Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυριο θα μου φερει κουριερ να υπογραψω το συμβολαιο της χολ, μπορω να το κρατησω να το διαβασω καλα και να το δωσω αλλη μερα η οχι ?

Μπορείς, αλλά ίσως χρεωθείς έξοδα αποστολής όταν θελήσεις να το στείλεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια καλησπερα ειναι υποχρεωτικο να καθεται καποιος οταν εχει τελειωσει το γραπτο του? και η καθηγητρια να μην τον αφηνει ?ευχαριστω δεν υπαρχει συγκεκριμενος χρονος που πρεπει να εισαι μεσα..

• Super Moderators

Αυριο θα μου φερει κουριερ να υπογραψω το συμβολαιο της χολ, μπορω να το κρατησω να το διαβασω καλα και να το δωσω αλλη μερα η οχι ?

νομίζω πως ναι, αλλά μην περιμένεις να έρθει courier να το πάρει τσάμπα :P

• Like 1

Μπορείς, αλλά ίσως χρεωθείς έξοδα αποστολής όταν θελήσεις να το στείλεις.

νομίζω πως ναι, αλλά μην περιμένεις να έρθει courier να το πάρει τσάμπα :P

τελικα μου εδωσε αντιγραφο και μου ειπε αν δεν μου αρεσει μπορω να κανω ακυρωση εντος 15 ημερων , ισχυει κατι τετοιο ?

Ναι ισχυει

οκ τωρα το ψαχνω ελπιζω να μην εχω θεμα ρωτησα και τα παιδια στο adslgr για ποιο σιγουρια, btw εχω κατι λεφτα στο paypal και θελω να τα βγαλω, πως το κανω αυτο και ποια τραπεζα να διαλεξω ?

Αρχείο excel με 100+ φύλλα. Είναι πολύ δύσχρηστο να μετακινούμαι από το φύλλο 12 ας πούμε στο 87, οπότε έφτιαξα πολλά excel και μοίρασα τα φύλλα.

Επειδή κι αυτό δεν είναι εύχρηστο αφού πρέπει κάθε τόσο να προσθέτω/αφαιρώ φύλλα, υπάρχει άλλος τρόπος;

Αρχείο excel με 100+ φύλλα. Είναι πολύ δύσχρηστο να μετακινούμαι από το φύλλο 12 ας πούμε στο 87, οπότε έφτιαξα πολλά excel και μοίρασα τα φύλλα.

Επειδή κι αυτό δεν είναι εύχρηστο αφού πρέπει κάθε τόσο να προσθέτω/αφαιρώ φύλλα, υπάρχει άλλος τρόπος;

Ένας τρόπος είναι να πατήσεις δεξί κλικ στα βελάκια της πλοήγησης κάτω αριστερά και μετά στα "περισσότερα φύλλα".

Ένας άλλος τρόπος είναι να γράφεις το όνομα του ίδιου του φύλλου σε κάποιο κελί. Και με ένα search μετά του ονόματος, να σε πηγαίνει κατευθείαν στο αντίστοιχο φύλλο.

Αν έχουν λογική σειρά με Ctrl + Page Down/Up αλλάζεις φύλλο, κρατώντας τα πατημένα πάει γρήγορα.

Δεν γίνεται αυτό, κατεβαίνει 1048576 κελιά μέσα στο φύλλο.

Ένας τρόπος είναι να πατήσεις δεξί κλικ στα βελάκια της πλοήγησης κάτω αριστερά και μετά στα "περισσότερα φύλλα".

Ένας άλλος τρόπος είναι να γράφεις το όνομα του ίδιου του φύλλου σε κάποιο κελί. Και με ένα search μετά του ονόματος, να σε πηγαίνει κατευθείαν στο αντίστοιχο φύλλο.

Χμ, ενδιαφέροντες και οι 2 τρόποι. Θενξ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...