Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να παραλαβω πληρώσωτα τελη κυκλοφοριας απο οποιαδηποτε τραπεζα; Ή μονο απο εθνική

και

αν δεν εκτυπωσα το χαρτι της ειδοποιησης(γιατι τα εφτυσε ο εκτυπωτης) μπορω να παω με τη ταυτοτητα της μαμας και να τα παραλαβω;

δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα μπορεις να πας με την αδεια κυκλοφοριας του οχηματος και την ταυτοτητα και να πληρωσεις στο γκισε της τραπεζας. Θα σου εκτυπωσουν -λογικα- εκεινοι το χαρτακι γιατι μαζι με την αποδειξη που θα σου δωσουνε αποτελει αποδειξη πληρωμης τελων κυκλοφοριας !

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα μπορεις να πας με την αδεια κυκλοφοριας του οχηματος και την ταυτοτητα και να πληρωσεις στο γκισε της τραπεζας. Θα σου εκτυπωσουν -λογικα- εκεινοι το χαρτακι γιατι μαζι με την αποδειξη που θα σου δωσουνε αποτελει αποδειξη πληρωμης τελων κυκλοφοριας !

Αχά!

Ευχαριστω, αλλά σε οποιαδηποτε τράπεζα ή μόνο εθνική;

Δημοσ.

Αχά!

Ευχαριστω, αλλά σε οποιαδηποτε τράπεζα ή μόνο εθνική;

παρακαλώ,

νομιζω σε οποιαδηποτε τράπεζα και στα ΕΛΤΑ μπορεις !

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν δικαιουσαι το επιδομα θερμανσης πληρωνοντας μονο συμμετοχη σε πολυκατοικια με κεντρικη θερμανση? Ευχαριστω.
Δημοσ.

Εφ' όσον μένεις εκεί και εμπίπτεις στις κατηγορίες των δικαιούχων, ο διαχειριστής σου πρέπει να συμπεριλάβει και τα δικά σου χιλιοστά συμμετοχής.

Δες εδώ.

Δημοσ.

Θα παει ενας φιλος αμερικη και σκεφτομαι να του πω να μου αγορασει το Nexus 4.Θα υπαρξει κανενα προβλημα με τα ελληνικα δικτυα;

Αποστολή από το U8800pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Θα παει ενας φιλος αμερικη και σκεφτομαι να του πω να μου αγορασει το Nexus 4.Θα υπαρξει κανενα προβλημα με τα ελληνικα δικτυα;

Αποστολή από το U8800pro με τη χρήση Insomnia App

Αν ειναι Unlocked οχι. Κανενα.

Δημοσ.

Έχω ένα κόψιμο στο φρύδι λίγο πιο βαθύ από γρατζουνιά...υπάρχει περίπτωση να αφήσει σημάδι?

Δημοσ.

http://www.e-germano...dCategoryId=761

7bdb721693844c5da3318f7.png τι ακριβως εννοεί ; Πως είναι όπως τα πιο παλαια (ειτε σε ηλικια ειτε σε χρονολογια) σταθερα τηλεφωνα που δε θελουν πριζα της ΔΕΗ για να λειτουργησουν ;

τα περισσότερα τηλέφωνα θέλουν μπαταρίες για να λειτουργήσει η αναγνώριση κλήσεων. προφανώς αυτό το κάνει χωρίς μπαταρίες (τροφοδοτικό)

Δημοσ.

Θα γουστάρουν οι γυναίκες, άλλοι το κάνουν εσκεμμένα... :P

έκανα μια και στο άλλο φρύδι να πηγαίνουν ασορτί :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...