Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδεα μου ειναι η αμα αφησω ρουχα στο πλυντήριο για καμπωση ωρα μυριζουν καλυτερα απ το να τα βγαζω κατευθειαν

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιδεα μου ειναι η αμα αφησω ρουχα στο πλυντήριο για καμπωση ωρα μυριζουν καλυτερα απ το να τα βγαζω κατευθειαν

Δεν νομίζω ότι ισχύει.

Δημοσ.

Οσες φορες παντως τα χω βγαλει μεχρι και 4-5 ωρες μετα μυριζε εντονα το μαλακτικο. Ισως να ποτιζει δεδομενου οτι παραμενουν μεσα σε κλειστο χωρο και κολλημενα το ενα διπλα στο αλλο

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω ένα βιβλίο με παρτιτούρες τραγουδιών του Αλκίνοου Ιωαννίδη για κιθάρα;

Δημοσ.

Ανταλλακτικά μικρών οικιακών συσκευών μπορώ να βρω κάπου; Ψάχνω το πλαστικό καπάκι αυτού του αποχυμωτή:

c10102671-1l.jpg

Rohnson r425

Δημοσ.

Ανταλλακτικά μικρών οικιακών συσκευών μπορώ να βρω κάπου; Ψάχνω το πλαστικό καπάκι αυτού του αποχυμωτή:

c10102671-1l.jpg

Rohnson r425

δυσκολα, εκτος αν βρεις τιποτα απο αυτα που πανε για πεταμα. Ισως σε κανα εξουσιοδοτημενο σερβις ή σε μεγαλη ανεξαρτητη "μαστοροφωλια"

Αν δεν βιαζεσαι και αισθανεσαι τυχερος, μπορεις να τους αφησεις μια φωτογραφια (ασε και μια ολοσωμη δικια σου, αν εισαι ωραιο παιδι) και ενα τηλεφωνο

Δημοσ.

δυσκολα, εκτος αν βρεις τιποτα απο αυτα που πανε για πεταμα. Ισως σε κανα εξουσιοδοτημενο σερβις ή σε μεγαλη ανεξαρτητη "μαστοροφωλια"

Αν δεν βιαζεσαι και αισθανεσαι τυχερος, μπορεις να τους αφησεις μια φωτογραφια (ασε και μια ολοσωμη δικια σου, αν εισαι ωραιο παιδι) και ενα τηλεφωνο

ΤThanks :) Μάλλον θα πάρω άλλον....τι να κάνει κι ο Κωτσόβολος; Κλέφτης να γίνει; :P

Δημοσ.

Σύντομη ερώτηση. Ως νέο μέλος στο insomnia.gr υπάρχει κάποιο etiquette πριν αρχίσω να συμμετέχω και να ποστάρω/απαντώ σε αγγελίες; Έχω κάποια μεταχειρισμένα parts τα οποία πέφτουν σε αχρηστία και είναι κρίμα να μείνουν να μαζεύουν σκόνη :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...