Adon1s Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μάλλον γιατί και σε εμένα συμβαίνει αυτό καιωθελω να βαρεσω την οθόνη . Δε ξερω αν φταιει οτι για browser εχω τον Chrome 1
Adon1s Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αν σε καταστημα , για μουσικη βαζω τραγουδια απο youtube ή ραδιόφωνο μεσω ιντερνετ, εχω παρεδωσε με την ΑΕΠΙ ;
MT60RS Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ο,τι και να κανεις, αν δεν εχεις ορεξη και λεφτα για συγκρουση, την ΑΕΠΙ δεν τη γλιτωνεις 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ^Αυτό. Ούτε τρανζιστοράκι δεν μπορείς να έχεις....
kalogeros Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αν σε καταστημα , για μουσικη βαζω τραγουδια απο youtube ή ραδιόφωνο μεσω ιντερνετ, εχω παρεδωσε με την ΑΕΠΙ ; Αδερφέ, ακόμα και μόνος σου να τα παίζεις τα τραγούδια με ένα μπαγλαμαδάκι, την ΑΕΠΙ δεν την γλιτώνεις. Ακόμα ένα καρκίνωμα της χώρας μας.
gokuthelegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ερώτηση μπόνους για την ΑΕΠΙ. Αν πληρώνω κανονικά, μετά θα μπορώ να παίξω τραγούδια από όποια πηγή θέλω; Ακόμη και να τα κατεβάσω και πειρατικά από το ίντερνετ;
therock Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Με παιρνουν χθες απο κουριερ οτι εχω δεμα, επιβεβαιωνω ωρα κ διευθυνση. Τους παιρνω μεσημερι οτι ακομα δεν εχουν ερθει, και μου ανακοινωνει πως δεν υπηρξε δρομολογιο προς τα κει και θα μου το φερει αυριο (σημερα και καλα). Οχι συμφωνια απλα μου το πε. Εν τελη πηγα σημερα εγω γιατι χθες δε μπορουσα και το πηρα. Φουλ αντιεπαγγελματισμος, τι τους πληρωνουμε θα θελα να ξερα
giorgolavos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 free προγραμμα για calculator σε windows 8? Αν σε καταστημα , για μουσικη βαζω τραγουδια απο youtube ή ραδιόφωνο μεσω ιντερνετ, εχω παρεδωσε με την ΑΕΠΙ ; αν θυμαμαι καλα, τα ραδιοφωνα για να παιξουν τα τραγουδια πληρωνουν ηδη ΑΕΠΙ οποτε εσυ δεν χρειαζεται να πληρωνεις. Παντως οτι θα εχεις θεμα με την ΑΕΠΙ και οτι θα σου κανεις καταγγελεια και δικαστηριο αν δεν πληρωνεις, ειναι σχεδον σιγουρο. Θυμαμαι οτι παλιοτερα καποιο καλλιτεχνες ειχαν δημιουργησει μια υπηρεσια παρομοια με την ΑΕΠΙ που επετρεπε να παιζεις τα τραγουδια των δικων της καλλιτεχνων δωρεαν γιατι αυτοι δεν ηθελαν να περνουν χρηματα. Ψαξε να την βρεις και να παιζεις απο την λιστα τους. Επισης, και αυτη η υπηρεσια ειναι στα δικαστηρια με την ΑΕΠΙ
Lucifer Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 free προγραμμα για calculator σε windows 8? http://www.7tutorials.com/introducing-windows-8-81-where-calculator-how-find-it
Miracle Worker Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Με την ΑΕΠΙ το τραγικό είναι ότι στις συναυλίες παίρνει ένα σημαντικό μέρος από τα εσόδα, το οποίο μετά επιστρέφει στην μπάντα για τα πνευματικά δικαιώματα των ίδιων των τραγουδιών της, αφού όμως έχει αφαιρέσει το μερτικό της, για έξοδα λειτουργίας κλπ. Μιλάμε για τρελό νταβατζιλίκι. Βέβαια αυτοί στηρίζονται στο ότι μπορεί να παιχτούν διασκευές, αλλά μία καφρομπάντα του εξωτερικού που έπαιζε μόνο δικά της τραγούδια είχε αρνηθεί να πληρώσει και δικαιώθηκε στα δικαστήρια. (μέσω του διοργανωτή)
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Τα λάδια στην μηχανή πως τα μετράνε ακριβώς; Με ζέστη την μηχανή ή κρύα; Thanks
Valerie_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Με ζεστή φυσικά. Τη σβήνεις και την αφήνεις λίγο και μετράς. 1
MT60RS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τα λάδια στην μηχανή πως τα μετράνε ακριβώς; Με ζέστη την μηχανή ή κρύα; Thanks αναλογα το μηχανακι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις