Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω ρε φίλε ναι. Αυτό ήταν τελικά. Θενξ

Πες μου και άλλο ένα. Πως γίνεται μπροστά από κάθε παράγραφο να πατάω το tab και να αφήνει ένα μικρό κενό 0,5cm ? Πατώντας το αφήνει ένα τεράστιο κενό, και παίζοντας με τους στηλοθέτες δεν το πετυχαίνω

Δεν το θυμάμαι αυτό φίλε μου, σόρυ! Κάποιος θα το έχει πρόχειρο όμως:)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ σ' ευχαριστώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου το στείλουν όμως, έτσι?

Kάτσε να δω...

ball.jpg

ΥΠΑΡΧΕΙ.

Πες από ποιο μαγαζί/πωλητή αγόρασες...

Δημοσ.

Πω ρε φίλε ναι. Αυτό ήταν τελικά. Θενξ

Πες μου και άλλο ένα. Πως γίνεται μπροστά από κάθε παράγραφο να πατάω το tab και να αφήνει ένα μικρό κενό 0,5cm ? Πατώντας το αφήνει ένα τεράστιο κενό, και παίζοντας με τους στηλοθέτες δεν το πετυχαίνω

Κάνοντας δεξί κλικ πάνω στον χάρακα, δημιουργεί ένα σημάδι. Όταν πατάς tab ο κέρσορας θα πηγαίνει κάτω από αυτό το σημάδι.

post-208098-0-91997100-1430315238_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση για Paypal:

αν θελεις να αγορασεις κατι που ξεπερναει το οριο της πιστωτικης, τι πρεπει να κανεις για να σου δεχθει την συναλλαγη;

Να ανεβασεις ολο το ποσο στο Paypal ή μπορεις να κανεις και κατι αλλο;

Thanks

• Moderators
Δημοσ.

Γκαηζ ποιος ειναι ο πιο ευκολος, γρηγορος και δωρεαν τροπος για να κοψω πενταλεπτα κομματια απο διαφορα βιντεο και να τα κολλησω σε ενα νεο αρχειο βιντεο?

Δημοσ.

Θέλω να μετατρέψω κάτι ταινίες με το ConvertXtoDVD για να τις παίζω σε επιτραπέζιο dvd player. Όλα καλά αλλά έχω θέμα με τους υπότιτλους, έχω δοκιμάσει διάφορες γραμματοσειρές και μεγέθη, αλλά μου βγαίνουν χάλια. Έχει να μου προτείνει κανείς κάποια γραμματοσειρά; Παρακαλώ μόνο απαντήσεις από άτομα που το έχουν δοκιμάσει και έχουν μείνει ικανοποιημένοι από κάποια γραμματοσειρά.

Δημοσ.

Θέλω να μετατρέψω κάτι ταινίες με το ConvertXtoDVD για να τις παίζω σε επιτραπέζιο dvd player. Όλα καλά αλλά έχω θέμα με τους υπότιτλους, έχω δοκιμάσει διάφορες γραμματοσειρές και μεγέθη, αλλά μου βγαίνουν χάλια. Έχει να μου προτείνει κανείς κάποια γραμματοσειρά; Παρακαλώ μόνο απαντήσεις από άτομα που το έχουν δοκιμάσει και έχουν μείνει ικανοποιημένοι από κάποια γραμματοσειρά.

ανοιξε καλυτερα ενα θεμα στην ενοτητα audio&video software.

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος για το ΤΕΙ Αθήνας συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σχετικά με τη χημεία βιολογία και λοιπά σε τι επίπεδο είναι και αν είναι εύκολο για ένα παιδί της θεωρητικής να τα καταφέρει;;;

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος για το ΤΕΙ Αθήνας συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σχετικά με τη χημεία βιολογία και λοιπά σε τι επίπεδο είναι και αν είναι εύκολο για ένα παιδί της θεωρητικής να τα καταφέρει;;;

Δες εδω https://service.eudoxus.gr/public/departments/courses/1516/2012

Στο Skywalker πως μπορω να δω το ιστορικο μου και που εχω στειλει βιογραφικο ?

Δημοσ.

Γκαηζ ποιος ειναι ο πιο ευκολος, γρηγορος και δωρεαν τροπος για να κοψω πενταλεπτα κομματια απο διαφορα βιντεο και να τα κολλησω σε ενα νεο αρχειο βιντεο?

Naturpic Video Cutter.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...