Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το knox στο note3 τι ρόλο βαράει μπορεί να πει κάποιος, π.χ. αν είναι 0x0 δεν μπορείς να βάλεις .apk αρχεία? Συνοπτικα. Ειναι τροπος που εχει βρει η σαμμυ για να κραταει stock τις συσκευες της (και το ψιλοκαλυπτει με τον μανδυα της "ασφαλειας"). Το μονο που χανεις αν γραψει (με τον τροπο που ειπε ο Una) ειναι την εγγυηση και τιποτα αλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γνωρίζει κάποιος που στην Αθήνα ή Πειραιά μπορώ να βρω κασκόλ της Barcelona και της Juventus; Βρήκα 2 στο skroutz αλλά αφ'ενός δεν μου αρέσουν τα σχέδια αφ'ετέρου αν τα παραγγείλω δεν νομίζω να τα έχω αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 1 λεπτό είναι συνήθως αρκετό, για να πεις ότι σου έκατσε να υπάρχει σπίθα που "περιμένει" οξυγόνο και τέτοια τέρατα... Βέβαια αν σου κάτσει, πάντα ανοίγουμε προς ασφαλή κατεύθυνση, ελέγχουμε αν έχει χτυπήσει γερά το καψύλιο και περιστρέφοντας λίγο το φυσίγγι (σπάνια βαράει στο απόλυτο κέντρο) ξαναπροσπαθούμε. Αν δεν σκάσει και πάλι, το καταστρέφεις, μην το κρατήσεις μαζί με άλλα. Πάντως αντέχουν χρόνια τα πυρομαχικά, ακόμα και τα κυνηγετικά. Απλά αν είναι τίποτα αρχαιότητες χάρτινες "γαζωμένες" από παππού βεβαιώσου για πιέσεις κτλ μην κάνεις καμιά ντροπή με κάποια out of spec γόμωση. Επίσης αν δεν έχεις ιδέα από όπλα, μην αμολιέσαι μόνος. Είσαι μεγάλο αγόρι, αλλά τα όπλα δεν κάνουν διακρίσεις... Φαντάζομαι αν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο, καλό θα είναι και μετά την απόπειρα για βολή για κάμποση ώρα να κρατήσεις το όπλο στην ίδια κατεύθυνση και να μην αποπειραθεί να περάσει κανένας από μπροστά. Επίσης έχω ακούσει ότι υπάρχει περίπτωση η προβληματική σφαίρα να μην φύγει καν από την κάνη, να μην το αντιληφθείς, να ξαναρίξεις και να σκάσει η μια στην άλλη και το όπλο στα χέρια σου. Σημειώνω, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, το έχω ακούσει και απλά το αναφέρω, ίσως είναι και μύθος Από σφηνωμένη σφαίρα στην κάνη, πέθανε ο γιος του Μπρους Λι. Και εσύ δεν είσαι καν Λι, ε; Παρεμπιπτώντος απλά. Ευχαριστώ παιδιά. Γενικά τα χέζομαι, δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω, δεν είμαι και υπέρμαχος του κυνηγιού. Στη ντουλάπα αγέμιστο θα είναι, απλώς επειδή βρέθηκαν και τα φυσίγγια, θέλω να ξέρω λίγο τι παίζει. Ελπίζω να μη μου φανεί χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Κοινοχρηστη δαπανη: Σε πολυκατοικια επισκευασαν το πεζοδρομιο.. Η ερωτηση μου ειναι η δαπανη αυτη χρεωνεται με τα χιλιοστα ή ισοποσα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εχετε να προτεινετε ενα καλο προγραμμα που να μπορει να φτιαξει corrupted mov files? Γιατι εχω ενα αρχειο βιντεο .mov που δεν παιζει καν και μαλλον εχει γινει corrupted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Για μεταχειρισμενα βιβλια ανθρωπινης ιατρικης εχει κανεις κατι κατα νου ; Ξερω οτι σχεδον κανενας δε θα τα πουλαει (και λογικο),αλλα θα με ενδιεφεραν αξιολογες εκδοσεις και τιτλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 γεια-μια απορια στις προκυρηξεις του δημου εκει που ζητανε ΔΕ μπορει να παει και ενας ΤΕ???,πχ θελουν ΔΕ μηχανοτεχνιτη μεκ(απο τεχνικο σχολειο,ιεκ κτλ)μπορει να παει ενας που χει τελειωσει τει μηχανολογιας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 γεια-μια απορια στις προκυρηξεις του δημου εκει που ζητανε ΔΕ μπορει να παει και ενας ΤΕ???,πχ θελουν ΔΕ μηχανοτεχνιτη μεκ(απο τεχνικο σχολειο,ιεκ κτλ)μπορει να παει ενας που χει τελειωσει τει μηχανολογιας??? Νομίζω ότι μπορεί αλλά μόνο αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι ΔΕ θα πάρει σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Υπάρχει κάνα σάιτ τύπου Google Maps με εργαλείο για να υπολογίζω στο περίπου τις οδικές αποστάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 https://www.google.gr/search?q=%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=C91wVaDOMsmuUdHLgcAP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 https://www.google.gr/search?q=%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=C91wVaDOMsmuUdHLgcAP Τι σου είναι αυτό το Google, ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τι σου είναι αυτό το Google, ε; http://www.driveme.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τώρα έφτασε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Κοινοχρηστη δαπανη: Σε πολυκατοικια επισκευασαν το πεζοδρομιο.. Η ερωτηση μου ειναι η δαπανη αυτη χρεωνεται με τα χιλιοστα ή ισοποσα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Απ'όσο ξέρω όλες οι κοινόχρηστες δαπάνες με χιλιοστά χρεώνονται. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις