zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πω ρε φίλε ναι. Αυτό ήταν τελικά. Θενξ Πες μου και άλλο ένα. Πως γίνεται μπροστά από κάθε παράγραφο να πατάω το tab και να αφήνει ένα μικρό κενό 0,5cm ? Πατώντας το αφήνει ένα τεράστιο κενό, και παίζοντας με τους στηλοθέτες δεν το πετυχαίνω Δεν το θυμάμαι αυτό φίλε μου, σόρυ! Κάποιος θα το έχει πρόχειρο όμως
scullyist Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Οκ σ' ευχαριστώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου το στείλουν όμως, έτσι? Kάτσε να δω... ΥΠΑΡΧΕΙ. Πες από ποιο μαγαζί/πωλητή αγόρασες...
scullyist Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Welcome to the world, Dorothy. Άσε τους πανικούς και πες λέμε ΑΠΟ ΠΟΥ αγόρασες. 1
Isabelle2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Από εδώ http://stores.ebay.de/ElektronikBedarf-Munster
gokuthelegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πω ρε φίλε ναι. Αυτό ήταν τελικά. Θενξ Πες μου και άλλο ένα. Πως γίνεται μπροστά από κάθε παράγραφο να πατάω το tab και να αφήνει ένα μικρό κενό 0,5cm ? Πατώντας το αφήνει ένα τεράστιο κενό, και παίζοντας με τους στηλοθέτες δεν το πετυχαίνω Κάνοντας δεξί κλικ πάνω στον χάρακα, δημιουργεί ένα σημάδι. Όταν πατάς tab ο κέρσορας θα πηγαίνει κάτω από αυτό το σημάδι. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Den δούλεψε. Πατάω ταμπ αλλά πηγαίνει πιο μακρυά, όπως πριν. Το σημάδι όμως που μου έβγαλε είναι ταφ ενώ το δικό σου είναι γωνία
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ερωτηση για Paypal: αν θελεις να αγορασεις κατι που ξεπερναει το οριο της πιστωτικης, τι πρεπει να κανεις για να σου δεχθει την συναλλαγη; Να ανεβασεις ολο το ποσο στο Paypal ή μπορεις να κανεις και κατι αλλο; Thanks
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γκαηζ ποιος ειναι ο πιο ευκολος, γρηγορος και δωρεαν τροπος για να κοψω πενταλεπτα κομματια απο διαφορα βιντεο και να τα κολλησω σε ενα νεο αρχειο βιντεο?
gokuthelegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θέλω να μετατρέψω κάτι ταινίες με το ConvertXtoDVD για να τις παίζω σε επιτραπέζιο dvd player. Όλα καλά αλλά έχω θέμα με τους υπότιτλους, έχω δοκιμάσει διάφορες γραμματοσειρές και μεγέθη, αλλά μου βγαίνουν χάλια. Έχει να μου προτείνει κανείς κάποια γραμματοσειρά; Παρακαλώ μόνο απαντήσεις από άτομα που το έχουν δοκιμάσει και έχουν μείνει ικανοποιημένοι από κάποια γραμματοσειρά.
mary Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θέλω να μετατρέψω κάτι ταινίες με το ConvertXtoDVD για να τις παίζω σε επιτραπέζιο dvd player. Όλα καλά αλλά έχω θέμα με τους υπότιτλους, έχω δοκιμάσει διάφορες γραμματοσειρές και μεγέθη, αλλά μου βγαίνουν χάλια. Έχει να μου προτείνει κανείς κάποια γραμματοσειρά; Παρακαλώ μόνο απαντήσεις από άτομα που το έχουν δοκιμάσει και έχουν μείνει ικανοποιημένοι από κάποια γραμματοσειρά. ανοιξε καλυτερα ενα θεμα στην ενοτητα audio&video software.
masilaz Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ξέρει κάποιος για το ΤΕΙ Αθήνας συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σχετικά με τη χημεία βιολογία και λοιπά σε τι επίπεδο είναι και αν είναι εύκολο για ένα παιδί της θεωρητικής να τα καταφέρει;;;
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ξέρει κάποιος για το ΤΕΙ Αθήνας συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σχετικά με τη χημεία βιολογία και λοιπά σε τι επίπεδο είναι και αν είναι εύκολο για ένα παιδί της θεωρητικής να τα καταφέρει;;; Δες εδω https://service.eudoxus.gr/public/departments/courses/1516/2012 Στο Skywalker πως μπορω να δω το ιστορικο μου και που εχω στειλει βιογραφικο ?
Razor_7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γκαηζ ποιος ειναι ο πιο ευκολος, γρηγορος και δωρεαν τροπος για να κοψω πενταλεπτα κομματια απο διαφορα βιντεο και να τα κολλησω σε ενα νεο αρχειο βιντεο? Naturpic Video Cutter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις