Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη , θα ανάψει (κόκκινο λογικά) το κάτω κάτω λαμπάκι (αυτό με το ψεκαστήρι) . 

Ε,τότε καλό θάταν να μη φτιάξεις γκαφέ και να προχωρήσεις στη διαδικασία καθαρισμού .

Ταμπλέτες καθαρισμού έχεις αγοράσει ;

Δημοσ.

Έχει ένα (κίτρινο νομίζω) μαρκούτσι που το βάζεις αντί για κάψουλα και διαβάζει το barcode του για να κάνει τη διαδικασία αφαλάτωσης. Στο δοχείο νερού πρέπει να έχει ένα όξινο διάλυμα εγώ είχα βρει στο ιντερνετ ότι μπορείς να βάλεις και λεμόνι με νερό και το έκανα έτσι και μετά έπαιζε κανονικα.

Θ'αρχίσει ν'αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι δηλαδή και δεν θα μ'αφήνει να φτιάξω καφέ;

ναι

• Like 1
Δημοσ.

Στην διαδικασία δεν αναφέρει ταμπλέτες καθαρισμού, οπότε δεν έχω αγοράσει.

Δε ξέρω απο do it yourself ματζούνια , αλλά επειδή δε θέλω να χαλάσει το μηχάνημα , αγοράζω τις ειδικές ταμπλέτες καθαρισμού της εταιρίας . 

Είναι 2 ταμπλετες που τις ρίχνεις σε μισο λίτρο νερού (που εχεις στο δοχειο νερού) και ακολουθείς τις οδηγίες .

Δημοσ.

στο λεωφορείο του κτελ μπορω να βαλω ποδηλατο και αν ναι υπαρχει καμια χρεωση?

Έχω δει να βάζουν και λογικά δεν υπάρχει έξτρα χρέωση, αν δεν είναι ασυνόδευτο. Απλά κοίτα να μην είναι τίγκα το λεωφορείο.

Δημοσ.

Μπορεί να ρωτάω γκάφα αλλά εγώ θα ρωτήσω. Θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το adsl, οι διάφοροι isp έδιναν μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία πακέτα χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση μετά το τέλος της περιόδου (δηλαδή μόλις πέρναγε η περίοδος, κοβόταν το adsl). Τονίζω ότι μιλάω μόνο για adsl. Τα πακέτα τα τοποθετούσες πάνω σε υπάρχουσα γραμμή τηλεφώνου, στο τέλος κοβόταν το adsl αλλά η γραμμή συνέχιζε να λειτουργεί για να κάνεις και να δέχεσαι κλήσεις. Υπάρχουν ακόμη τέτοια πακέτα;

Δημοσ.

Έβαλα το utorrent στο ταμπλέτ (lenovo a3500) για να κάνω download μερικά torrent και μου βγάζει το παρακατω που έβαλα στην φωτο.τι πρόβλημα υπάρχει;

post-210891-0-63939500-1429379415_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...