kalogeros Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Είπα μήπως είχε κανείς τπτ υπόψιν ...... Ψάξε και σε κανένα pet shop. Μπορεί να έχουν. Ερώτηση: Τα μπουκάλια της μπίρας εζα επιστρέφονται; Διάβασα την ετικέτα, αλλά δεν γράφει τίποτα σχετικό.
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/18_09_2014_%20site_epistoliko.pdf http://postimg.org/image/nxvsp8iup/ στο 2ο για πιο γρήγορα, υπολόγισε + ότι λέει ο τιμοκατάλογος για τα express υγ. Για το αν σταλεί (κι οπότε αντίστοιχα, χρεωθεί) ως "φάκελος"=επιστολικό ή ως "δέμα", δεν παίζει ρόλο το είδος της συσκευασίας, δλδ αν θα είναι κυριολεκτικά σε φάκελο ή σε κουτί, οι όροι αφορούν την υπηρεσια/τρόπο αποστολής, όχι στο 'πακετάρισμα'. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δηλαδη αμα το παω σε φακελο παιζει να μου το παρουν ως δεμα; Δε το καταλαβαινω αυτο Αυτο με τα 11,2€ ξερουμε ποσες μερες κανει; Με express νομιζω που θελει η EMS ή SPM θελει πανω απο 20 ευρω οποτε το ξεχναω.
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ναι, αν θέλεις να σταλεί "ως δέμα" ακόμη κι αν είναι ένα μικρό φακελάκι, γίνεται (αν και φυσικά, δεν συμφέρει). Όπως κι αν είναι κουτί, μπορείς να πεις "να σταλεί ως επιστολικό, όχι σαν δέμα". Είπαμε οι όροι έχουν να κάνουν με τον τρόπο αποστολής /μεταφοράς, την υπηρεσία, όχι το φάσκιωμα =p Εσύ θα τους πεις πως θέλεις να το στείλεις, μην το αφήσεις στην κρίση του υπαλλήλου (οι περισσότεροι ρωτάνε έτσι κι αλλιώς, αλλά θυμήθηκα τώρα θρεντ που γκρίνιαζε κάποιος γιατί δεν είπε πως το θέλει και η υπάλληλος πήρε πρωτοβουλία και το έβαλε η έξυπνη ως δεμα και του βγήκε πιο ακριβό). Μόνη εξαίρεση, σε κάποιες έξτρα υπηρεσίες που μπορεί να σου πει ότι πάει αναγκαστικά ως δέμα (ξανά, ασχέτως πακεταρίσματος). Μου έτυχε μια φορά και δεν θυμάμαι... νομίζω επειδή είχα ζητήσει να έχει και tracking... δεν ορκίζομαι τώρα τι ήταν ακριβώς. Με τους χρόνους δεν το έχω για προς... για να έρθουν από εκεί εδώ κάνουν συνήθως έως και κανα 10ήμερο...από εδω εκεί, θα περίμενα το ίδιο περίπου, αλλά άβυσσος τα ελτα σε αυτό. Me express, λογικά 2-3 μέρες το πολύ. Όπως και να 'χει, σε κόστος τουλάχιστον, δεν υπάρχει περίπτωση με ιδιωτική να σου βγει κάτι πιο φθηνά από τα Ελτα. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μα θελω κι εγω οπωσδηποτε tracking και λογικα πρεπει να μπαινει και σε επιστολικο. Θα παω αυριο απο εκει να το τσεκαρω. Παντως κι εγώ που ξέρω απο εκει προς τα εδω με royal που τα στελνουν μου κανουν 3-4 μέρες!!! Το Ελλάδα προς τα εξω το φοβαμαι ομως γιατί είμαστε ανεύθυνοι.
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Στείλε μου το κονέ σου με την Royal =p... οι 4 μέρες ήταν σιγουράκι πριν κάτι χρόνια, αλλά την τελευταία 5ετία μου έχει τύχει μόνο καναδυό φορές, όλο στα ~10ήμερα με έχουν (τα οποία βέβαια, με τα γυμνάσια που τρώμε από Κίνα μεριά, καταλήγουν να μου φαίνονται σαν 4ήμερα).
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεν παραγγέλνω συχνά από Αγγλία αλλά στις 4 φορές που μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ οι 2 ήταν σίγουρα στις 3-4 εργάσιμες. Το περισσότερο ήταν μια βδομάδα. 10 μέρες δε μου έχει τύχει! Πάει κάνας χρόνος που έχει να μου έρθει από εκεί κάτι βεβαια. Από Κίνα άστο περιμένω 30+ μέρες κάτι αυτές τις μέρες. Το τρακινγκ έχει μείνει ακίνητο από τις 2 Απριλίου. Για την royal που λες δε νομιζω οτι φταινε εκεινοι... Τα ελτα πιστευω φταινε για ολα
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Το τράκινγκ της Κίνας από πιο σάιτ το τσεκάρεις;
Isabelle2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Παράγγειλα κάτι από ebay κι έχει εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 12/5. Επειδή δεν έχω παραγγείλει πολλές φορές, μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί συχνά να μου πει αν θα έρθει στην ώρα του ή θα το περιμένω κανά μήνα? Γιατί έχω παραγγείλει άλλες 2 φορές και τη μία ήρθε just, ενώ την άλλη άργησε 2 εβδομάδες σε σχέση με την εκτίμηση...
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Οι εκτιμήσεις κατ' εμε μόνο ως γενικός μπούσουλας μπορούν να ληφθούν... Από Ασία, μήνα (και βάλε, πολλές φορές) Από Αμερική, συνήθως κάπου στις 2 βδομάδες. Ευρώπη ας πούμε 10ήμερο, με εξαίρεση την Γερμανία που συχνά πιάνει και +++χρόνους. Αυτά σε γενικό πλαίσιο, του στυλ ...7-8/10; δλδ συν-πλην παίζουν ενίοτε και στις 3 περιπτώσεις (το "just" πάντως που σου έτυχε, είναι από τα σπάνια). +Εποχιακά επηρρεάζουν και οι τυχόν γιορτές/αργίες/απεργίες που μπορεί να πέτυχες σε εκείνο το διάστημα σε μία από τις 2 χώρες.
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δηλαδη αμα το παω σε φακελο παιζει να μου το παρουν ως δεμα; Δε το καταλαβαινω αυτο Αυτο με τα 11,2€ ξερουμε ποσες μερες κανει; Με express νομιζω που θελει η EMS ή SPM θελει πανω απο 20 ευρω οποτε το ξεχναω. Με απλό ταχυδρομείο στείλτο, 6-7 κάνει και φτάνει σε καμιά βδομάδα Το τράκινγκ της Κίνας από πιο σάιτ το τσεκάρεις; εγώ τα τσεκάρω από 17track.net Υπάρχουν κι άλλα αλλά δεν θυμάμαι τώρα
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Θα ρωτησω αυριο και σε ACS (αληθεια ξερουμε ποιος το αναλαμβανει στην Αγγλια αν παει με ACS? Γιατι δε νομιζω πως εχει ACS εκει) Αλλά μαλλον θα παμε για ΕΛΤΑ, σταθερη αξια στις χελωνοπαραδοσεις και στην αναξιοπιστια. Καλά zio ασε με το tracking εμενα ολα παγωμενα φαινονται σε ολες τις σελιδες...
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Θα ρωτησω αυριο και σε ACS (αληθεια ξερουμε ποιος το αναλαμβανει στην Αγγλια αν παει με ACS? Γιατι δε νομιζω πως εχει ACS εκει) Αλλά μαλλον θα παμε για ΕΛΤΑ, σταθερη αξια στις χελωνοπαραδοσεις και στην αναξιοπιστια. Καλά zio ασε με το tracking εμενα ολα παγωμενα φαινονται σε ολες τις σελιδες... Ναι ε; Έχω λίγο καιρό να το χρησιμοποιήσω. Δοκίμασε και το en.4px.com
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ναι ε; Έχω λίγο καιρό να το χρησιμοποιήσω. Δοκίμασε και το en.4px.com Αυτο το 17track δεν εχω καταφερει ποτε να το χρησιμοποιησω... Δε ξερω καν τι να πατησω και που να παω. Στο αλλο που λες δεν φαινεται τιποτα. Παντως και στα ΕΛΤΑ φαινεται σταματημενο στην ιδια κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις