navouxodonosoras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Στο PayPal απο paypal τα μεταφερω στην καρτα μου αμα θελω?
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 απο paypal τα μεταφερω στην καρτα μου αμα θελω? Ναι αν εχεις δωσει αριθμο λογαριασμου στο paypal
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Λεπόν, μαυρίζει ο ουρανός από σύννεφα. Σενάριο 1. Μετά από λίγο ξεμαυρίζει, ντάλα ο ήλιος. Σενάριο 2. Βρέχει αλλά όχι τίποτα το φοβερό. Σενάριο 3. Μας έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι όπως πριν 3 μέρες. Υπάρχει τρόπος να γνωρίζω, έστω και λίγες ώρες πριν ποιο σενάριο θα παίξει; Τα διάφορα σαιτ πρόγνωσης καιρού δεν έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αξιόπιστα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να έχω στο σπίτι και να μπορώ να κάνω πρόγνωση των επόμενων ωρών.
mathsrule Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Λεπόν, μαυρίζει ο ουρανός από σύννεφα. Σενάριο 1. Μετά από λίγο ξεμαυρίζει, ντάλα ο ήλιος. Σενάριο 2. Βρέχει αλλά όχι τίποτα το φοβερό. Σενάριο 3. Μας έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι όπως πριν 3 μέρες. Υπάρχει τρόπος να γνωρίζω, έστω και λίγες ώρες πριν ποιο σενάριο θα παίξει; Τα διάφορα σαιτ πρόγνωσης καιρού δεν έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αξιόπιστα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να έχω στο σπίτι και να μπορώ να κάνω πρόγνωση των επόμενων ωρών. Εάν είσαι σε παραθαλάσσιο μέρος και βλέπεις τους γλάρους να πετάνε πάνω από στεριά, παίζουν τα 2 και 3. Παρ' όλα αυτά, για μη-παραθαλάσσια μέρη δεν γνωρίζω να σου πω. ίσως εάν έχεις φίλο που μένει σε απόσταση μισάωρου (με αντίστοιχη διεύθυνση αέρα) και τον έπαιρνες τηλέφωνο να δεις τι παίζει εκεί.
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι το draft στο NBA . Εισαι ενας παικτης με ενα αρκςτα καλο feedback , υποθετω εχεις manager ο οποιος σε.ενημερωνει οτι απο το ΝΒΑ σε παρακολουθουν γιατι αρεσεις. Αποκει και περα,κανεις αιτηση για να μπεις στην διαδικασια των draft και περιμενεις να δεις ποια ομαδα σε θελει ;
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι το draft στο NBA . Εισαι ενας παικτης με ενα αρκςτα καλο feedback , υποθετω εχεις manager ο οποιος σε.ενημερωνει οτι απο το ΝΒΑ σε παρακολουθουν γιατι αρεσεις. Αποκει και περα,κανεις αιτηση για να μπεις στην διαδικασια των draft και περιμενεις να δεις ποια ομαδα σε θελει ; https://en.wikipedia.org/wiki/NBA_draft 1
allaboutjazz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μπορείτε να μου προτείνεται ενα δωρεάν πρόγραμμα antivirus; Το λάπτοπ μου μετά απο τα 4 χρονια που το χω ''πήρε'' ιό τύπου δούρειος ίππος.Το αντιμετώπισα με το AdwCleaner.Σήμερα βλέπω την ειδοποίηση απο τη σάρωση του ΜcAfee ότι βρήκε ιό παλι δουρειο ίππο.Αυτές τις μέρες μόνο ταινιές κατέβασα και υπότιτλους. Παλιότερα είχα το McAfee δωρεαν για λιγους μήνες και ηταν μια χαρά.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι το draft στο NBA . Εισαι ενας παικτης με ενα αρκςτα καλο feedback , υποθετω εχεις manager ο οποιος σε.ενημερωνει οτι απο το ΝΒΑ σε παρακολουθουν γιατι αρεσεις. Αποκει και περα,κανεις αιτηση για να μπεις στην διαδικασια των draft και περιμενεις να δεις ποια ομαδα σε θελει ; Χοντρικά, αν κι έχω χρόνια να το παρακολουθήσω, στο nba οι πιο αδύναμες ομάδες έχουν δικαίωμα να διαλέξουν πρώτες παίχτες. Ο πρώτος παίχτης που θα διαλέξει πχ η πρώτη ομάδα που έχει δικαίωμα γίνεται το νο1 του ντραφτ για τη σεζόν κοκ. Τα πιο χαμηλά νούμερα απλά τα διαλέγουν για αργότερα ή για ανταλλαγές κλπ 1
Razor_7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μπορείτε να μου προτείνεται ενα δωρεάν πρόγραμμα antivirus; Το λάπτοπ μου μετά απο τα 4 χρονια που το χω ''πήρε'' ιό τύπου δούρειος ίππος.Το αντιμετώπισα με το AdwCleaner.Σήμερα βλέπω την ειδοποίηση απο τη σάρωση του ΜcAfee ότι βρήκε ιό παλι δουρειο ίππο.Αυτές τις μέρες μόνο ταινιές κατέβασα και υπότιτλους. Παλιότερα είχα το McAfee δωρεαν για λιγους μήνες και ηταν μια χαρά. Comodo Antivirus 8 και Bitdefender Antivirus Free Edition (2014) Αν και θα πρότεινα αρχικά απλά να βάλεις malwarebytes και superantispyware, να κάνεις ένα σκαννάρισμα και να γράψεις τί βρήκαν. 2
allaboutjazz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Eκανα σκαναρισμα με 3 προγραμματα βρηκαν αρκετες απειλες αλλα μονο 1 ιό.
mary Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καποια βοηθεια εδώ Για μεταφορα καρτοκινητου vodafone σε καρτοκινητο wind, πληρωνω τιποτα για φορητοτητα; Και κατι ακομα Καμβα ή τελαρο (βασικα να ναι ετοιμο για κρεμασμα με νοιαζει) μεγαλων διαστασεων (τουλ 60 x 60 εκ και 1 x 1 μετρο) που βρισκω στη Θεσσαλονικη;
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αν βαλω στο κουτι του pc, απεναντι απο την ψυχτρα του επεξεργαστη, εναν ανεμιστηρα 80mm θα δω διαφορα απο τους 100 βαθμους που φτανει σε απαιτητικα παιχνιδια;
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 εκανα ολα τα update σε γνησια windows 7 και ακομα δεν μου εχει βγαλει το μυνημα για τα 10αρια, γιατι ?
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 εκανα ολα τα update σε γνησια windows 7 και ακομα δεν μου εχει βγαλει το μυνημα για τα 10αρια, γιατι ? Θέλει πειρατικά γι'αυτό Ε θα στο βγάλει από μέρα σε μέρα λογικά, δεν ξέρω με ποια σειρά το πάνε... 1
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Θέλει πειρατικά γι'αυτό Ε θα στο βγάλει από μέρα σε μέρα λογικά, δεν ξέρω με ποια σειρά το πάνε... οκ θα περιμενω
Προτεινόμενες αναρτήσεις