδα μονο αυτα εχει κανει http://www.discogs.com/artist/1293845-Nadastar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 χεχεχε. Τελικα πληρωσα. 10 ευρω τα οποια λεει θα μπουν σε 3 μηνες. Πλήρωσες?? Εντύπωση μου κάνει. Τα περασμένα Χριστούγεννα έκανα φορητότητα της μαμάς μου απο Vodafone σε wind, κ δεν πλήρωσα ούτε 1€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πλήρωσες?? Εντύπωση μου κάνει. Τα περασμένα Χριστούγεννα έκανα φορητότητα της μαμάς μου απο Vodafone σε wind, κ δεν πλήρωσα ούτε 1€. Καινούριο νέο αυτό. Τα χρήματα επιστρέφονται μετά από κάποιους μήνες σαν μονάδες στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Φίλε μου, ίσα-ίσα που οι περισσότερες συναλλαγές που κάνω είναι με κάρτα. Αλλά ποτέ δεν έχω στείλει τα στοιχεία της κάρτας μου σε pdf μέσω email και ούτε πρόκειται να τα δόσω ποτέ. Αυτό που λες ότι απάτη και υποκλοπή δεδομένων μπορεί να γίνει παντού, ισχύει. Θα σου πω μια ιστορία που μας ειπαν σε ένα απο τα σεμινάρια που παρακολούθησα και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Υπάρχει ένας τύπος κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος δουλεύει σε διάφορα μαγαζιά ως μπάρμαν. Στην Βρετανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, είναι πολύ διαδεμένες οι πληρωμές με κάρτες. Όταν, λοιπόν, κάποιος πελάτης έδινε την κάρτα του για να του την χρεώσει, ο τύπος κατέγραφε κρυφα, με χαρτί και στυλό, τα στοιχεία της. Στη συνέχεια, όταν άλλαζε μαγαζί, χρέωνε τις κάρτες των πελατών του προηγούμενου μαγαζιού που δούλευε για να κλείνει αεροπορικά εισιτήρια για την πάρτη του. Όπως καταλαβαίνεις, η απάτη είναι πολύ εύκολο να συμβεί και δεν απαιτεί καμιά τρομερη τεχνολογία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τις κάρτες, αλλά να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και να προσέχουμε. Ακριβώς γι'αυτό το είπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το να αλλάξεις λεκάνη τουαλέτας είναι μεγάλη ταλαιπώρια και τα κάνει όλα χάλια τριγύρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν βγάλεις το νερό που ήδη υπάρχει στη λεκάνη ώστε να μη χυθεί στα πλακάκια, η αλλαγή δεν πρέπει να'ναι δύσκολη.Εξάλλου ο υδραυλικός τα αναλαμβάνει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πως γινεται να απενεργοποιησω εντελως την εμφανισει google+ ακομα και στον απλο λογαριασμο μου gmail? Παρολο που εσβησα το google+ που ειχα στο ιδιο gmail μου δειχνει τις επαφες κ.τ.λ. με το νεο τροπο και οχι οπως παλιοτερα χωρις google+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις