bluesattack Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 τον αγωνα Γιουβεντους Ρεαλ τον εδειχνε καποιο ελληνικο καναλι ?
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 τον αγωνα Γιουβεντους Ρεαλ τον εδειχνε καποιο ελληνικο καναλι ? Novasports 2
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 συνηθως δεν το επιτρεπουν στο συμβολαιο, οπως και το να μπει σε βαπορι πχ αν δεν ειναι και ο ιδιοκτητης ως επιβατης, παιζει να τσινισουν στα συνορα και να θελουν τιποτα υπευθυνες δηλωσεις χρειαζεται και πρασινη καρτα για να ισχυει η ασφαλεια Μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο από Ελλάδα για εκδρομή στο Βελιγράδι; Είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι οι ελληνικές εταιρείες δεν το επιτρέπουν...Έχει αλλάξει κάτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 παιδιά, έχω μια ερώτηση γιατί δεν ξερω. Θέλω να πάρω ένα cd από το discogs, και ο seller βρίσκεται στη γερμανία. Μέθοδο πληρωμής έχει βάλει το εξής: SEPA/IBAN bankwire transfer within EU (standard shipping). Προφανώς θα έχει ένα iban που θα πρέπει να βάλω τα χρήματα. Σε ποια τράπεζα όμως, αφού βρίσκεται αυτός σε άλλη χώρα; ξέρουμε τίποτα;
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 και απο την δικη σου γινεται. εκτος απο το IBAN θελουν και το BIC
Ison_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ποιο νοσοκομείο στην Αθήνα έχει καλή φήμη για τα ορθοπεδικά;
archsatan Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ποιο νοσοκομείο στην Αθήνα έχει καλή φήμη για τα ορθοπεδικά; Το ΚΑΤ. 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μπορουν απο αγγλια να μου στειλουν χρηματα στην καρτα αναληψεως μου; Τι πρεπει να γμωριζει αυτος που θα κανει την κατεθεση; Αυτος θα βαλει λιρες πχ 200 η τραπεζα θα κρατησει προμηθεια;
angmar Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 To BIC της τράπεζας και το IBAN του λογαριασμού σου. Ναι, η τράπεζα θα κρατήσει προμήθεια, το πόση θα είναι αυτή, στο site της τράπεζας λογικά θα έχει πληροφορίες.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αυτο το BIC που το βρισκω;; αλλη πιο συμφεροθσα υπηρεσια υπαρχει;
Tenshi Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αυτο το BIC που το βρισκω;; αλλη πιο συμφεροθσα υπηρεσια υπαρχει; BIC (ή SWIFT), λογικά θα το βρείς μέσα στο βιβλιάριό σου. Πχ της ΕΤΕ είναι ETHNGRAA 1
therock Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το στρωμα σε ενα κρεββατι απο που ξεκιναει και που καταληγει? Εδωσα σε ενα σιδερα να μου κανει κρεββατι και μου ειπε το στρωμα καταληγει στο μισο μετρος σε υψος. Επειδη δε το θελω να ειναι ψηλο το κρεββατι να ναι γυφτικο, ειναι το φυσιολοικο υψος αυτο που καταληγει?
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δε το θες ψηλό μέχρι να χρειαστεί να σφουγγαρίσεις από κάτω. 2
leftermann Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 45-50 εκ είναι μια χαρά να φτάνει το στρώμα. νοικοκύυυυρη μουυυυ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις