Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές γνωστές μάρκες στρωμάτων ύπνου έχουν κάποιες σειρές στα 150~200 ευρώ. Μπορείς να κοιμηθείς άνετα σε αυτά;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι να μην μπορεις ? Εγω ειχα δοκιμασει καποια γνωστα  στρωματα και κατεληξα τελικα σεσυνοικιακο μαγαζι.Μονο αυτο με καλυψε απο αποψη σκληρομαλακοτητας .Λεξη κλειδι :  δοκιμασα.Εκτος αν ψαχνεσαι ιδιαιτερα με υλικα , αν  ειναι ανατομικα κλπ

Δημοσ.

Στον λογαριασμό μου στο paypal στο κινητό δεν με αφήνει να βάλω +30 μπροστά. Να το αφήσω 30 ή να μην βάλω καθόλου κωδικό χώρας;

Δημοσ.

Την βεβαιωση που αποδεικνυει οτι τα τελη του αυτοκινητου ειναι πληρωμενα, πρεπει να την εχουμε για την μεταβιβαση ή με το αποκομα που εχω απο την.τραπεζα ειμαι καλυμμενος;;

Δημοσ.

Την βεβαιωση που αποδεικνυει οτι τα τελη του αυτοκινητου ειναι πληρωμενα, πρεπει να την εχουμε για την μεταβιβαση ή με το αποκομα που εχω απο την.τραπεζα ειμαι καλυμμενος;;

Εκανα μεταβιβαση αυτοκινητου πριν 3 μηνες, στα ΚΕΠ. Δυστυχως δεν αρκει το αποκομμα απο την τραπεζα, θελουν βεβαιωση απο την εφορια οτι τα τελη κυκλοφοριας ειναι καλυμμενα. Δεν εχει λογικη, αλλα αυτο μου ζητησαν.

Δημοσ.

Πριν καμιά δεκαριά χρόνια που ήμουν στη γερμανία, υπήρχε στα super market ένα γάλα με γεύση βανίλια, το οποίο ήταν πολύ δημοφιλές και διαδεδομένο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το ποιο είναι το όνομά του; Έχω την εντύπωση πως είχε κάτι με Alpen, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Δημοσ.

Στον λογαριασμό μου στο paypal στο κινητό δεν με αφήνει να βάλω +30 μπροστά. Να το αφήσω 30 ή να μην βάλω καθόλου κωδικό χώρας;

Γενικότερα, μόνο τον κωδικό χώρας ,χωρίς 00 ή + μπροστά, χρειάζεται οποιοσδήποτε πάροχος για να καταλάβει το νούμερο. Οπότε φαντάζομαι και το paypal κάτι αντίστοιχο θα θέλει.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν καμιά δεκαριά χρόνια που ήμουν στη γερμανία, υπήρχε στα super market ένα γάλα με γεύση βανίλια, το οποίο ήταν πολύ δημοφιλές και διαδεδομένο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το ποιο είναι το όνομά του; Έχω την εντύπωση πως είχε κάτι με Alpen, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.

https://www.google.gr/search?q=alpenmilch+vanilla&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SJkvVfbDFojVauSvgIgC&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=952#safe=off&tbm=isch&q=+vanillemilch

Το πιο διαδεδομένο είναι το Baeren. Τα Alpenmilch δε βλέπω να έχουν βανίλλια.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.google.gr/search?q=alpenmilch+vanilla&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SJkvVfbDFojVauSvgIgC&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=952#safe=off&tbm=isch&q=+vanillemilch

Το πιο διαδεδομένο είναι το Baeren. Τα Alpenmilch δε βλέπω να έχουν βανίλλια.

Thanx ρε man. Το landliebe ήταν (9η φωτό). Μου είχε κολλήσει το γ@μημένο alpenliebe που δεν έχει καμία σχέση με γάλα. Παρεμπιπτόντως, η landliebe είχε και καταπληκτικό γάλα φράουλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα μεταβιβαση αυτοκινητου πριν 3 μηνες, στα ΚΕΠ. Δυστυχως δεν αρκει το αποκομμα απο την τραπεζα, θελουν βεβαιωση απο την εφορια οτι τα τελη κυκλοφοριας ειναι καλυμμενα. Δεν εχει λογικη, αλλα αυτο μου ζητησαν.

Πας στην εφορια τι ζητανε; τι πρεπει να χω ή γινεται και απο το taxis

• Super Moderators
Δημοσ.

εμείς πήραμε βεβαίωση από την εφορία ότι δεν χρωστάμε τέλη κυκλοφορίας για αμάξι το οποίο δεν έχει τέλη λόγω ρύπων...

κάθε φορά που το σκέφτομαι κάνω facepalm...

Δημοσ.

Έχω αυτήν εδώ την καφετιέρα απ'τον Γενάρη:

MCSA00595077_D9239_TAS1201_231988_korr2_

Κάθε πότε πρέπει να της κάνω την διαδικασία του καθαρισμού; Ξέρει κανείς; 

[Στις οδηγίες λέει πώς να κάνω τον καθαρισμό αλλά όχι κάθε πότε...]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...