Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το 17track δεν εχω καταφερει ποτε να το χρησιμοποιησω... Δε ξερω καν τι να πατησω και που να παω. Στο αλλο που λες δεν φαινεται τιποτα.

Παντως και στα ΕΛΤΑ φαινεται σταματημενο στην ιδια κατασταση.

Πατάς πάνω στο μεγάλο μπλε κουτί που είναι στο κέντρο στην κορυφή της σελίδας. Γράφεις ή κάνεις επικόλληση το tracking number και πατάς track :)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πατάς πάνω στο μεγάλο μπλε κουτί που είναι στο κέντρο στην κορυφή της σελίδας. Γράφεις ή κάνεις επικόλληση το tracking number και πατάς track :)

πο πο στραβομαραα! Αλλα με τετοιο καρναβαλι σελιδα τι να κανω... 

2015-04-02 00:00

Greece, The item left Hong Kong for its destination on 2-Apr-2015

Τιποτα λοιπον! Περιμενω μπας και εμφανιστει οπως εμφανιστηκε ενα αλλο πακετο χτες στα καλα καθουμενα. Ευχαριστώ :)

• Like 1
Δημοσ.

πο πο στραβομαραα! Αλλα με τετοιο καρναβαλι σελιδα τι να κανω... 

2015-04-02 00:00

Greece, The item left Hong Kong for its destination on 2-Apr-2015

Τιποτα λοιπον! Περιμενω μπας και εμφανιστει οπως εμφανιστηκε ενα αλλο πακετο χτες στα καλα καθουμενα. Ευχαριστώ :)

Αφού έχει φύγει από 2 Απριλίου ίσως στο βγάζει στο tracking των ΕΛΤΑ τώρα. Βάλε το tracking number εδώ και τσέκαρε:

http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

Δημοσ.

Στο ιδιο σημειο ειναι κολλημενο :P Μαλιστα εχει καταχωρηθει απο τις πρωτες μερες της παραγγελιας στα ΕΛΤΑ και δειχνει και την πορεια απο ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ εως το επομενο βημα που εχει μεινει στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δημοσ.

Στο ιδιο σημειο ειναι κολλημενο :P Μαλιστα εχει καταχωρηθει απο τις πρωτες μερες της παραγγελιας στα ΕΛΤΑ και δειχνει και την πορεια απο ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ εως το επομενο βημα που εχει μεινει στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Θα στο εμφανίσει Ελλάδα σύντομα. Τσέκαρέ το καθημερινά :)

Δημοσ.

Ψάξε και σε κανένα pet shop. Μπορεί να έχουν.

Ερώτηση: Τα μπουκάλια της μπίρας εζα επιστρέφονται; Διάβασα την ετικέτα, αλλά δεν γράφει τίποτα σχετικό.

z-900x900.jpg

Έψαξα σε online pet shop, δεν βρήκα κάτι....

Απ όσο ξέρω η συγκεκριμένη φιάλη ΔΕΝ επιστρέφετε.

Γενικότερα η φιάλη κοστίζει 0,14 ..αλλα αυτη κατα 99% δεν επιστρέφετε ..

Βέβαια εάν την  αγοράσεις απο SM στην απόδειξη στην τιμή της μπύρας, ακριβώς απο κάτω θα σου γράφει τιμή κενής φιάλης....Οπότε, μπορείς να το τσεκάρεις κι έτσι..

• Like 1
Δημοσ.

Μπορω να στειλω mb απο cu σε αλλον συνδρομιτη cu;

Μπορω να κανω ασφαλεια στο ονομα μου σε αυτοκινητο που δεν ειναι δικο μου

Πηγα να το κανω αλλα ο ασφαλιστης μου ειπε οτι αν δεν ειναι η αδεια στο ονομα μου δεν γινεται.

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα το word μου έχει φάει την ψυχή.

Γράφω μια παράγραφο και πατάω enter, αλλά αφήνει κενή μια ολόκληρη γραμμή. Πως στο πέος το κάνω να μην αφήνει;;; Άμα πατήσω shift+enter γίνεται, αλλά χαλάει πάλι όταν του κάνω πλήρη στοίχηση

Δημοσ.

Μπορω να στειλω mb απο cu σε αλλον συνδρομιτη cu;

Πηγα να το κανω αλλα ο ασφαλιστης μου ειπε οτι αν δεν ειναι η αδεια στο ονομα μου δεν γινεται.

Τα αυτοκίνητά μας είναι πάντα στο όνομα της μαμάς μου που δεν έχει καν δίπλωμα. Κύριος οδηγός φαίνεται ο πατριός μου και πλέον φαίνομαι κι εγώ στην ασφάλεια ως δεύτερος οδηγός. 

Η άδεια είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. Στην ασφάλεια χρειάζεται μόνο να ξέρουν σε ποιου το όνομα είναι το αυτοκίνητο. Πχ, εμένα γράφει "Ιδιοκτήτης: Φυσικό Πρόσωπο: Φωτεινή ___ , ημ.γέννησης: __ . Οδηγός αυτοκινήτου: Σπύρος μπλα μπλα ημ. γέννησης: ___. Δίπλωμα: >10 χρόνια. Δεύτερος Οδηγός: Ιωάννα ___ ημ. απόκτησης διπλώματος: ___ <1χρόνος."

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα το word μου έχει φάει την ψυχή.

Γράφω μια παράγραφο και πατάω enter, αλλά αφήνει κενή μια ολόκληρη γραμμή. Πως στο πέος το κάνω να μην αφήνει;;; Άμα πατήσω shift+enter γίνεται, αλλά χαλάει πάλι όταν του κάνω πλήρη στοίχηση

Σε ποιο word; Εκεί που έχει τις επιλογές για το διάστιχο έχει και επιλογή που λέει προσθήκη διαστήματος μετά την παράγραφο (ή κατάργηση αντίστοιχα αν δεν το θέλεις)

• Like 1
Δημοσ.

Πω ρε φίλε ναι. Αυτό ήταν τελικά. Θενξ

Πες μου και άλλο ένα. Πως γίνεται μπροστά από κάθε παράγραφο να πατάω το tab και να αφήνει ένα μικρό κενό 0,5cm ? Πατώντας το αφήνει ένα τεράστιο κενό, και παίζοντας με τους στηλοθέτες δεν το πετυχαίνω

• Like 1
Δημοσ.

Από ~10 (το νορμάλ τους) έως ~20 (τα αργοπορημένα τους).

Οκ σ' ευχαριστώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου το στείλουν όμως, έτσι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...