Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Παιδιά ένα παιχνίδι που υπήρχε παλιά που ήταν κάτι σαν τηλεσκόπιο και το έστρεφες στο φως και το γυρνουσες και έκανε σχέδια με τα χρώματα πως το λένε γιατί θελω να πάρω στα ανιψιά μου.

καλειδοσκοπιο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχει κανεις τις τελευταιες ημερες προβλημα με το hotmail?

Ο,τι emails στειλω προς αυτους γινονται bounce back με error "mailbox unavailable" και αν κανω login εχουν εξαφανιστει ολα τα emails (5+ χρονων) ενω το μονο που υπαρχει ειναι ενα email ...καλοσωρισματος στην υπηρεσια λες και την εφτιαξα χθες.

Τα 2 λινκ που ανέφερες τα βρήκα και εγώ αλλά ευχαριστώ όπως και να έχει. Στις αγγελίες ενοικίασης σπιτιών σε χρυσή ευκαιρία και κάποιες άλλες σελίδες (να μην κάνω διαφήμιση τώρα), έχει ξεχωριστή επιλογή για οικία, ξεχωριστή επιλογή για το διαμέρισμα και ξεχωριστή επιλογή για το καθένα από τα υπόλοιπα που ανέφερα. Οπότε κάπως πρέπει να έχει διαφορά η οικία από τα υπόλοιπα. Τέλος πάντων.

οικια = σπιτι γενικα.

μονοκατοικια = ενα σπιτι μονο του, οχι σε πολυκατοικια, οχι διωροφο. Μονο του. Πιθανοτατα με αυλη.

διαμερισμα = σε πολυκατοικια

οροφοδιαμερισμα = σε πολυκατοικια που ειναι ενα διαμερισμα ανα οροφο, συνηθως αυτα ειναι μεγαλα και ακριβα

Μεζονετα = Σπιτι με δυο πατωματα και εσωτερικη σκαλα, συνηθως το ενα πατωμα εχει σαλονι/κουζινα/wc και το αλλο κρεβατοκαμαρα/ες

• Like 1

οταν εχεις κανει μια αγορα απο ενα site μεσο paypal και θες ( και προλαβαινεις φυσικα ) να ακυρωσεις μια παραγγελια, τα λεφτα επιστρεφονται στην χρεωστικη που εχω δηλωσει στο paypal να πληρωνω η απλα πανε στο paypal??? 

Λεπόν, μαυρίζει ο ουρανός από σύννεφα.

Σενάριο 1. Μετά από λίγο ξεμαυρίζει, ντάλα ο ήλιος.

Σενάριο 2. Βρέχει αλλά όχι τίποτα το φοβερό.

Σενάριο 3. Μας έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι όπως πριν 3 μέρες.

Υπάρχει τρόπος να γνωρίζω, έστω και λίγες ώρες πριν ποιο σενάριο θα παίξει; Τα διάφορα σαιτ πρόγνωσης καιρού δεν έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αξιόπιστα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να έχω στο σπίτι και να μπορώ να κάνω πρόγνωση των επόμενων ωρών.

Λεπόν, μαυρίζει ο ουρανός από σύννεφα.

Σενάριο 1. Μετά από λίγο ξεμαυρίζει, ντάλα ο ήλιος.

Σενάριο 2. Βρέχει αλλά όχι τίποτα το φοβερό.

Σενάριο 3. Μας έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι όπως πριν 3 μέρες.

Υπάρχει τρόπος να γνωρίζω, έστω και λίγες ώρες πριν ποιο σενάριο θα παίξει; Τα διάφορα σαιτ πρόγνωσης καιρού δεν έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αξιόπιστα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να έχω στο σπίτι και να μπορώ να κάνω πρόγνωση των επόμενων ωρών.

Εάν είσαι σε παραθαλάσσιο μέρος και βλέπεις τους γλάρους να πετάνε πάνω από στεριά, παίζουν τα 2 και 3. Παρ' όλα αυτά, για μη-παραθαλάσσια μέρη δεν γνωρίζω να σου πω. ίσως εάν έχεις φίλο που μένει σε απόσταση μισάωρου (με αντίστοιχη διεύθυνση αέρα) και τον έπαιρνες τηλέφωνο να δεις τι παίζει εκεί. :P

Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι το draft στο NBA .

Εισαι ενας παικτης με ενα αρκςτα καλο feedback , υποθετω εχεις manager ο οποιος σε.ενημερωνει οτι απο το ΝΒΑ σε παρακολουθουν γιατι αρεσεις.

Αποκει και περα,κανεις αιτηση για να μπεις στην διαδικασια των draft και περιμενεις να δεις ποια ομαδα σε θελει ;

Εισαι ενας παικτης με ενα αρκςτα καλο feedback , υποθετω εχεις manager ο οποιος σε.ενημερωνει οτι απο το ΝΒΑ σε παρακολουθουν γιατι αρεσεις.

Αποκει και περα,κανεις αιτηση για να μπεις στην διαδικασια των draft και περιμενεις να δεις ποια ομαδα σε θελει ;

https://en.wikipedia.org/wiki/NBA_draft :-D

• Like 1

Μπορείτε να μου προτείνεται ενα δωρεάν πρόγραμμα antivirus; Το λάπτοπ μου μετά απο τα 4 χρονια που το χω ''πήρε'' ιό τύπου δούρειος ίππος.Το αντιμετώπισα με το AdwCleaner.Σήμερα βλέπω την ειδοποίηση απο τη σάρωση του ΜcAfee ότι βρήκε ιό παλι δουρειο ίππο.Αυτές τις μέρες μόνο ταινιές κατέβασα και υπότιτλους. Παλιότερα είχα το McAfee δωρεαν για λιγους μήνες και ηταν μια χαρά.

Χοντρικά, αν κι έχω χρόνια να το παρακολουθήσω, στο nba οι πιο αδύναμες ομάδες έχουν δικαίωμα να διαλέξουν πρώτες παίχτες. Ο πρώτος παίχτης που θα διαλέξει πχ η πρώτη ομάδα που έχει δικαίωμα γίνεται το νο1 του ντραφτ για τη σεζόν κοκ. Τα πιο χαμηλά νούμερα απλά τα διαλέγουν για αργότερα ή για ανταλλαγές κλπ

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...