Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι Φεβρουάριο του 2008 που σπούδαζα Καστοριά, πήγαινα εκεί με το λεωφορείο της γραμμής Αθήνα - Καστοριά (και ανάποδα όταν γύρναγα στο χωριό). Στην διαδρομή σταματούσαμε σε 2 σημεία, σε ένα μαγαζί έξω από την Λαμία και σε ένα μαγαζί έξω από την Ελασσόνα Λάρισας. Τα μαγαζιά ήταν κάτι σαν σαντουιτσάδικα/φαγάδικα. Επειδή πάει πολύ καιρός από τότε και δεν θυμάμαι πολύ καλά (καθότι κοιμόμουν κιόλας στην περισσότερη διαδρομή, 7 ώρες δρόμος), ξέρει κάποιος να μου υποδείξει στο Google Maps που είναι αυτά τα 2 σημεία; Κοιτάω και στο Street View αλλά μου ξεφεύγουν. Σκέφτομαι να κάνω την διαδρομή με αυτοκίνητο και θέλω να σταματήσω στα ίδια σημεία (φυσικά δεν με εμποδίζει κανείς να πάω οπουδήποτε αλλού, αλλά έτσι για το γαμώτο). Να σημειώσω ότι στα ίδια σημεία σταματούσαν και λεωφορεία από άλλες γραμμές, λογικά τα ΚΤΕΛ είχαν κάνει κάποιου είδους συμφωνία για να πηγαίνουν εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα, θέλω να πάω στο rockwave festival και επειδή θα πάω πρώτη φορά πρέπει να οργανώσω το ταξίδι.

η συναυλίες που θέλω είναι 4 ιούλη(judas priest \m/ rotting crist), δεν μπορώ να βρώ τι ώρα είναι οι εμφανίσεις σε πρώτη φάση.

δεύτερων, πως πάω στο terravibe? δεν έχω αυτοκίνητο,υπάρχει άλλο μέσω και πως ακριβώς?

έχω κλήσει αεροπορικά για αθήνα αλλά μου μένει ο τρόπος που θα πάω στη συναυλία. θα πάει κανείς insomnia btw?

καλησπέρα, θέλω να πάω στο rockwave festival και επειδή θα πάω πρώτη φορά πρέπει να οργανώσω το ταξίδι.

η συναυλίες που θέλω είναι 4 ιούλη(judas priest \m/ rotting crist), δεν μπορώ να βρώ τι ώρα είναι οι εμφανίσεις σε πρώτη φάση.

δεύτερων, πως πάω στο terravibe? δεν έχω αυτοκίνητο,υπάρχει άλλο μέσω και πως ακριβώς?

έχω κλήσει αεροπορικά για αθήνα αλλά μου μένει ο τρόπος που θα πάω στη συναυλία. θα πάει κανείς insomnia btw?

http://www.rockwavefestival.gr/el/directions/leoforeia.html

Οι ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα

• Like 1

Έχω μια οθόνη LG 23MA53 το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκει τα κανάλια, ΡΙΚ, BBC και DW. Οι άλλες τηλεοράσεις τα πιάνουν κανονικά

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Κάποιο μηχανάκι δουλεύει με μπαταρίες και θα μείνει αχρείαστο το επόμενο τρίμηνο. Τις μπαταρίες να τις βγάλω ή να τις αφήσω; Εννοώ, θα κρατήσουν περισσότερο εκτός ή εντός;

Κάποιος μου είπε ότι αν ξεκινήσουν να χρησιμοποιούνται μετά και να τις βγάλεις δεν κερδίζεις τίποτα. Μαλακία με είπαν;

Ωραία.

Επανέρχομαι με νέα ηλεκτρονική απορία. Smartphone χωρίς sim = όχι ακτινοβολία, σωστά; Κάποιοι λέγαν πώς ακόμη έχει, άλλοι πώς το μέτρησαν και δεν έχει. Ξέρει κανείς με βεβαιότητα;

Μπορείς να πας και με τρένο από Στ. Λαρίσης, αν και παλιά υπήρχε ένα θέμα αν θα προλάβεις το τελευταίο. Με τα λεωφορεία του Rockwave είναι το πιο σίγουρο.

• Like 1

Μπορείς να πας και με τρένο από Στ. Λαρίσης, αν και παλιά υπήρχε ένα θέμα αν θα προλάβεις το τελευταίο. Με τα λεωφορεία του Rockwave είναι το πιο σίγουρο.

ωραία, θα παει κανας ινσομνιακ να κανονίσουμε meeting? :D

Βαφη για ρούχα από που αγοράζουμε; Ψαχων ονλαιν ή στη Θεσσ. 

on line http://www.kounias.gr/main.php?c=43 

http://www.demou.gr/portal/index.php?page=shop.browse&category_id=28&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=107

σε φυσικό κατάστημα θα βρεις στα είδη ραπτικής. είναι συσκευασία σαν τουμποφλό. εγώ θα προτιμούσα τη βαφή στο χέρι (φορώντας παλιά ρούχα και γάντια) γιατί μπορεί να χαλάσεις το πλυντήριό σου.

• Like 1

εδω και καιρο ψαχνω και προσπαθω να θυμηθω ενα σιτε.  Ειναι ελληνικο, κατι σαν men's portal, αθλητικο αλλα εχει και διαφορα αλλα αρθρα και γυμνες γυναικες (το λεω για να βοηθησω στη προσπαθεια...). Θυμαμαι το background ειναι μαυρο σε χρωμα.  Οταν λεω αθλητικο δεν εννοω τυπου contra κτλ αλλα πιο πολυ σα celebrity news αλλα με αθλητες ελληνες και μη. 

Ίσως λες το oneman.gr ;

Από Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι Φεβρουάριο του 2008 που σπούδαζα Καστοριά, πήγαινα εκεί με το λεωφορείο της γραμμής Αθήνα - Καστοριά (και ανάποδα όταν γύρναγα στο χωριό). Στην διαδρομή σταματούσαμε σε 2 σημεία, σε ένα μαγαζί έξω από την Λαμία και σε ένα μαγαζί έξω από την Ελασσόνα Λάρισας. Τα μαγαζιά ήταν κάτι σαν σαντουιτσάδικα/φαγάδικα. Επειδή πάει πολύ καιρός από τότε και δεν θυμάμαι πολύ καλά (καθότι κοιμόμουν κιόλας στην περισσότερη διαδρομή, 7 ώρες δρόμος), ξέρει κάποιος να μου υποδείξει στο Google Maps που είναι αυτά τα 2 σημεία; Κοιτάω και στο Street View αλλά μου ξεφεύγουν. Σκέφτομαι να κάνω την διαδρομή με αυτοκίνητο και θέλω να σταματήσω στα ίδια σημεία (φυσικά δεν με εμποδίζει κανείς να πάω οπουδήποτε αλλού, αλλά έτσι για το γαμώτο). Να σημειώσω ότι στα ίδια σημεία σταματούσαν και λεωφορεία από άλλες γραμμές, λογικά τα ΚΤΕΛ είχαν κάνει κάποιου είδους συμφωνία για να πηγαίνουν εκεί.

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω ότι έχει αλλάξει ο δρόμος και δεν περνάς πλέον από αυτά τα μαγαζιά

Μπασιάκος ήταν το ένα;

Έχω μια συσκευή που την αγόρασα από το Πλαίσιο και είναι εντός εγγύησης όπως λέει η απόδειξη. Το πάω στο κατάστημα να φανταστώ με την απόδειξη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...