Razor_7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 AdwCleaner, Malwarebytes, Hitman Pro βάλε και το superantispyware και είσαι κομπλέ, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Θα σου βρει αρκετά το superantispyware, btw. Υπάρχει κάποιος τύπος εικόνας που να είναι καλύτερος για την διατήρηση της ποιότητας? Δηλαδή, κάνω κάποιες αλλαγές στην εικόνα με το paint ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Άμα την σώσω σε jpeg ή σε png ή σε gif ή σε κάτι άλλο, θα υπάρχει καμία διαφορά? png 24bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Υπάρχει κάποιος τύπος εικόνας που να είναι καλύτερος για την διατήρηση της ποιότητας? Δηλαδή, κάνω κάποιες αλλαγές στην εικόνα με το paint ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Άμα την σώσω σε jpeg ή σε png ή σε gif ή σε κάτι άλλο, θα υπάρχει καμία διαφορά? To png είναι lossless, δηλαδή ΔΕΝ χάνει ποιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μου είπαν πως υπάρχει μάντρα ή κάτι αντίστοιχο με μτχ Κορεάτικα ανταλλακτικά αυτοκινήτου κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού... Γνωρίζει κανείς κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (Μη γελάσετε. Είμαι άσχετη.) Αγόρασα πριν καμιά βδομάδα ελιές και τις έβαλα σ'ένα ταπεράκι. Το ανοίγω σήμερα και βλέπω ότι μούχλιασαν και τις πέταξα όλες :/ Πώς διατηρούμε τις ελιές ρε παιδιά;;;;; Γαμώτο τσάμπα λεφτά κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Σε λάδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Να τις καλύπτει όλες μέχρι πάνω ε; Τίποτα άλλο χρειάζεται; Σ'ευχαριστώωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εγώ συνήθως δεν τις έχω πάνω πάνω, αλλά κάθε τόσο ρίχνω ένα κούνημα στο βαζάκι. Αμα θες κάλυψε τες για να μην ασχολείσαι αλλά δε νομίζω να χρειάζεται γτ θα τις έχεις φάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 εκανα ολα τα update σε γνησια windows 7 και ακομα δεν μου εχει βγαλει το μυνημα για τα 10αρια, γιατι ? Καταρχήν θα πρέπει να έχεις win 7 SP1 professional ή ultimate. Εάν έχεις ήδη ψάξε και κατέβασε το KB3035583 και θα σου έρθει το notification. Εναλλακτικά, το κατεβάζεις αν έχεις 32-bit από εδώ αν έχεις 64-bit από εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καταρχήν θα πρέπει να έχεις win 7 SP1 professional ή ultimate. Εάν έχεις ήδη ψάξε και κατέβασε το KB3035583 και θα σου έρθει το notification. Έχεις 32-bit ή 64-bit; home edition εχω οποτε να μην περιμενω ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 χμμ, μάλλον έκανα λάθος διότι τώρα που το κοίταξα πρέπει να περιλαμβάνεται η home edition στην αναβάθμιση σύμφωνα με το παρακάτω (δες το bold) Windows 10 Upgrade Offer is valid for qualified Windows 7 and Windows 8.1 devices, including devices you already own. Some hardware/software requirements apply and feature availability may vary by device and market. The availability of Windows 10 upgrade for Windows Phone 8.1 devices may vary by OEM, mobile operator or carrier. Devices must be connected to the internet and have Windows Update enabled. Windows 7 SP1 and Windows 8.1 Update required. Some editions are excluded: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise, and Windows RT/RT 8.1. Active Software Assurance customers in volume licensing have the benefit to upgrade to Windows 10 enterprise offerings outside of this offer. To check for compatibility and other important installation information, visit your device manufacturer’s website and the Windows 10 Specifications page. Additional requirements may apply over time for updates. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Feedback για το insomnia app στο iOs που κανω ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Feedback για το insomnia app στο iOs που κανω ; Εδω εισαι http://www.insomnia.gr/topic/572784-insomnia-app-40-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iphone-ipad/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 πως μπορω να στελνω τα εισερχομενα απο συγκεκριμενο mail σε ενα συγκεκριμενο φακελο στο hotmail, για να τα εχω ολα μαζι και να μην τα ψαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έχω νούμερο What's Up της Cosmote. Ξέρετε αν μπορώ να πάω σε κατάστημα Γερμανός ή OTEshop και να μεταφέρω μονάδες τυχαίο ποσό; Να βάλω 6 ευρώ, ή 8, ή 11 για παράδειγμα; Δηλαδή παίζουν άλλα ποσά εκτός από τα στάνταρ ποσά των καρτών που πωλούνται στα περίπτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ναι μπορείς να βάλεις οτιδήποτε από 5 € και πάνω νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις