Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δοκίμασε να επιλέξεις τις στήλες που θες, μετά να πας καρτέλα 'Page Layout', μετά εκεί που λέει 'Print Area' --> 'set print area'

Μετά πας καρτέλα 'File', μετά 'Print', μετά 'Fit all Rows on One Page' και κάνεις το print σου.

Ελπίζω να δουλέψει.

[Excel 2013]

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για δοκίμασε να επιλέξεις τις στήλες που θες, μετά να πας καρτέλα 'Page Layout', μετά εκεί που λέει 'Print Area' --> 'set print area'

Μετά πας καρτέλα 'File', μετά 'Print', μετά 'Fit all Rows on One Page' και κάνεις το print σου.

Ελπίζω να δουλέψει.

[Excel 2013]

οχι, το βγαζει σε τρεις σελιδες, οσες θα ηταν και αν τυπωνα τα ενδιαμεσα

Το bailyes τραβιεται σκετο ? 

ναι, αλλα ειναι αρκετα γλυκο και αν δεν προσεξεις πινεις πολυ χωρις να το καταλαβεις

Δημοσ.

Γιατι οι αστυνομικοι που μεταφερουν εγκληματιες,τρομοκρατες κλπ "βαρεις" κακοποιους στις φυλακες ή τα δικαστηρια, Χειμωνα Καλοκαιρι ΠΑΝΤΑ φορανε Fullface ;

Εννοω για ποιον λογο κρυβουν το προσωπο τους ;

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι οι αστυνομικοι που μεταφερουν εγκληματιες,τρομοκρατες κλπ "βαρεις" κακοποιους στις φυλακες ή τα δικαστηρια, Χειμωνα Καλοκαιρι ΠΑΝΤΑ φορανε Fullface ;

Εννοω για ποιον λογο κρυβουν το προσωπο τους ;

Λογικα για να μην ξερουν ποιοι εκαναν την μεταφορα ωστε να μην τους επιτεθουν αλλα ατομα της "συμμοριας"

• Like 1
Δημοσ.

^ και (σε κατασταση αναγκης) για να μην φαινονται οι εκφρασεις του προσωπου τους, ωστε να μπορει καποιος να "πατησει" σε αυτες

Δημοσ.

• 2.7% + 0.35EUR per transaction for all purchases in EUR from PayPal customers in the EU + European Economic Area (Norway, Liechtenstein, Iceland)
  • 3.7% + 0.35EUR (so additional 1%) for transactions from PayPal customers in other areas.

Αυτά ίσχυαν πριν από 2 χρόνια που είχα έρθει σε επαφή μαζί τους. Δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα.

Ωραίος,τώρα το τσέκαρα: 3.9% + 0.35EUR .Πρέπει να σταματήσω να πληρώνω με paypal εντέλει...

Δημοσ.

Σκεφτομαι να πουλησω το αμαξι μου δυο χιλιαρικα, σκεφτομαι να παρω αλλο καπου στα 3500

Θα πρεπει να προσεξω κατι;

Δουλευω και δηλωνω κανονικα το εισοδημα μου ως μισθοτος δεν μπορω να το αποφυγω ετσι και αλλιως..

Δηλαδη εγω στην δηλωση του 2015 πού θα την κανω το 2016 θα δηλωσω οτι πουλησα το ενα αμαξι 2000 και αγορασα το αλλο 3500, θα πρεπει να χω τα στοιχεοα του αγοραστη ; αφμ ονομα και να ξερω οτι αυτος θα δηλωσει το ιδιο ποσο με μενα;

Δημοσ.

Απλά επισυνάπτεις την υπεύθυνη δήλωση που θα σου δώσει ο πωλητής ως διαπίστευση του εξόδου. Αντίστοιχα θα επισυνάψεις και αυτήν του αγοραστή του δικού σου αυτοκινήτου για διαπίστευση του εσόδου, κι έτσι η εφορία θα κάνει τη διασταύρωση των εσόδων/εξόδων σου.

Τώρα για τους άλλους, μην σε νοιάζει το τι θα κάνουν. Εσύ θα 'σαι κατοχυρωμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Περσυ εκανα φορολογικη αλλα δουλευα μονο απο το σεπτεμβριο, αρα για το 2013 ειχα μικρο εισοδημα, το 2014 δουλευα ολους του μηνες και εξακολουθω να δουλευω, θελω να αγορασω ενα αμαξι 1600 δεκαετιας, που εχει τεκμηριο 3500 χιλιαδες, ο λογιστης ειναι νουμπας και μου λεει οτι θα χω προβλημα, αφου εχω εισοδημα πανω απο 8000 χιλιαρικα το χρονο γιατι να μην μπορω?

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλω να πάρω ένα κινητό από αγγελία αλλά είμαι επαρχία. Ποια είναι η υπηρεσία που μου το στέλνει, το ανοίγω και αν θέλω δίνω το πόσο και το κρατάω? Έχουν όλες οι courier αυτή την υπηρεσία? Πόσο στοιχίζει?

Δημοσ.

Περσυ εκανα φορολογικη αλλα δουλευα μονο απο το σεπτεμβριο, αρα για το 2013 ειχα μικρο εισοδημα, το 2014 δουλευα ολους του μηνες και εξακολουθω να δουλευω, θελω να αγορασω ενα αμαξι 1600 δεκαετιας, που εχει τεκμηριο 3500 χιλιαδες, ο λογιστης ειναι νουμπας και μου λεει οτι θα χω προβλημα, αφου εχω εισοδημα πανω απο 8000 χιλιαρικα το χρονο γιατι να μην μπορω?

Ζήτησε απο τον λογιστή να σου εξηγήσει πως προκύπτει ότι θα υπάρχει θέμα. (έχει να κάνει με το τεκμαρτό εισόδημα διαβίωσης αλλά δεν τα ξέρω κι εγώ ακριβώς...)

Πιθανόν να σε συμβουλεύει σύμφωνα "με τον σταυρό στο χέρι"

• Like 1
Δημοσ.

Δουλεύω με gimp και φτιάχνω μια εικόνα με στρώσεις. Την στέλνω σε έναν που έχει photoshop και δεν μπορεί να ανοίξει την εικόνα.

Υπάρχει κανας τρόπος να συνεργαστούν? Πχ αν αποθηκεύσω την εικόνα με μια κατάληξη αρχείου που να την ανοίγει το φωτοσοπ?

Δημοσ.

Περαν της περιεκτικοτητας του σε αλκοολη , ποιο αλλο συστατικο ή οτιδηποτε , μπορει να κανει το τσιπουρο δυνατο ;

Δυνατο οχι για να κανεις κεφαλι,αλλα με το που πιεις τη πρωτη γουλια ΚΑΙ με 2 παγακια , να εχει πολυ εντονη γευση και να σε καιει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...