Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xαλαρά, τουλάχιστον εγώ. Eκτός αν βάζεις τα ερκοντίσια στο φουλ και χτυπάει το σπίτι 30ρια.  :P

• Like 1
Δημοσ.

Φίλες και φίλοι, καλησπέρα! Τις τελευταίες 2-3 βδομάδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το σταθερό μου τηλ. Ενώ μπορώ να καλέσω από αυτό, δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις. Συγκεκριμένα, το ακούω να χτυπάει και ξαφνικά διακόπτεται ο ήχος. Ήδη του έχω αλλάξει τις μπαταρίες, το έχω στη βάση του να φορτίζει όταν δεν το χρησιμοποιώ και θέλω να μάθω αν υπάρχει σωτηρία πριν το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Δοκιμασε το σε αλλη γραμμη απο φιλο ή συγγενή. Αν παλι εχει προβλημα τοτε θα πρεπει να ανοιχτει εσωτερικά για να βρεθει το προβλημα. Αν προκειται για φθηνο μοντελο, μην ασχολεισαι καν. Αν προκειται για ακριβό ποιοτικό μοντελο, τοτε ψαξε για σερβις (αντιπροσωπεια, ιδιωτη τεχνικό κλπ).

Αλλιως καταφευγεις σε ασυρματο με 25-30 ευρω καλής μαρκας panasonic, gigaset.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαούρτι που έχει λήξει εδώ και 5 μέρες, τρώγεται; Είναι από τις μεγάλες συσκευασίες.

Καθάρισε το πάνω μέρος (αν έχει κάτι) και τρώγεται ναι

Πιτσα που εχει μεινει εκτος ψυγειου 15 ωρες, την τρωμε?

Βάλτης και λίγο τυράκι και ζέστανέ τη, σαν φρέσκια θα γίνει :)

Δημοσ.

Φίλες και φίλοι, καλησπέρα! Τις τελευταίες 2-3 βδομάδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το σταθερό μου τηλ. Ενώ μπορώ να καλέσω από αυτό, δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις. Συγκεκριμένα, το ακούω να χτυπάει και ξαφνικά διακόπτεται ο ήχος. Ήδη του έχω αλλάξει τις μπαταρίες, το έχω στη βάση του να φορτίζει όταν δεν το χρησιμοποιώ και θέλω να μάθω αν υπάρχει σωτηρία πριν το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ. 

Δοκίμασες να το σηκώσεις όταν το καλείς από το κινητό; Μπορεί να φταίει και η γραμμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κινητο που παιρνει micro sim. Θα παρω νεα sim για να υποστηριζει 4G και θα ηθελα να παρω αποψεις. Να παρω micro sim που ισως σε μελλοντικη συσκευη θα πρεπει να ξανα αλλαξω σε nano, ή να πάρω nano και να την βαλω σε ανταπτορα για micro? Εγω το δευτερο σκεφτομαι να κανω ελπιζοντας οτι δε θα υπαρχει καποιο προβλημα στη λειτουργια της.

Δημοσ.

χμμ μηπως δε το καταλαβες καλα; Δεν εχω συσκευη που παιρνει nano. Μεχρι πριν λιγες μερες ειχα συσκευη που παιρνει mini sim (τις μεγαλες τις κλασσικες) και πηρα τωρα νεα συσκευη που παιρνει micro (τις μεσσαιες). Αλλά επειδη πιστευω πως πλεον θα βγαζουν κινητα μονο με nano sim (ακομα μικροτερες) σκεφτομαι να παρω nano που ειναι η μικροτερη και να την βαζω με ανταπτορακια και σε υποδοχες για micro και σε mini. Λειτουργικά δε θα εχει καποιο προβλημα ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Γιαούρτι που έχει λήξει εδώ και 5 μέρες, τρώγεται; Είναι από τις μεγάλες συσκευασίες.

Ελπίζω να μην το πέταξες. Και βέβαια τρώγεται. Αν η συσκευασία είναι ανέπαφη τρώγεται μια χαρά. Έχω φάει και μετά από ένα μηνα. Το πολύ πολύ να είναι λίγο πιο όξινο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...