Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Που μπορώ να βρω στην Αθήνα τέτοια γυάλινα ποτήρια για (κρύο) καφέ με το λογότυπο hausbrandt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Τα κεράσια πως πλένονται; Ένα ένα και διεξοδικά ή κλάιν μάιν όλα μαζί και με λίγο τρίψιμο;Όλα μαζί στο πιάτο. Ανοίγεις βρύση τα πλατσουριζεις για κανένα λεπτό Απολαμβάνεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Που μπορώ να βρω στην Αθήνα τέτοια γυάλινα ποτήρια για (κρύο) καφέ με το λογότυπο hausbrandt? ...και while you 're at it, τα γαμωΙΚΕΑ μίκρυναν τα συγκεκριμένα ποτήρια νερού ρε γαμώτο. Και ξεμένω σιγά σιγά. Anyone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ξέρει κανείς, στο περίπου έστω, τι θα πληρώσουμε στον ΔΕΔΔΗΕ για να συνδέσουμε (για πρώτη φορά, δεν είχε ποτέ ρεύμα ως τώρα) καινούριο διαμέρισμα στο δίκτυο;Χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο. Αυτός θα κάνει σχεδιάγραμμα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, θα εκδόσει πιστοποιητικό (το οποίο κοστίζει περίπου 80€) και θα το καταθέσει στην ΔΕΔΔΗΕ. Μόλις εγκριθεί, ο ίδιος ηλεκτρολόγος θα συνδέσει το κτίριο στο δίκτυο. Παράλληλα θα έρθει τεχνικός της ΔΕΗ για την εγκατάσταση και σφράγισμα ρολογιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Τα κεράσια πως πλένονται; Ένα ένα και διεξοδικά ή κλάιν μάιν όλα μαζί και με λίγο τρίψιμο; Ένα ένα φυσικά, το ίδιο και τα σταφύλια .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 παιδια εχω προβλημα ας με βοηθησει καποιος! εβαψα τα μαλλια μου σημερα και μετα απο λιγο εκανα το λαθος και φορεσα καπελο απο 100% χαρτι (σαν ψαθινο) και εχει βαψει σε ενα σημειο ροζ και φαινεται! ξερει καμια πως να βγαλω τη βαφη χωρις να το καταστρεψω? απευθυνομαι εδω γιατι στο ιντερνετ δεν βρηκα τιποτα σχετικο για καπελα απο 100% χαρτι! ευχαριστω! (ολοι ξερουμε πως κανουν οι γυναικες οταν πεφτει λεκε σε αγαπημενο τους must-have καλοκαιριου δεν θελω τρολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 παιδια εχω προβλημα ας με βοηθησει καποιος! εβαψα τα μαλλια μου σημερα και μετα απο λιγο εκανα το λαθος και φορεσα καπελο απο 100% χαρτι (σαν ψαθινο) και εχει βαψει σε ενα σημειο ροζ και φαινεται! ξερει καμια πως να βγαλω τη βαφη χωρις να το καταστρεψω? απευθυνομαι εδω γιατι στο ιντερνετ δεν βρηκα τιποτα σχετικο για καπελα απο 100% χαρτι! ευχαριστω! (ολοι ξερουμε πως κανουν οι γυναικες οταν πεφτει λεκε σε αγαπημενο τους must-have καλοκαιριου δεν θελω τρολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο. Αυτός θα κάνει σχεδιάγραμμα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, θα εκδόσει πιστοποιητικό (το οποίο κοστίζει περίπου 80€) και θα το καταθέσει στην ΔΕΔΔΗΕ. Μόλις εγκριθεί, ο ίδιος ηλεκτρολόγος θα συνδέσει το κτίριο στο δίκτυο. Παράλληλα θα έρθει τεχνικός της ΔΕΗ για την εγκατάσταση και σφράγισμα ρολογιού. Θένξ. ο ηλεκτρολόγος έχει κάνει το σχέδιο και μου το έχει δώσει. Με αυτό πρέπει να πάω στον δήμο για να μου δώσουν μια βεβαίωση λέει (για τους φόρους, ταπ, φαπ, κλπ), και με όλα αυτά πάω εγώ, λέει, και όχι ο ηλεκτρολόγος, στον ΔΕΔΔΗΕ (και μια στοίβα χαρτιά ακόμα) για να με συνδέσουν στο δίκτυο. Εκεί έχει λέει και "μια δαπάνη" (για μετρητές κλπ κλπ), αυτή δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι Άλλη μικρή απορία: στα κεπ θα μου θεωρήσουν γνήσιο φωτοαντίγραφο ταυτότητας άλλου προσώπου; Εννοείται ότι θα έχω την ταυτότητα του άλλου προσώπου μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 παιδια εχω προβλημα ας με βοηθησει καποιος! εβαψα τα μαλλια μου σημερα και μετα απο λιγο εκανα το λαθος και φορεσα καπελο απο 100% χαρτι (σαν ψαθινο) και εχει βαψει σε ενα σημειο ροζ και φαινεται! ξερει καμια πως να βγαλω τη βαφη χωρις να το καταστρεψω? απευθυνομαι εδω γιατι στο ιντερνετ δεν βρηκα τιποτα σχετικο για καπελα απο 100% χαρτι! ευχαριστω! (ολοι ξερουμε πως κανουν οι γυναικες οταν πεφτει λεκε σε αγαπημενο τους must-have καλοκαιριου δεν θελω τρολ Ρώτα στο forum του cosmopolitan. Πιο πιθανό να πάρεις απάντηση απο εκει, παρά εδώ πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στη τελικη, αν περίσεψε μπογιά, βάφτο όλο ροζ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p>Με αφορμή κάτι αστραπές που έβλεπα το απογευμα απο το μπαλκονι<br /> Οι πολεις πως προστατευονται απο κεραυνους;<br /> Καθε πολη εχει το ελεξικεραυνο της,πχ στις καιραιες στον Χορτιάτη ; Ή καθε πολυκατοικία είναι εν δυνάμει σημειο-στοχος ;<br /> Οταν ημουν Δημοτικο,στη γειτονια ειχαμε ενα υπερτεραστιο δεντρο που αφου γυρισαμε απο τις διακοπες το ειδαμε κομμενο,μας ελεγαν οτι επεσε κεραυνος και το εκαψε αλλα μου ακουγεται ψιλο μουφα.Και μιλαμε για σχεδον κέντρο ε,διπλα στο Ιπποκράτειο.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Συνήθως σχολεία και εκκλησίες που είναι απλωμένα στις γειτονιές έχουν αλεξικέραυνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 λολ, ίδια συζήτηση είχαμε σήμερα. Όπως λέει ο από πάνω, σε εκκλησίες και σχολεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ένα αλεξικεραυνο σε μια εκκλησία σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει την γύρω περιοχή ... απλά καλύτει το ίδιο το κτίριο της εκκλησίας και ίσως κάποιο περιβάλλοντα χώρο. Φυσικά όσο πιο ψηλό το κτίριο με το αλεξικεραυνο τόσο πιο πολύ χώρο γύρω γύρω καλύπτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_programmer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παιδια που να ρωτησω για αποριες που εχω για σχολες που θελω να δηλωσω;; εδωσα πανελληνιες φετος και θελω καποιες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις