άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μπαίνει. Δοκίμασε με άλλο browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Mπορει καποιος να κανει ενα κλικ εδω http://www.artselect.gr και να μου πει αν μπαινει στις κατηγοριες των θεματων ? Πανω στην μπαρα που λεει θεματα -> Άμα πατήσω πάνω στη μπάρα θέματα τα δείχνει κανονικά, αλλά άμα επιλέξεις κάποιο θέμα βγάζει error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Για αυτο το error ρωτησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τώρα δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Παιδια απο τεντες ξερει κανεις τιποτα? Ψαχνω για 8μ μπαλκονι και 3+3 μ πλαινα μπαλκονιου.Η πρωτη τιμη που πηρα ειναι 950 με εγκατασταση. Aπο το γνωστο "βαζελο". Αξιζει η τιμη? Αν καποιος εχει να προτεινει κατι ας στειλει και πμ,μη θεωρηθει διαφημιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Στο The Pirate Bay, γιατί σε μερικά torrent γράφει report πάνω δεξία αλλά τα αρχεία είναι μια χαρά και με αρκετούς seedερς; Επίσης. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτή η ερώτηση αλλά εγώ την κάνω. Ποιό torrent από αυτά εδώ θα έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου και γιατί (έτσι στα πολύ γενικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αυτό το λουλούδι ξέρουμε πώς λέγεται; https://ortobotanicobologna.files.wordpress.com/2015/05/img_1399.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 FLAC, b/c ασυμπίεστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Στο The Pirate Bay, γιατί σε μερικά torrent γράφει report πάνω δεξία αλλά τα αρχεία είναι μια χαρά και με αρκετούς seedερς; Επίσης. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτή η ερώτηση αλλά εγώ την κάνω. Ποιό torrent από αυτά εδώ θα έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου και γιατί (έτσι στα πολύ γενικά). Για το πρώτο δεν ξέρω. Για το δεύτερο, πάρε μια γενική ιδέα από εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Pirated_movie_release_types Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αυτό το λουλούδι ξέρουμε πώς λέγεται; https://ortobotanicobologna.files.wordpress.com/2015/05/img_1399.jpg πασιφλώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ξέρουμε ειδικό forum με γερό section για BIOS programmers & BIOS chipάκια γιατί τα έκανα ρόιδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 πασιφλώρα Ωραίος, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το Bios-mods ίσως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το ΣΚ που μας έρχεται λέμε να πάμε με τη σύζυγο στη Φούρκα Χαλκιδικής για πρώτη φορά φέτος. Το χειμώνα εξαιτίας των βροχοπτόσεων είχε γίνει κατολίσθηση στο κομμάτι του δρόμου μεταξύ Νέας Φώκαιας και Αθύτου (άρθρο). Έχει αποκατασταθεί η ζημιά ή ο δρόμος είναι ακόμα κλειστός και θα πρέπει να πάμε μέσω Κωλοπετινίτσας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέχρι πριν 15 μέρες ο δρόμος δεν είχε αποκατασταθεί και δε νομίζω να γίνει any time soon. Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος που ξεκινάει απ τα νεκροταφεία της νέας Φώκαιας και βγαίνει στο πέτρινο, λίγο πριν την Άθυτο. Το μήκος της διαδρομής είναι το ίδιο, και κατα τη γνώμη μου ο εναλλακτικός δρόμος είναι καλύτερος, νεότερη άσφαλτος, χωρίς τις τραγικές κλίσεις του οδοστρώματος μετά το Σκούρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις