panosno1com Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μπορώ να παραλαβω πληρώσωτα τελη κυκλοφοριας απο οποιαδηποτε τραπεζα; Ή μονο απο εθνική και αν δεν εκτυπωσα το χαρτι της ειδοποιησης(γιατι τα εφτυσε ο εκτυπωτης) μπορω να παω με τη ταυτοτητα της μαμας και να τα παραλαβω; δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα μπορεις να πας με την αδεια κυκλοφοριας του οχηματος και την ταυτοτητα και να πληρωσεις στο γκισε της τραπεζας. Θα σου εκτυπωσουν -λογικα- εκεινοι το χαρτακι γιατι μαζι με την αποδειξη που θα σου δωσουνε αποτελει αποδειξη πληρωμης τελων κυκλοφοριας ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα μπορεις να πας με την αδεια κυκλοφοριας του οχηματος και την ταυτοτητα και να πληρωσεις στο γκισε της τραπεζας. Θα σου εκτυπωσουν -λογικα- εκεινοι το χαρτακι γιατι μαζι με την αποδειξη που θα σου δωσουνε αποτελει αποδειξη πληρωμης τελων κυκλοφοριας ! Αχά! Ευχαριστω, αλλά σε οποιαδηποτε τράπεζα ή μόνο εθνική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 βλέπεις το μέλλον; (δεν έχω ιδέα) Χαχαχα! Όχι, το θέλω για φωτογραφίες. Πχ σαν Site: αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Αχά! Ευχαριστω, αλλά σε οποιαδηποτε τράπεζα ή μόνο εθνική; παρακαλώ, νομιζω σε οποιαδηποτε τράπεζα και στα ΕΛΤΑ μπορεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chesty Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ξερει κανεις αν δικαιουσαι το επιδομα θερμανσης πληρωνοντας μονο συμμετοχη σε πολυκατοικια με κεντρικη θερμανση? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εφ' όσον μένεις εκεί και εμπίπτεις στις κατηγορίες των δικαιούχων, ο διαχειριστής σου πρέπει να συμπεριλάβει και τα δικά σου χιλιοστά συμμετοχής. Δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Για 3D προβολές στο σινεμά, σε ποια σειρά είναι καλύτερα να καθόμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Για 3D προβολές στο σινεμά, σε ποια σειρά είναι καλύτερα να καθόμαστε; κέντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 κέντρο Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Θα παει ενας φιλος αμερικη και σκεφτομαι να του πω να μου αγορασει το Nexus 4.Θα υπαρξει κανενα προβλημα με τα ελληνικα δικτυα; Αποστολή από το U8800pro με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Θα παει ενας φιλος αμερικη και σκεφτομαι να του πω να μου αγορασει το Nexus 4.Θα υπαρξει κανενα προβλημα με τα ελληνικα δικτυα; Αποστολή από το U8800pro με τη χρήση Insomnia App Αν ειναι Unlocked οχι. Κανενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Έχω ένα κόψιμο στο φρύδι λίγο πιο βαθύ από γρατζουνιά...υπάρχει περίπτωση να αφήσει σημάδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Θα γουστάρουν οι γυναίκες, άλλοι το κάνουν εσκεμμένα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 http://www.e-germano...dCategoryId=761 τι ακριβως εννοεί ; Πως είναι όπως τα πιο παλαια (ειτε σε ηλικια ειτε σε χρονολογια) σταθερα τηλεφωνα που δε θελουν πριζα της ΔΕΗ για να λειτουργησουν ; τα περισσότερα τηλέφωνα θέλουν μπαταρίες για να λειτουργήσει η αναγνώριση κλήσεων. προφανώς αυτό το κάνει χωρίς μπαταρίες (τροφοδοτικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Θα γουστάρουν οι γυναίκες, άλλοι το κάνουν εσκεμμένα... έκανα μια και στο άλλο φρύδι να πηγαίνουν ασορτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις