mary Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Και καλά αυτός, εσύ δε το λυπήθηκες; Απο τον αερα χθες επεσε ολοκληρο.Οποτε ηρθε σημερα να καθαρισει και του λεει η μανα μου αν ειναι καλο σα δεντρο και αντεχει κοψε την κορυφη για να το κανουμε σα χριστουγεννιατικο δεντρο. Σε καμια περιπτωση δε θα εκοβα δεντρο για τετοιο σκοπό.Μεχρι τωρα παντα ψευτικα στολιζαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Χμ, Υπάρχει καμιά βάση για ομπρέλα κήπου; Κανένα τρίποδο για στήριξη κανονικού χριστουγεννιάτικου; Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δε θα πιάσει με τα ξύλα, μικρό ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 μεγεια το στολισμα χμ.καλη η ιδεα για την βαση ομπρελας.Αλλά μεταξυ μας, αυτες που εχω με το ζορι κραταν την ομπρελα ορθια... Υπαρχει ενα τριποδο απο ενα παλιο δεντρο. Αυτο ισως το στηριξει. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Χμμμ... εντάξει mary1, αφού έπεσε μόνο του.... αλλά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61591&selectedCategoryId=761 τι ακριβως εννοεί ; Πως είναι όπως τα πιο παλαια (ειτε σε ηλικια ειτε σε χρονολογια) σταθερα τηλεφωνα που δε θελουν πριζα της ΔΕΗ για να λειτουργησουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Περιμένω έναν φάκελο με ένα έγγραφο από Νυρεμβέργη το οποίο στάλθηκε συστημένο Σάββατο πρωί. Από εκεί του αποστολέα του είπαν οτι θέλει περίπου 3 μέρες Γιατί δεν ήρθε ακόμη;Χάθηκε; Συνήθως έτσι αργεί εδώ στο Ελλαδιστάν; Ή να αρχίσω τις παναγίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 με ελτα; αν ναι,υπομονη. Απο δευτερα και με προσευχες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ΕΛΤΑ Αφού ο άνθρωπος πλήρωσε παραπάνω για να έρθει πιο γρήγορα και συστημένο; Γιατί στον #@/¥%+ αργεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 βασικα μηπως σου ρθε ειδοποιητηριο να πας να παραλαβεις ενω εσυ περιμενεις το ιδιο το δεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι δέμα.. Φάκελος ειναι πήγα σήμερα μιας και το ταχυδρομείο είναι δίπλα μου,αλλά τίποτα Από οτι μου είπε ο υπάλληλος του ΕΛΤΑ,πρώτα έρχονται αεροδρόμιο θεσ/νικης, κεντρικά ΕΛΤΑ θεσ/νικης και μετά Τρίκαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αν εχω κανει μια παραγγελια και μετα το μετανιωσω αλλα το καταστημα εκοψε αποδειξη και εχει ειδη στειλει το δεμα με αντικαταβολη, γινεται την ωρα της παραλαβης απο το courier να αρνηθω να πληρωσω το δεμα ? Αν ναι με ποιες επιπτωσεις ? Eιναι σιγουρο οτι αν δεν πληρωσω στον ταχυδρομο την αντικαταβολη , δλδ δεν παρω το δεμα , δεν προκειτε να γινει τπτ ακομα και αν εχουν κοψει τιμολογιο στο ονομα μου ? Η θα εχω καποιο προβλημα , παρακαλω καποιος π ξερει σιγουρα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intruder7s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Eιναι σιγουρο οτι αν δεν πληρωσω στον ταχυδρομο την αντικαταβολη , δλδ δεν παρω το δεμα , δεν προκειτε να γινει τπτ ακομα και αν εχουν κοψει τιμολογιο στο ονομα μου ? Η θα εχω καποιο προβλημα , παρακαλω καποιος π ξερει σιγουρα !!! Την απαντηση σου θα την βρεις εδω http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/faq/index_en.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μπορώ να παραλαβω πληρώσωτα τελη κυκλοφοριας απο οποιαδηποτε τραπεζα; Ή μονο απο εθνική και αν δεν εκτυπωσα το χαρτι της ειδοποιησης(γιατι τα εφτυσε ο εκτυπωτης) μπορω να παω με τη ταυτοτητα της μαμας και να τα παραλαβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με feng shui? Θέλω να πάρω μια τέτοια Site: σφαίρα Εκτός αν ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί που να πουλάει. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 βλέπεις το μέλλον; (δεν έχω ιδέα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις