Sova Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δοκίμασες να το σηκώσεις όταν το καλείς από το κινητό; Μπορεί να φταίει και η γραμμή. Τα δοκίμασα σχεδόν όλα κι επειδή δεν είχα το κουράγιο να ασχοληθώ περισσότερο, πήρα άλλο σήμερα
sargio01 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 χμμ μηπως δε το καταλαβες καλα; Δεν εχω συσκευη που παιρνει nano. Μεχρι πριν λιγες μερες ειχα συσκευη που παιρνει mini sim (τις μεγαλες τις κλασσικες) και πηρα τωρα νεα συσκευη που παιρνει micro (τις μεσσαιες). Αλλά επειδη πιστευω πως πλεον θα βγαζουν κινητα μονο με nano sim (ακομα μικροτερες) σκεφτομαι να παρω nano που ειναι η μικροτερη και να την βαζω με ανταπτορακια και σε υποδοχες για micro και σε mini. Λειτουργικά δε θα εχει καποιο προβλημα ετσι δεν ειναι; Πάρε nano να την κάνεις ό,τι θέλεις με τους αντάπτορες. (αυτό έχω κάνει και δουλεύει άψογα σε ό,τι συσκευή και να πέσει στα χέρια μου ) 1
scullyist Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εγώ -με τα διάφορα που διαβάζω κατά καιρούς (και για κινέζικα αλλά και για επώνυμα κινητά)- θα πρότεινα πρώτα να κάνει μια μικρή εξιχνιαστική ανάγνωση στο myphone για το κινητό του, μην τυχόν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα όσο αφορά στη συμπεριφορά του με sim αντάπτορες, και κατόπιν αποφασίζει ανάλογα.
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εχω κινητο που παιρνει micro sim. Θα παρω νεα sim για να υποστηριζει 4G και θα ηθελα να παρω αποψεις. Να παρω micro sim που ισως σε μελλοντικη συσκευη θα πρεπει να ξανα αλλαξω σε nano, ή να πάρω nano και να την βαλω σε ανταπτορα για micro? Εγω το δευτερο σκεφτομαι να κανω ελπιζοντας οτι δε θα υπαρχει καποιο προβλημα στη λειτουργια της. Πάρε τώρα τη micro που χρειάζεσαι. Αν πάρεις συσκευή με nano αργότερα σου κόβουν την micro και κρατάς και το κομμένο κομμάτι για ανταπτοράκι
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ, αλλά για νανο με κοβω τελικά αφου θα δωσω που θα δωσω τα 5€. Μετα να την κοβω η να δινω παλι 5€; Η κομμενη mini σε micro παιζει παντως στο κανουριο κινητο μου χωρις προβλημα και μαλιστα εκοψα και επαφες (ηταν απο τις παλιες που ειχαν μεγαλη εκταση η επαφες τους ενω στις καινουριες sim ειναι μια κουραδιτσα οι επαφες) Δε βρισκω λογο λοιπον να σκαλωσει με τον ανταπτορα. Την ξαναεβαλα και στο παλιο κινητο με ανταπτορα και παλι δουλευει κανονικά.
Gtr34 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 χμμ μηπως δε το καταλαβες καλα; Δεν εχω συσκευη που παιρνει nano. Μεχρι πριν λιγες μερες ειχα συσκευη που παιρνει mini sim (τις μεγαλες τις κλασσικες) και πηρα τωρα νεα συσκευη που παιρνει micro (τις μεσσαιες). Αλλά επειδη πιστευω πως πλεον θα βγαζουν κινητα μονο με nano sim (ακομα μικροτερες) σκεφτομαι να παρω nano που ειναι η μικροτερη και να την βαζω με ανταπτορακια και σε υποδοχες για micro και σε mini. Λειτουργικά δε θα εχει καποιο προβλημα ετσι δεν ειναι; Συγνώμη για την καθυστέρηση τώρα είδα το μήνυμα σου. Για μελλοντική χρήση εννοούσα.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και εγώ ανταπτορα + νάνο έχω.
Lnk Hlk Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλημέρα....Μικρή απορία.... Έχετε δει ποτέ έξω απο καταστήματα που υπάρχουν μεταλλικές στάσεις-βάσεις σκύλων? Δηλαδή, δένετε τον σκύλο κ μπαίνετε για ψώνια στο κατ/μα.. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω?
Lnk Hlk Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έψαξα online....δεν βρηκα πουθενα....πως μπορει να λέγεται αυτο το πράγμα?
Valerie_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 και γιατί δεν φτιάχνεις εσύ μία όπως ακριβώς θέλεις; σε σιδεράδικο ας πούμε.
Lnk Hlk Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μου είναι λίγο δύσκολο ......Είδα μία μεταλλικη σε σχήμα κόκκαλο έξω απο έναν φούρνο κ ξετρελάθηκα ...που μπορει να υπάρχει?
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν δεν βρεις τελικά άκρη, πας στον φούρνο και τους ρωτάς...
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλά κάνεις, απλά είπα στην τελική αν δεν βρεις άκρη έτσι, υπάρχει κι εκείνη η επιλογή αφού είδες να το έχουν κάπου συγκεκριμένα...
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ωραια ευχαριστώ για τις απαντήσεις για την ΣΙΜ. Πάμε σε επόμενη ερώτηση Πως συμφέρει να στείλω δέμα (σε φακελο λογικα για πιο οικονομικα) σε UK (περιπου 20χ20χ8cm) 800γραμμαρια οικονομικά και σχετικά γρήγορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις