Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ υψηλή θερμοκρασία για CPU, δεν νομίζω να δεις σημαντική διαφορά.

Δοκίμασε να αλλάξεις πάστα, καθαρισμό του PC, βελτίωσε το air flow στο κουτί και άλλαξε την ψήκτρα της CPU με κάποια καλύτερης απόδοσης.

Πρεπει να αλλαξω κουτι αλλα ψαχνω εναλλακτικες πιο φθηνες λυσεις. Δεν αξιζει να παρω κουτι 70-80 ευρω που θα με καλυψει για λιγο απο την στιγμη που με 100 και κατι ψιλα περνεις full tower πολυ καλο. Δεν το περνω λογω διαστασεων

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καποια βοηθεια εδώ

Και κατι ακομα

Καμβα ή τελαρο (βασικα να ναι ετοιμο για κρεμασμα με νοιαζει) μεγαλων διαστασεων (τουλ 60 x 60 εκ και 1 x 1 μετρο) που βρισκω στη Θεσσαλονικη;

Κάτι τέτοιο ας ΄ούμε ; 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τύπος εικόνας που να είναι καλύτερος για την διατήρηση της ποιότητας?

Δηλαδή, κάνω κάποιες αλλαγές στην εικόνα με το paint ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Άμα την σώσω σε jpeg ή σε png ή σε gif ή σε κάτι άλλο, θα υπάρχει καμία διαφορά?

Δημοσ.

βάλε και το superantispyware και είσαι κομπλέ, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Θα σου βρει αρκετά το superantispyware, btw.

Υπάρχει κάποιος τύπος εικόνας που να είναι καλύτερος για την διατήρηση της ποιότητας?

Δηλαδή, κάνω κάποιες αλλαγές στην εικόνα με το paint ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Άμα την σώσω σε jpeg ή σε png ή σε gif ή σε κάτι άλλο, θα υπάρχει καμία διαφορά?

png 24bit

Δημοσ.

To png είναι lossless, δηλαδή ΔΕΝ χάνει ποιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου είπαν πως υπάρχει μάντρα ή κάτι αντίστοιχο με μτχ Κορεάτικα ανταλλακτικά αυτοκινήτου κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού... Γνωρίζει κανείς κάτι?  

Δημοσ.

(Μη γελάσετε. Είμαι άσχετη.)

Αγόρασα πριν καμιά βδομάδα ελιές και τις έβαλα σ'ένα ταπεράκι. Το ανοίγω σήμερα και βλέπω ότι μούχλιασαν και τις πέταξα όλες :/

Πώς διατηρούμε τις ελιές ρε παιδιά;;;;; Γαμώτο τσάμπα λεφτά κιόλας...

Δημοσ.

Εγώ συνήθως δεν τις έχω πάνω πάνω, αλλά κάθε τόσο ρίχνω ένα κούνημα στο βαζάκι.

Αμα θες κάλυψε τες για να μην ασχολείσαι αλλά δε νομίζω να χρειάζεται γτ θα τις έχεις φάει.

Δημοσ.

εκανα ολα τα update σε γνησια windows 7 και ακομα δεν μου εχει βγαλει το μυνημα για τα 10αρια, γιατι ?

Καταρχήν θα πρέπει να έχεις win 7 SP1 professional ή ultimate.

Εάν έχεις ήδη ψάξε και κατέβασε το KB3035583 και θα σου έρθει το notification.

Εναλλακτικά, το κατεβάζεις

αν έχεις 32-bit από εδώ

αν έχεις 64-bit από εδώ

Δημοσ.

Καταρχήν θα πρέπει να έχεις win 7 SP1 professional ή ultimate.

Εάν έχεις ήδη ψάξε και κατέβασε το KB3035583 και θα σου έρθει το notification.

Έχεις 32-bit ή 64-bit;

home edition εχω οποτε να μην περιμενω ε ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...