άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μπήκαμε σε επικίνδυνη σελίδα, λούσι κάνε σχόλιο! tried to summon him once before but no joy... 1
gokuthelegend Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υπάρχει περίπτωση να βρούμε σε plain text, λίστα με όσο το δυνατόν περισσότερες Ελληνικές λέξεις γίνεται;
Unabomber Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υπάρχει περίπτωση να βρούμε σε plain text, λίστα με όσο το δυνατόν περισσότερες Ελληνικές λέξεις γίνεται; Δημιουργια password list ? 1
gokuthelegend Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημιουργια password list ? Όχι, παιχνίδι λέξεων και στατιστικές αναλύσεις. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ρίχ' τα εδώ καλύτερα Τα περισσότερα είναι δικά μου cd με διάφορα άχρηστα αρχεία όπως και μια εγκυκλοπαίδεια της δομή (σε cd-rom) η οποία δεν έχει καμία απολύτως αξία σήμερα (πεταμένα λεφτά τότε ). Η ερώτησή μου είναι αν οι μπλέ κάδοι ανακύκλωσης είναι το κατάλληλο μέρος για να ανακυκλώσεις cd-dvd.
GreekMonkey Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Σας γνωστοποιούμε ότι η δική σας υποψηφιότητα καταχωρήθηκε στη λίστα των επιλαχόντων και σε περίπτωση άρνησης συμμετοχής άλλου υποψηφίου θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά για συμμετοχή. Μόνο εγώ καταλαβαίνω από την πρώτη πρόταση ότι με πήραν και από την δεύτερη το αντίθετο;
SlimData Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Επιλαχών αδερφέ, δηλαδή στους πρώτους που θα καλύψουν θέσεις αν μείνουν κενές
Unabomber Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Σας γνωστοποιούμε ότι η δική σας υποψηφιότητα καταχωρήθηκε στη λίστα των επιλαχόντων και σε περίπτωση άρνησης συμμετοχής άλλου υποψηφίου θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά για συμμετοχή. Μόνο εγώ καταλαβαίνω από την πρώτη πρόταση ότι με πήραν και από την δεύτερη το αντίθετο; απλα εισαι αναπληρωματικος.... δεν παιζεις βασικη 11αδα, αν χτυπησει καποιος τοτε μπαινεις.... 1
Miracle Worker Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ναι, έτσι είναι το πράγμα. Επιλεχθείς/ Επιτυχών σε παίρνουν, Επιλαχών είσαι εφεδρικός, τουλάχιστον στις προκηρύξεις του κράτους, σημειολογικά δεν ξέρω.
MT60RS Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τα περισσότερα είναι δικά μου cd με διάφορα άχρηστα αρχεία όπως και μια εγκυκλοπαίδεια της δομή (σε cd-rom) η οποία δεν έχει καμία απολύτως αξία σήμερα (πεταμένα λεφτά τότε ). ο πατερας μου ειχε πληρωσει αυτο το εκανα install για να μην τον απογοητευσω, και ουτε μια φορα δεν πατησα το εικονιδιο...
Chris_85 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Aν κάποιος βγάλει αντικλείδι για να μπορεί να εισέρχεται σε μια δημόσια εγκατάσταση και κάνει χρήση του χώρου, ξοδεύοντας π.χ. ρεύμα αλλά χωρίς να προξενεί ζημιές, γνωρίζει κάποιος τι ποινή κινδυνεύει να αντιμετωπίσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις