Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασικά μανιτάρια τσάμπιονς αγορασμένα απο σουπερ λήξαν χτες. Τρώγονται ή θέλουν πέταμα; 

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ γκέη φρέντλη η Ολλανδία ε σέλλερς.

ΡΙΧΤΑ ΡΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΕΚΕΙ ΡΕ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια προσπαθω να κλεισω ραντεβου εδω και ωρες.

Κανω ολα τα βηματα και μολις μου ζηταει ονομα, επιθετο και τα σχετικα τρωει κολημα.

Δημοσ.

Κανω ολα τα βηματα και μολις μου ζηταει ονομα, επιθετο και τα σχετικα τρωει κολημα.

Εννοείς εκείνη την γραμμή που σου μιλάει ένα μηχάνημα σαν τηλεφωνητής και απαντάς;

Μάλλον δεν θα λες καθαρά τα στοιχεία σου, αν δεν μιλάς καθαρά σου ζητάει να επαναλάβεις, τώρα αν επιμένει το σύστημα μπορεί να υπάρχει τεχνικό πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ θα τα πέταγα

Για μια μέρα;! Ενδεικτικές είναι οι ημερομηνίες, τίποτα δεν χαλάει ακριβώς στην ημερομηνία λήξης αν είναι σωστά αποθηκευμένο!

• Like 1
Δημοσ.

τι κολλημα?δεν καταλαβαινει το συστημα τι λες?αν πεις τροποποιηση σε συνδεουν με τηλεφωνικο κεντρο.

Δημοσ.

τι κολλημα?δεν καταλαβαινει το συστημα τι λες?αν πεις τροποποιηση σε συνδεουν με τηλεφωνικο κεντρο.

Οχι τα καταλαβαινει αλλα κολαει σαν να περιμενει , οκ θα το κανω ετσι γιατι αλλιως δεν βλεπω χαιρι.

Γιατι δεν το κανουν με πληκτρολογηση αλλα με φωνη ?

Δημοσ.

Οχι τα καταλαβαινει αλλα κολαει σαν να περιμενει , οκ θα το κανω ετσι γιατι αλλιως δεν βλεπω χαιρι.

Γιατι δεν το κανουν με πληκτρολογηση αλλα με φωνη ?

Έλα ντε μεγάλη βλακεία αυτό το σύστημα...πρόσφατα μου έτυχε με την Εθνική και νομίζω και η hol έχει το ίδιο σύστημα με φωνητικές επιλογές

Δημοσ.

Χρονος ημιζωης ενος φαρμακου, ειναι ο χρονος που αυτο βρισκεται ενεργο και δρα στα ζωτικα οργανα, και μετα το χρονο αυτο παυει να ειναι αποτελεσματικο? Αν δλδ ο γιατρος λεει παιρνε το μια φορα τη μερα, σημαινει οτι εχει 24 ωρες χρονο ημιζωης

http://en.wikipedia.org/wiki/Biological_half-life

αναλογα το φαρμακο, τον οργανισμο, και το τι θελει να πετυχει ο γιατρος

Δημοσ.

Έλα ντε μεγάλη βλακεία αυτό το σύστημα...πρόσφατα μου έτυχε με την Εθνική και νομίζω και η hol έχει το ίδιο σύστημα με φωνητικές επιλογές

Aσε και χρεωνουν και τα κερατα τους, τελικα εκανα εκτροπη και εκλεισα ραντεβου απο την γραμματεια.

Δημοσ.

Θελω να ενωσω ενα κομμενο καλωδιο δεδομενων usb. Αρκει να τυλιξω μεταξυ τους τα συρματα ή πρεπει να κανω κολληση; Μετα πρεπει καθε συρμα ξεχωριστα να το τυλιξω με μονωτικη ταινια; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...