Gtr34 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αυριο θα μου φερει κουριερ να υπογραψω το συμβολαιο της χολ, μπορω να το κρατησω να το διαβασω καλα και να το δωσω αλλη μερα η οχι ? Μπορείς, αλλά ίσως χρεωθείς έξοδα αποστολής όταν θελήσεις να το στείλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhonEee Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 παιδια καλησπερα ειναι υποχρεωτικο να καθεται καποιος οταν εχει τελειωσει το γραπτο του? και η καθηγητρια να μην τον αφηνει ?ευχαριστω δεν υπαρχει συγκεκριμενος χρονος που πρεπει να εισαι μεσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ο καθηγητης που εβαλε το διαγωνισμα καθοριζει την ωρα αποχωρισης + οτι πρεπει πρωτα να εχουν παρει παρουσιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ειναι υποχρεωτικο ωστε να μην διαρευσουν θεματα ! Στις ενδοσχολικες δεν νομιζω οτι εχει και πολυ νοημα αλλα νταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhonEee Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ευχαριστω παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αυριο θα μου φερει κουριερ να υπογραψω το συμβολαιο της χολ, μπορω να το κρατησω να το διαβασω καλα και να το δωσω αλλη μερα η οχι ? νομίζω πως ναι, αλλά μην περιμένεις να έρθει courier να το πάρει τσάμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μπορείς, αλλά ίσως χρεωθείς έξοδα αποστολής όταν θελήσεις να το στείλεις. νομίζω πως ναι, αλλά μην περιμένεις να έρθει courier να το πάρει τσάμπα τελικα μου εδωσε αντιγραφο και μου ειπε αν δεν μου αρεσει μπορω να κανω ακυρωση εντος 15 ημερων , ισχυει κατι τετοιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι ισχυει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι ισχυει οκ τωρα το ψαχνω ελπιζω να μην εχω θεμα ρωτησα και τα παιδια στο adslgr για ποιο σιγουρια, btw εχω κατι λεφτα στο paypal και θελω να τα βγαλω, πως το κανω αυτο και ποια τραπεζα να διαλεξω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αρχείο excel με 100+ φύλλα. Είναι πολύ δύσχρηστο να μετακινούμαι από το φύλλο 12 ας πούμε στο 87, οπότε έφτιαξα πολλά excel και μοίρασα τα φύλλα. Επειδή κι αυτό δεν είναι εύχρηστο αφού πρέπει κάθε τόσο να προσθέτω/αφαιρώ φύλλα, υπάρχει άλλος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αρχείο excel με 100+ φύλλα. Είναι πολύ δύσχρηστο να μετακινούμαι από το φύλλο 12 ας πούμε στο 87, οπότε έφτιαξα πολλά excel και μοίρασα τα φύλλα. Επειδή κι αυτό δεν είναι εύχρηστο αφού πρέπει κάθε τόσο να προσθέτω/αφαιρώ φύλλα, υπάρχει άλλος τρόπος; Ένας τρόπος είναι να πατήσεις δεξί κλικ στα βελάκια της πλοήγησης κάτω αριστερά και μετά στα "περισσότερα φύλλα". Ένας άλλος τρόπος είναι να γράφεις το όνομα του ίδιου του φύλλου σε κάποιο κελί. Και με ένα search μετά του ονόματος, να σε πηγαίνει κατευθείαν στο αντίστοιχο φύλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αν έχουν λογική σειρά με Ctrl + Page Down/Up αλλάζεις φύλλο, κρατώντας τα πατημένα πάει γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αν έχουν λογική σειρά με Ctrl + Page Down/Up αλλάζεις φύλλο, κρατώντας τα πατημένα πάει γρήγορα. Δεν γίνεται αυτό, κατεβαίνει 1048576 κελιά μέσα στο φύλλο. Ένας τρόπος είναι να πατήσεις δεξί κλικ στα βελάκια της πλοήγησης κάτω αριστερά και μετά στα "περισσότερα φύλλα". Ένας άλλος τρόπος είναι να γράφεις το όνομα του ίδιου του φύλλου σε κάποιο κελί. Και με ένα search μετά του ονόματος, να σε πηγαίνει κατευθείαν στο αντίστοιχο φύλλο. Χμ, ενδιαφέροντες και οι 2 τρόποι. Θενξ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Είσαι σίγουρος ότι το έκανες σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ωπ, έχεις δίκιο, είναι λαπτοπ και έπρεπε να πατάω το Fn επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις