DhZou Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Όταν σου βγάλει ένδειξη ότι θέλει καθάρισμα. Η δικιά μου την έβγαλε μετά τις ~100-150 χρήσεις.
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Θ'αρχίσει ν'αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι δηλαδή και δεν θα μ'αφήνει να φτιάξω καφέ; 1
Adon1s Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Στη συγκεκριμένη , θα ανάψει (κόκκινο λογικά) το κάτω κάτω λαμπάκι (αυτό με το ψεκαστήρι) . Ε,τότε καλό θάταν να μη φτιάξεις γκαφέ και να προχωρήσεις στη διαδικασία καθαρισμού . Ταμπλέτες καθαρισμού έχεις αγοράσει ;
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Στην διαδικασία δεν αναφέρει ταμπλέτες καθαρισμού, οπότε δεν έχω αγοράσει.
DhZou Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Έχει ένα (κίτρινο νομίζω) μαρκούτσι που το βάζεις αντί για κάψουλα και διαβάζει το barcode του για να κάνει τη διαδικασία αφαλάτωσης. Στο δοχείο νερού πρέπει να έχει ένα όξινο διάλυμα εγώ είχα βρει στο ιντερνετ ότι μπορείς να βάλεις και λεμόνι με νερό και το έκανα έτσι και μετά έπαιζε κανονικα. Θ'αρχίσει ν'αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι δηλαδή και δεν θα μ'αφήνει να φτιάξω καφέ; ναι 1
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ναι ναι ένα κίτρινο πλαστικό είναι. Thx a lot
Adon1s Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Στην διαδικασία δεν αναφέρει ταμπλέτες καθαρισμού, οπότε δεν έχω αγοράσει. Δε ξέρω απο do it yourself ματζούνια , αλλά επειδή δε θέλω να χαλάσει το μηχάνημα , αγοράζω τις ειδικές ταμπλέτες καθαρισμού της εταιρίας . Είναι 2 ταμπλετες που τις ρίχνεις σε μισο λίτρο νερού (που εχεις στο δοχειο νερού) και ακολουθείς τις οδηγίες .
sofiathereal Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 στο λεωφορείο του κτελ μπορω να βαλω ποδηλατο και αν ναι υπαρχει καμια χρεωση?
Pintsie Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Πότε ξεκινάμε να κάνουμε φορολογική δήλωση; Φαίνεται κάπου στο gsis.gr?
Miracle Worker Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 στο λεωφορείο του κτελ μπορω να βαλω ποδηλατο και αν ναι υπαρχει καμια χρεωση? Έχω δει να βάζουν και λογικά δεν υπάρχει έξτρα χρέωση, αν δεν είναι ασυνόδευτο. Απλά κοίτα να μην είναι τίγκα το λεωφορείο.
Adon1s Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Απο το PayPal , πώς μπορώ να κάνω ανάληψη ποσού ;
gokuthelegend Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μπορεί να ρωτάω γκάφα αλλά εγώ θα ρωτήσω. Θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το adsl, οι διάφοροι isp έδιναν μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία πακέτα χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση μετά το τέλος της περιόδου (δηλαδή μόλις πέρναγε η περίοδος, κοβόταν το adsl). Τονίζω ότι μιλάω μόνο για adsl. Τα πακέτα τα τοποθετούσες πάνω σε υπάρχουσα γραμμή τηλεφώνου, στο τέλος κοβόταν το adsl αλλά η γραμμή συνέχιζε να λειτουργεί για να κάνεις και να δέχεσαι κλήσεις. Υπάρχουν ακόμη τέτοια πακέτα;
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Έβαλα το utorrent στο ταμπλέτ (lenovo a3500) για να κάνω download μερικά torrent και μου βγάζει το παρακατω που έβαλα στην φωτο.τι πρόβλημα υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις