Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αφυτος ή Αθυτος εν τελει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μπορει να μου εξηγησει καποιος τα βασικα για το πως λειουργει ο σπιτογατος για καποιον που θελει να βαλει αγγελια για σπιτι που θελει να νοικιασει; Πληρωνει κατι; Το προωθουν αυτοι; Σε πρηζουν και μεσιτικα ή μονο σε ενδιαφερομενους θα ειναι ορατη η αγγελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μπορει να μου εξηγησει καποιος τα βασικα για το πως λειουργει ο σπιτογατος για καποιον που θελει να βαλει αγγελια για σπιτι που θελει να νοικιασει; Πληρωνει κατι; Το προωθουν αυτοι; Σε πρηζουν και μεσιτικα ή μονο σε ενδιαφερομενους θα ειναι ορατη η αγγελια; Απλως βαζεις την αγγελία και την βλέπει όποιος ενδιαφέρεται. Νομίζω πρέπει να πληρώσεις ένα μικροποσο στελνοντας ενα sms (2 ευρω) για να γινει ενα confirmation. Η αγγελία ειναι φανερή σε όλους. Αφυτος ή Αθυτος εν τελει ; Both. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 γνωρίζει κανείς αγορές από iherb άνω των 2.50κιλών αν κινδυνεύουν με τελωνιακά τέλη; όσες φορές έχω πάρει μικρότερα δεματάκια γράφει επάνω χειρόγραφα Ε.Ε (λογικά από κάποιον υπάλληλο του ελτά μας) παρόλο που το δέμα ταξιδεύει από Αμερική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Απλως βαζεις την αγγελία και την βλέπει όποιος ενδιαφέρεται. Νομίζω πρέπει να πληρώσεις ένα μικροποσο στελνοντας ενα sms (2 ευρω) για να γινει ενα confirmation. Η αγγελία ειναι φανερή σε όλους. Για μια φορα αυτο το ποσό; Ενα faq δεν εχουν πουθενα; γνωρίζει κανείς αγορές από iherb άνω των 2.50κιλών αν κινδυνεύουν με τελωνιακά τέλη; όσες φορές έχω πάρει μικρότερα δεματάκια γράφει επάνω χειρόγραφα Ε.Ε (λογικά από κάποιον υπάλληλο του ελτά μας) παρόλο που το δέμα ταξιδεύει από Αμερική Ρωτα καλυτερα εδώ (ο makfil θα ξέρει) ή εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν θυμαμαι αν ειναι για 1 φορα ή μονιμα και το κανουν απλως για να επιβεβαιώσουν τον χρήστη και να τσεπωσουν το 2ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το ΣΚ που μας έρχεται λέμε να πάμε με τη σύζυγο στη Φούρκα Χαλκιδικής για πρώτη φορά φέτος. Το χειμώνα εξαιτίας των βροχοπτόσεων είχε γίνει κατολίσθηση στο κομμάτι του δρόμου μεταξύ Νέας Φώκαιας και Αθύτου (άρθρο). Έχει αποκατασταθεί η ζημιά ή ο δρόμος είναι ακόμα κλειστός και θα πρέπει να πάμε μέσω Κωλοπετινίτσας; Πηγα την προηγουμενη κυριακη, ακομα πας απο την παρακαμψη που λες, πρωτη φορα πηγα απο κει αλλα μου φανηκες πιο καλη η διαδρομη και ανετη... δεν εχεις να ανησυχεις για κατι, πιο επικινδυνος ηταν ο κανονικος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέχρι πριν 15 μέρες ο δρόμος δεν είχε αποκατασταθεί και δε νομίζω να γίνει any time soon. Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος που ξεκινάει απ τα νεκροταφεία της νέας Φώκαιας και βγαίνει στο πέτρινο, λίγο πριν την Άθυτο. Το μήκος της διαδρομής είναι το ίδιο, και κατα τη γνώμη μου ο εναλλακτικός δρόμος είναι καλύτερος, νεότερη άσφαλτος, χωρίς τις τραγικές κλίσεις του οδοστρώματος μετά το Σκούρα. Πηγα την προηγουμενη κυριακη, ακομα πας απο την παρακαμψη που λες, πρωτη φορα πηγα απο κει αλλα μου φανηκες πιο καλη η διαδρομη και ανετη... δεν εχεις να ανησυχεις για κατι, πιο επικινδυνος ηταν ο κανονικος Θενξ ρε μάγκες. Τον είχα ξεχάσει αυτόν τον δρόμο και έλαγα να πάω μέσω Σάνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να φτιάχνω το δικό μου "layout" πληκτρολογίου ... πχ θέλω αντί να έχω και γερμανικό και σουηδικό πληκτρολόγιο να φτιάξω κάποιο με βάση το σουηδικό να προσθέσω σε όποιο πλήκτρο θέλω εγώ τα ü και ß 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να φτιάχνω το δικό μου "layout" πληκτρολογίου ... πχ θέλω αντί να έχω και γερμανικό και σουηδικό πληκτρολόγιο να φτιάξω κάποιο με βάση το σουηδικό να προσθέσω σε όποιο πλήκτρο θέλω εγώ τα ü και ß Να κανεις remap το keyboard δηλαδη ? http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/map-any-key-to-any-key-on-windows-xp-vista/ http://code.google.com/p/keymapper/ http://vlaurie.com/computers2/Articles/remap-keyboard.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Να κανεις remap το keyboard δηλαδη ? http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/map-any-key-to-any-key-on-windows-xp-vista/ http://code.google.com/p/keymapper/ http://vlaurie.com/computers2/Articles/remap-keyboard.htm όχι απλά να αλλάξω τη θέση αλλά να προσθέσω γράμματα από άλλη γλώσσα θα δοκιμάσω αυτά παραπάνω edit: Δοκίμασα το sharpkeys , δεν είναι αυτό που θα ήθελα. Αυτό σου αλλάζει ένα πλήκτρο με ένα άλλο, δεν αλλάζει/προσθέτει γράμματα βασικά μειονεκτήματα - η αλλαγή είναι καθολική και όλα τα "πληκτρολόγια" που έχεις - δεν αλλάζεις "γράμμα" αλλά "πλήκτρο" έτσι πχ άλλαξα το ] με το a η αλλαγή θα γίνεται για όλες τις γλώσες, στο ελληνικό πλητρολόγιο θα βγαίνει α, στο αγγλικό a , δηλαδή ότι γράμμα υπάρχει κάθε φορά στο άλλο (re-mapped) πλήκτρο εγώ θέλω πχ στο σουηδικό (SV) και μόνο πληκτρολόγιο όταν πατάω το πλήκτρο ] που στο σουηδικό πληκτρολόγιο βγάζει το χαρακτήρα ¨ να βγάζει το γράμμα ü ... που δεν υπάρχει κανονικά στο σουηδικό πληκτρολόγιο αλλά στο γερμανικό. στην ουσία θέλω ένα "custom" πληκτρολόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να φτιάχνω το δικό μου "layout" πληκτρολογίου ... πχ θέλω αντί να έχω και γερμανικό και σουηδικό πληκτρολόγιο να φτιάξω κάποιο με βάση το σουηδικό να προσθέσω σε όποιο πλήκτρο θέλω εγώ τα ü και ß http://www.hidmacros.eu/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 εδω και καιρο ψαχνω και προσπαθω να θυμηθω ενα σιτε. Ειναι ελληνικο, κατι σαν men's portal, αθλητικο αλλα εχει και διαφορα αλλα αρθρα και γυμνες γυναικες (το λεω για να βοηθησω στη προσπαθεια...). Θυμαμαι το background ειναι μαυρο σε χρωμα. Οταν λεω αθλητικο δεν εννοω τυπου contra κτλ αλλα πιο πολυ σα celebrity news αλλα με αθλητες ελληνες και μη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Βαφη για ρούχα από που αγοράζουμε; Ψαχων ονλαιν ή στη Θεσσ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εχει γινει χαμος τελευταια με τους κλεφτες στην περιοχη και στην πολυκατοικια μας ειχαν κλεψει 2 διαμερισματα. Το προβλημα ειναι πως 2 ενοικοι (μεσα σε αυτους και ο ενας ληστεμένος) δεν θελουν να κλειδωνει η εξωπορτα. Λενε πως υπάρχει και νομος με το μερος τους και η δικαιολογια ειναι πως βαριουνται να κατεβαινουν να ανοιξουν στον ντελιβερα και "τι θα κανουν αμα γινει σεισμος/πυρκαγια" (λες και την πορτα του διαμερισματος δεν την κλειδωνουν). Υπάρχει οντως τετοιος νομος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις