Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

johnbond, τι έγινε με το γήπεδο τελικά; :)

πήγαμε,ήταν πολύ ωραία αν και το ματς πολύ βαρετό..

Πήρα εισιτήριο των 5ευρώ..Αν και δεν εξερεύνησα όλο το γήπεδο έχω την εντύπωση οτι μπορούσα να πάω οπουδήποτε,ήταν παντού ανοιχτά.

Έχει κάτι πόρτες χωρίσματα απο πλεξιγκλάς οι οποίες ήταν ανοιχτές.Υποθέτω οτι σε μεγαλύτερους αγώνες θα τις κλείνουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πήγαμε,ήταν πολύ ωραία αν και το ματς πολύ βαρετό..

Πήρα εισιτήριο των 5ευρώ..Αν και δεν εξερεύνησα όλο το γήπεδο έχω την εντύπωση οτι μπορούσα να πάω οπουδήποτε,ήταν παντού ανοιχτά.

Έχει κάτι πόρτες χωρίσματα απο πλεξιγκλάς οι οποίες ήταν ανοιχτές.Υποθέτω οτι σε μεγαλύτερους αγώνες θα τις κλείνουν.

Ναι αυτό για τα πλεξιγκλάς εννοούσα ότι δεν μπορείς να πας εντελώς όπου θες :)

Έχετε να προτείνεται κάποιο καλό forum για προγραμματισμό;

Απλα googlareis την γλωσσα που θες και βρισκεις αναλυτικους οδηγους και βιντεακια.

Stackoverflow οτι καλυτερο υπαρχει για να λυσεις τα bugs και τα προβληματα του κωδικα σου.

Thenewboston καναλι στο youtube με καλους οδηγους για διαφορες γλωσσες προγραμματισμου.

προγραμματάκι για να παίρνω τα τραγούδια από το youtube και να τα μετατρέπω εύκολα και γρήγορα σε mp3 γνωρίζετε; 

:shock:

Υπάρχει και σελίδα που κάνει αυτή τη δουλειά. Απλά βάζεις το url από το youtube.

http://www.youtube-mp3.org/gr

• Like 1

Τα φυσίγγια για κυνηγετικές καραμπίνες έχουν ημερομηνία λήξης;

Αν πυροβολήσεις με κανένα δεκαετίας, παίζει να σου σκάσει το όπλο στη μούρη ή να μην πυροβολήσει καν;

...παίζει να μην πυροβολήσει καν. Οπότε και το ξαναπροσπαθείς, αν δεν προλάβει να κρυφτεί κάπου ο στόχος ή να σε κοπανήσει με κάτι στο κεφάλι.

Hard knock life απορία πάντως  ^_^

• Like 1

Τα φυσίγγια για κυνηγετικές καραμπίνες έχουν ημερομηνία λήξης;

Αν πυροβολήσεις με κανένα δεκαετίας, παίζει να σου σκάσει το όπλο στη μούρη ή να μην πυροβολήσει καν;

Όχι δεν "λήγουν". Τυπικά η μπαρούτι έχει ημερομηνία λήξης. Αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν τα ρίξεις. Έχω ρίξει 20ετίας και βάλε χωρίς πρόβλημα. Πιθανότατα ο πάφιλας θα είναι σκουριασμένος, αλλά μόνο εξωτερικά, δεν επηρεάζει σε τίποτα την απόδοση του φυσιγγίου. Το καψούλι κατα 99% θα σκάσει. 

• Like 1

Σας ευχαριστώ παιδιά. Απ' ό,τι κατάλαβα, η χειρότερη δυνατή περίπτωση είναι απλώς να μην ρίξει.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, μετά από πόση ώρα είναι ασφαλές να βγάλω το φυσίγγι από τη θαλάμη;

Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση πως υπάρχει ενδεχόμενο "καθυστερημένης ανάφλεξης" (δεν έχω ιδέα από όπλα, ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...