Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομη ερώτηση. Ως νέο μέλος στο insomnia.gr υπάρχει κάποιο etiquette πριν αρχίσω να συμμετέχω και να ποστάρω/απαντώ σε αγγελίες; Έχω κάποια μεταχειρισμένα parts τα οποία πέφτουν σε αχρηστία και είναι κρίμα να μείνουν να μαζεύουν σκόνη :(

Απλά βάζεις αγγελίες!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύντομη ερώτηση. Ως νέο μέλος στο insomnia.gr υπάρχει κάποιο etiquette πριν αρχίσω να συμμετέχω και να ποστάρω/απαντώ σε αγγελίες; Έχω κάποια μεταχειρισμένα parts τα οποία πέφτουν σε αχρηστία και είναι κρίμα να μείνουν να μαζεύουν σκόνη :(

Ρίξε μια ματιά στους όρους χρήσης για τις αγγελίες

http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-14-όροι-χρήσης-για-τις-αγγελίες-στο-insomniagr/

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Η χρήση greeklish σε PM δεν είναι πρόβλημα σωστά; Διάβασα τους κανόνες και δεν ήταν 100% ξεκάθαρο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Η χρήση greeklish σε PM δεν είναι πρόβλημα σωστά; Διάβασα τους κανόνες και δεν ήταν 100% ξεκάθαρο.

Σε pm όπως θέλεις γράφεις

Δημοσ.

Πετάω αύριο με wizzair (low cost από Ουγγαρία). Δεν το πήρα χαμπάρι Και δεν έχω τυπώσει boarding pass. Έχω κανονικά στο τηλέφωνο τα boarding pass μέσω της εφαρμογής της εταιρίας, Όχι απλά σε pdf. Έχει κανείς εμπειρία; (ένα δεκαρικο είναι η υπόθεση, οκ, απλά περιέργεια).

Δημοσ.

Πετάω αύριο με wizzair (low cost από Ουγγαρία). Δεν το πήρα χαμπάρι Και δεν έχω τυπώσει boarding pass. Έχω κανονικά στο τηλέφωνο τα boarding pass μέσω της εφαρμογής της εταιρίας, Όχι απλά σε pdf. Έχει κανείς εμπειρία; (ένα δεκαρικο είναι η υπόθεση, οκ, απλά περιέργεια).

Δε ξέρω αν ισχύει και στη συγκεκριμένη,αλλά στην Ryan στο site τους υπάρχει μια λίστα με τα αεροδρόμια στα οποία μπορείς αντι εκτυπωμένου εισητηριου να πας και να υο δειξεις μεσω εφαρμογής ή απλά το PDF.

Τσεκαρε αν υφισταται κάτι αντίστοιχο.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος έχει τον αποκωδικοποιητή Crystal Audio HD. Παίζει ήχο Ac3;Επίσης, μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος στους εξωτερικούς υπότιτλους;

Δημοσ.

Δεν είναι βιβλία αλλά πιστεύω να σου κάνει

http://kithara.to/index.php?cmd=ai&art=izannidgs+alkinpps

Το έχω υπόψιν μου αυτό το site, αλλά πλέον δεν με καλύπτει. Δεν έχει παρτιτούρες και οι ταμπλατούρες του είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Δεν θέλω να παίζω μόνο συγχορδίες, θέλω να παίξω λίγο πιο μελωδικά.

Δημοσ.

Κάνε την εικόνα σου export σε PSD, αν δουλέψει όλα καλά, αλλιώς χλωμό.

Το έκανα, αλλά η εικόνα μετετράπη τελικά σε png  :confused: 

Μήπως παίζει ρόλο κάποια από αυτές τις ρυθμίσεις;

J0FYr7r.png

Δημοσ.

Στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook έχω απενεργοποιήσει τα posts, δηλαδή μπορώ να ποστάρω μόνο εγώ στο προφίλ μου, κανείς άλλος. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε και τα comments σε αυτά που ποστάρω;

Δημοσ.

Στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook έχω απενεργοποιήσει τα posts, δηλαδή μπορώ να ποστάρω μόνο εγώ στο προφίλ μου, κανείς άλλος. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε και τα comments σε αυτά που ποστάρω;

Sorry που δε θα βοηθήσω, αλλά κλειστο στο κάτω κάτω το ρημάδι.
Δημοσ.

Sorry που δε θα βοηθήσω, αλλά κλειστο στο κάτω κάτω το ρημάδι.

Θα το έκλεινα αλλά συντηρώ και ένα page για μια ιστοσελίδα.

Δημοσ.

Μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο από Ελλάδα για εκδρομή στο Βελιγράδι; Είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι οι ελληνικές εταιρείες δεν το επιτρέπουν...

Έχει αλλάξει κάτι;

Δημοσ.

Νομιζω απλα δεν τους το λες

Ξαφερφος μου νοικιασε απο Ουγγαρια και ηρθε Ελλαδα για 4 μερες,απλα πηρε αμαξι με απεριοριστα χιλιομετρα (δε ξερω τι συστημα εχουν εκει πανω) και απλα δεν τους ειπε οτι παει εξωτερικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...