Razor_7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μπορείτε να μου προτείνεται ενα δωρεάν πρόγραμμα antivirus; Το λάπτοπ μου μετά απο τα 4 χρονια που το χω ''πήρε'' ιό τύπου δούρειος ίππος.Το αντιμετώπισα με το AdwCleaner.Σήμερα βλέπω την ειδοποίηση απο τη σάρωση του ΜcAfee ότι βρήκε ιό παλι δουρειο ίππο.Αυτές τις μέρες μόνο ταινιές κατέβασα και υπότιτλους. Παλιότερα είχα το McAfee δωρεαν για λιγους μήνες και ηταν μια χαρά. Comodo Antivirus 8 και Bitdefender Antivirus Free Edition (2014) Αν και θα πρότεινα αρχικά απλά να βάλεις malwarebytes και superantispyware, να κάνεις ένα σκαννάρισμα και να γράψεις τί βρήκαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Eκανα σκαναρισμα με 3 προγραμματα βρηκαν αρκετες απειλες αλλα μονο 1 ιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καποια βοηθεια εδώ Για μεταφορα καρτοκινητου vodafone σε καρτοκινητο wind, πληρωνω τιποτα για φορητοτητα; Και κατι ακομα Καμβα ή τελαρο (βασικα να ναι ετοιμο για κρεμασμα με νοιαζει) μεγαλων διαστασεων (τουλ 60 x 60 εκ και 1 x 1 μετρο) που βρισκω στη Θεσσαλονικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αν βαλω στο κουτι του pc, απεναντι απο την ψυχτρα του επεξεργαστη, εναν ανεμιστηρα 80mm θα δω διαφορα απο τους 100 βαθμους που φτανει σε απαιτητικα παιχνιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 εκανα ολα τα update σε γνησια windows 7 και ακομα δεν μου εχει βγαλει το μυνημα για τα 10αρια, γιατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 εκανα ολα τα update σε γνησια windows 7 και ακομα δεν μου εχει βγαλει το μυνημα για τα 10αρια, γιατι ? Θέλει πειρατικά γι'αυτό Ε θα στο βγάλει από μέρα σε μέρα λογικά, δεν ξέρω με ποια σειρά το πάνε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Θέλει πειρατικά γι'αυτό Ε θα στο βγάλει από μέρα σε μέρα λογικά, δεν ξέρω με ποια σειρά το πάνε... οκ θα περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Eκανα σκαναρισμα με 3 προγραμματα βρηκαν αρκετες απειλες αλλα μονο 1 ιό. Με ποιά προγράμματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αν βαλω στο κουτι του pc, απεναντι απο την ψυχτρα του επεξεργαστη, εναν ανεμιστηρα 80mm θα δω διαφορα απο τους 100 βαθμους που φτανει σε απαιτητικα παιχνιδια;Πολύ υψηλή θερμοκρασία για CPU, δεν νομίζω να δεις σημαντική διαφορά. Δοκίμασε να αλλάξεις πάστα, καθαρισμό του PC, βελτίωσε το air flow στο κουτί και άλλαξε την ψήκτρα της CPU με κάποια καλύτερης απόδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πολύ υψηλή θερμοκρασία για CPU, δεν νομίζω να δεις σημαντική διαφορά. Δοκίμασε να αλλάξεις πάστα, καθαρισμό του PC, βελτίωσε το air flow στο κουτί και άλλαξε την ψήκτρα της CPU με κάποια καλύτερης απόδοσης. Πρεπει να αλλαξω κουτι αλλα ψαχνω εναλλακτικες πιο φθηνες λυσεις. Δεν αξιζει να παρω κουτι 70-80 ευρω που θα με καλυψει για λιγο απο την στιγμη που με 100 και κατι ψιλα περνεις full tower πολυ καλο. Δεν το περνω λογω διαστασεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν και αξιοπρεπή midi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Με ποιά προγράμματα? AdwCleaner, Malwarebytes, Hitman Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καποια βοηθεια εδώ Και κατι ακομα Καμβα ή τελαρο (βασικα να ναι ετοιμο για κρεμασμα με νοιαζει) μεγαλων διαστασεων (τουλ 60 x 60 εκ και 1 x 1 μετρο) που βρισκω στη Θεσσαλονικη; Κάτι τέτοιο ας ΄ούμε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 γίνεται στο ebay σε καποιο search να μου βγαζει πανω πανω αυτον πουχει πουλησει περισσοτερα? # sold? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Υπάρχει κάποιος τύπος εικόνας που να είναι καλύτερος για την διατήρηση της ποιότητας? Δηλαδή, κάνω κάποιες αλλαγές στην εικόνα με το paint ή κάποιο άλλο πρόγραμμα. Άμα την σώσω σε jpeg ή σε png ή σε gif ή σε κάτι άλλο, θα υπάρχει καμία διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις