Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχυει οτι τα σφουγγαρακια του μπανιου ποθ πλενουμε το σωμα χρειαζονται συχνη αλλαγη γιατι μαζευουν μυκητες και βακτηρια?

Δημοσ.

Ισχυει οτι τα σφουγγαρακια του μπανιου ποθ πλενουμε το σωμα χρειαζονται συχνη αλλαγη γιατι μαζευουν μυκητες και βακτηρια?

Ισχύει ναι, όπως και τα σφουγγάρια των πιάτων

Δημοσ.

παιδια για πειπαλ{ρωτησα στο αναλογο θεμα ρωταω και εδω}, στα στοιχεια μου πρεπει να τα βαλω ελληνικα η λατινικα?(εγω τα εβαλα λατινικα να τα αλλαξω?)επισης στην οδο επειδη χαθηκα τι βαζω περιοχη και πολη?περιοχη και νομο?η ταχυδρομικο κωδικα και νομο?

Δημοσ.

mια βοηθεια gia thn peipal γιατι ειμαι ασχετος ρε παιδια μην κανω καμια κοτσανα

αρχικα ειπαμε ολα σε λατινικα -τωρα για τα στοιχεια λεει τα εξης 4 στοιχεια με κενο διπλα

City {εδω βαζω πολη η περιοχη(δηλ απο θεσσαλονικη που μενω θα βαλω θεσσαλονικη η καλαμαρια που ειναι η περιοχη μου}

State / Province / Region εδω τι βαζω ρε παιδια το νομο η κατι αλλο??τι σημαινουν αυτα / θα βαλω 3 με καθετους 

Postal code( εδω ενταξει  αριθμος ταχυδρομικου κωδικα)

Country και εδω ΕΛΛΑΔΑ

(επισης ο λογος που κολλαω ειναι γιατι μεταφραστικα αν το παρω δηλ θα γραψω θεσσαλονικη θεσσαλονικης)

Δημοσ.

mια βοηθεια gia thn peipal γιατι ειμαι ασχετος ρε παιδια μην κανω καμια κοτσανα

αρχικα ειπαμε ολα σε λατινικα -τωρα για τα στοιχεια λεει τα εξης 4 στοιχεια με κενο διπλα

City {εδω βαζω πολη η περιοχη(δηλ απο θεσσαλονικη που μενω θα βαλω θεσσαλονικη η καλαμαρια που ειναι η περιοχη μου}

State / Province / Region εδω τι βαζω ρε παιδια το νομο η κατι αλλο??τι σημαινουν αυτα / θα βαλω 3 με καθετους 

Postal code( εδω ενταξει  αριθμος ταχυδρομικου κωδικα)

Country και εδω ΕΛΛΑΔΑ

(επισης ο λογος που κολλαω ειναι γιατι μεταφραστικα αν το παρω δηλ θα γραψω θεσσαλονικη θεσσαλονικης)

Δες στο θέμα που αφορά την ερώτηση σου.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...