Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Στο google http://www.skroutz.gr/c/1131/clothes_stand.html?keyphrase=%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%89%CE%BD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Χμ, σε άλλη περίπτωση ίσως και να έμπαινα στη διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς, αλλά είναι κάτι που το χρειάζομαι σχετικά άμεσα (για το Σ/Κ) και μένω εκτός Αθήνας (στην Πάτρα). Σκεφτόμουν κάποιο μεγάλο market ή Praktiker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Χμ, σε άλλη περίπτωση ίσως και να έμπαινα στη διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς, αλλά είναι κάτι που το χρειάζομαι σχετικά άμεσα (για το Σ/Κ) και μένω εκτός Αθήνας (στην Πάτρα). Σκεφτόμουν κάποιο μεγάλο market ή Praktiker. http://www.e-jumbo.gr/pd/thiki-koustoumiou-ekroumpez-65x100-ek-11482.htm?lang=el&path=70291503 Εναλλακτικά, μπαίνεις και ρωτάς σε κατάστημα που πουλάει κοστούμια, πουκάμισα κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Είχαν και τα ΙΚΕΑ στα είδη σπιτιού αλλά δεν έχω ψάξει πρόσφατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εχει σχεδον σε ολα τα μεγαλα σουπερ μαρκετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλημέρα! Που μπορεί να βρει κανείς θήκη για κουστούμι; Σε όοολα τα super market. Όλα πουλάνε θήκες χαλιών, πλεκτών, κουστουμιών κτλ ... Για μεταφορα καρτοκινητου vodafone σε καρτοκινητο wind, πληρωνω τιποτα για φορητοτητα; Απολύτως τίποτα. Μια αίτηση θα κάνεις σε ένα κατ/μα wind κι όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Απολύτως τίποτα. Μια αίτηση θα κάνεις σε ένα κατ/μα wind κι όλα οκ. χεχεχε. Τελικα πληρωσα. 10 ευρω τα οποια λεει θα μπουν σε 3 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ενας φιλος εχει κανει κρατηση σε χοστελ και του ζητανε να συμπληρωσουν αυτη τη φορμα. Ειναι ασφαλες να συμπληρωσει τα ολα στοιχεια της χρεωστικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ενας φιλος εχει κανει κρατηση σε χοστελ και του ζητανε να συμπληρωσουν αυτη τη φορμα. Ειναι ασφαλες να συμπληρωσει τα ολα στοιχεια της χρεωστικής; Όχι, εκτός εάν είναι 101% σίγουρος για τη φερεγγυότητα του hostel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 υπάρχει στο booking.com το συγκεκριμένο hostel, υποθέτω είναι legit. Πρώτη φορά βλέπω ωστόσο να σε βάζουν να συμπληρώσεις τέτοια φόρμα γιαυτό και η απορία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 υπάρχει στο booking.com το συγκεκριμένο hostel, υποθέτω είναι legit. Πρώτη φορά βλέπω ωστόσο να σε βάζουν να συμπληρώσεις τέτοια φόρμα γιαυτό και η απορία μου. Και από το booking να την κάνεις την κράτηση, μια τέτοια φόρμα θα καταλήξη στο hostel. Τα έχουμε πει 1000 φορές για το πώς το booking διαχειρίζεται τα στοιχεία των καρτών, ας μην τα ξαναλέμε. Αν το γεγονός ότι το hostel υπάρχει στο booking σε κάνει να θεωρείς ότι είναι legit, τότε ok προχώρα και μη μασάς. Αλλά έχε στο νου σου ότι την εν λόγω φόρμα δεν θα την πάρει ούτε το booking ούτε το hostel. Θα την πάρει κάποιος άνθρωπος, ο οποίος δεν ξέρεις ούτε ποιος είναι, ούτε πού θα πετάξει τη φόρμα με τα στοιχεία σου, ούτε πώς θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της κάρτας σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απατεώνας. Μπορεί οι προθέσεις του να είναι καλές, αλλά προσωπικά, δεν θα έστελνα ποτέ τα στοιχεία της κάρτας μου με αυτόν τον τρόπο, είναι πολλοί οι κίνδυνοι. Sorry αν σε αποθαρρύνω και αν σε ξενερώνω, αλλά επειδή έχω παρακολούθησει 1-2 σεμινάρια σχετικά με απάτες πιστωτικών καρτών, έχω γίνει πολύ καχύποπτος. Δεν έχω κάνει ποτέ κράτηση σε hostel και δεν ξέρω πώς γίνονται. Μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος που ακολουθείται παγκοσμίως και να είναι 100% legit. Σου έδοσα info, μεγάλα παιδιά είστε, αποφασίστε μόνοι σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και από το booking να την κάνεις την κράτηση, μια τέτοια φόρμα θα καταλήξη στο hostel. Τα έχουμε πει 1000 φορές για το πώς το booking διαχειρίζεται τα στοιχεία των καρτών, ας μην τα ξαναλέμε. Αν το γεγονός ότι το hostel υπάρχει στο booking σε κάνει να θεωρείς ότι είναι legit, τότε ok προχώρα και μη μασάς. Αλλά έχε στο νου σου ότι την εν λόγω φόρμα δεν θα την πάρει ούτε το booking ούτε το hostel. Θα την πάρει κάποιος άνθρωπος, ο οποίος δεν ξέρεις ούτε ποιος είναι, ούτε πού θα πετάξει τη φόρμα με τα στοιχεία σου, ούτε πώς θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της κάρτας σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απατεώνας. Μπορεί οι προθέσεις του να είναι καλές, αλλά προσωπικά, δεν θα έστελνα ποτέ τα στοιχεία της κάρτας μου με αυτόν τον τρόπο, είναι πολλοί οι κίνδυνοι. Sorry αν σε αποθαρρύνω και αν σε ξενερώνω, αλλά επειδή έχω παρακολούθησει 1-2 σεμινάρια σχετικά με απάτες πιστωτικών καρτών, έχω γίνει πολύ καχύποπτος. Δεν έχω κάνει ποτέ κράτηση σε hostel και δεν ξέρω πώς γίνονται. Μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος που ακολουθείται παγκοσμίως και να είναι 100% legit. Σου έδοσα info, μεγάλα παιδιά είστε, αποφασίστε μόνοι σας. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Ο λόγος που θα προχωρήσουμε στην κράτηση είναι ότι πρόκειται για χρεωστική κάρτα στην οποία υπάρχει μόνο το ποσό το οποίο θα λάβει το ξενοδοχείο, θα το διπλοσκεφτομουν σίγουρα για πιστωτική. Αλλά τι να κάνουμε, υποθέτω ότι όταν κάποιος ψάχνει για φθηνές εναλλακτικές πρέπει να πληρώσει το τίμημα ενός μικρού αλλά υπαρκτού ρίσκου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και από το booking να την κάνεις την κράτηση, μια τέτοια φόρμα θα καταλήξη στο hostel. Τα έχουμε πει 1000 φορές για το πώς το booking διαχειρίζεται τα στοιχεία των καρτών, ας μην τα ξαναλέμε. Αν το γεγονός ότι το hostel υπάρχει στο booking σε κάνει να θεωρείς ότι είναι legit, τότε ok προχώρα και μη μασάς. Αλλά έχε στο νου σου ότι την εν λόγω φόρμα δεν θα την πάρει ούτε το booking ούτε το hostel. Θα την πάρει κάποιος άνθρωπος, ο οποίος δεν ξέρεις ούτε ποιος είναι, ούτε πού θα πετάξει τη φόρμα με τα στοιχεία σου, ούτε πώς θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της κάρτας σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απατεώνας. Μπορεί οι προθέσεις του να είναι καλές, αλλά προσωπικά, δεν θα έστελνα ποτέ τα στοιχεία της κάρτας μου με αυτόν τον τρόπο, είναι πολλοί οι κίνδυνοι. Sorry αν σε αποθαρρύνω και αν σε ξενερώνω, αλλά επειδή έχω παρακολούθησει 1-2 σεμινάρια σχετικά με απάτες πιστωτικών καρτών, έχω γίνει πολύ καχύποπτος. Δεν έχω κάνει ποτέ κράτηση σε hostel και δεν ξέρω πώς γίνονται. Μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος που ακολουθείται παγκοσμίως και να είναι 100% legit. Σου έδοσα info, μεγάλα παιδιά είστε, αποφασίστε μόνοι σας. Άρα δεν δίνεις πουθενά την κάρτα σου; Γιατί παντού μπορεί να γίνει τέτοια απάτη / υποκλοπή που περιγράφεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σας ζήτησαν να γράψετε σ ένα PDF όλα τα στοιχεία της κάρτας και να το στείλετε; Δε θα το κανα σε καμία περίπτωση, ο τύπος απλά μετά θα χει τη δυνατότητα ν αγοράσει ό,τι του κατέβει με την κάρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Υπαρχει γενικο προβλημα με τα ατμ της πειραιως ή μονο στην περιοχη των μουδανιων(χαλκιδικης). Πηγα να βγαλω λεφτα οπως πολλοι ακομα αλλα ελεγε οτι η εληξε ο χρονος αναμονης ..δεν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις