Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Θήκες προστατευτικές για συλλεκτικές κάρτες. Από μαγαζιά τύπου Κάισσα, φαντάζομαι.

Τhaaanks both :D

Το βρηκα Καισσα αυτο που θελω!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Για πιστωτικές το θες; :P Και τα βιβλιοπωλεία δεν έχουν τέτοια;

Χαχα αν ειχα τοσες εν λειτουργια πιστωτικες θα ηταν το λιγοτερο απο τα προβληματα μου το που θα τις βαλω :lol:  Για κατι trading cards που ανακαλυψα τις θελω, αλλα οντως τις θηκες τις εχουν καταστηματα στυλ Καισσα, οχι τα κλασικα βιβλιοπωλεια.

• Like 1

Χαχα αν ειχα τοσες εν λειτουργια πιστωτικες θα ηταν το λιγοτερο απο τα προβληματα μου το που θα τις βαλω :lol:  Για κατι trading cards που ανακαλυψα τις θελω, αλλα οντως τις θηκες τις εχουν καταστηματα στυλ Καισσα, οχι τα κλασικα βιβλιοπωλεια.

Τι φαση ας πουμε, γιατι εχω και γω κατι καρτες NBA και δεν ηξερα που να τις φυλλαξω

• Like 1

Στο κλιματιστικο στην εξωτερικη μοναδα,υπαρχει σωληνας απο οπου φευγουν τα νερα που μαζευονται οσο λειτουργει.

Επειδη κοντα δεν εχω λουκι,εχω μια μεγαλη πλαστικη φιαλη νερου,αυτη για τους ψυκτες,οπου και μαζευεται.

Τοσα χρονια οταν φουλαρει παω και το αδειαζω .

Αυτο το συγκεκριμενο νερο , μπορω να το χρησιμοποιησω καπως ; Πχ σφουγγαρισμα,ποτισμα(οκ,μαλακια ειπα) ή οτιδηποτε ή ειναι ενα αχρηστο βρωμονερο για πεταμα ;

Στο κλιματιστικο στην εξωτερικη μοναδα,υπαρχει σωληνας απο οπου φευγουν τα νερα που μαζευονται οσο λειτουργει.

Επειδη κοντα δεν εχω λουκι,εχω μια μεγαλη πλαστικη φιαλη νερου,αυτη για τους ψυκτες,οπου και μαζευεται.

Τοσα χρονια οταν φουλαρει παω και το αδειαζω .

Αυτο το συγκεκριμενο νερο , μπορω να το χρησιμοποιησω καπως ; Πχ σφουγγαρισμα,ποτισμα(οκ,μαλακια ειπα) ή οτιδηποτε ή ειναι ενα αχρηστο βρωμονερο για πεταμα ;

για σηδέρομα νομίζω και για το αμάξι(τζάμια) 

αλλά δεν πέρνω και όρκο, σίγουρα γίνεται αυτό που λέω με το νερό που βγάζουν οι αφυγραντήρες

• Like 1

• Moderators

Τι φαση ας πουμε, γιατι εχω και γω κατι καρτες NBA και δεν ηξερα που να τις φυλλαξω

http://www.kaissa.eu/product/selides-ntosie

Θελεις αυτα και ενα ντοσιε :)

• Like 1

Adoni στο σίδερο ,στο πλύσιμο της μηχανής,στο πλύσιμο του αμαξιού,γενικά όπου μπαίνει απιονισμένο.

Που βλέπω στο εβαυ τι έχω αγοράσει μέχρι τώρα; το ιστορικό των αγορών μου δηλαδή

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...