scullyist Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Γνωστό bug απ' ότι διαβάζω και κάπως σχετίζεται και το flashlight... Δοκίμασε πρώτα αυτά, μήπως...κι αν δεν, συνέχισε διάβασμα 1
Adon1s Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Υπάρχει τρόπος με τον οποίο μπορώ να κάνω τον υπολογιστή μου να φαίνεται οτι ΔΕΝ είναι στην Ελλάδα αλλά πχ στην Βουλγαρία ; ξέρω, ακούγεται κάπως περίεργα η ερώτηση.
scullyist Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Tόσο περίεργη που δεν είναι γεμάτο το google από σχετική θεματολογία. Read 1
MRgeldidram7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 για να μπεις σε πανεπιστημιο της γερμανιας για προπτυχιακες σπουδες μπορεις μονο με απολυτηριο πλεον η με τον βαθμο πανελληνιων ; ακυρο το βρηκα
krom291 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Γνωριζει κανεις το ωραριο των ΚΕΠ για αυριο, Μεγαλη Παρασκευη?
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Γνωριζει κανεις το ωραριο των ΚΕΠ για αυριο, Μεγαλη Παρασκευη? Δεν είναι κλειστά αύριο;
stavi Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 το κεπ την παρασκευη ειναι κλειστά, τουλάχιστον στη θεσσαλονίκη θέλω να παω στο αεροδρόμιο βενιζελος στις 7 η ώρα με το μετρό. κοιτάζω αυτό αλλά μ'εχει μπερδέψει, λέει οτι ξεκινάει στις εξι και μισή αλλά το πρόγραμμα φαίνεται να ξεκινάει στις πέντε και μισή, ξέρεις κανείς τι παίζει; http://www.athenstransport.com/2011/11/airport/
gia_nnis Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 υπαρχει νομος που να υπερισχυει απο τον κανονισμο για απαλλαγη απο τα παγια της αυτονομης θερμανσης????
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 εχω τα razer hammerhead pro.Εχθες οταν τα εβγαλα απο το κινητο εμεινα με το jack στο χερι.Μου εχουνμ πεσει κατω κανα 2 φορες[λογικο πιστευω ακουστικα ειναι]και εχουν καποιες μικροφθορες.Αν τα παω πισω θα μου τα αλλαξουν ΄τσαμπα θα περιμενω?5 μηνες τα εχω.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ερώτηση προς μαθηματικούς. Σε τριώνυμο, σε περίπτωση που η διακρίνουσα είναι μικρότερη του μηδέν (Δ<0), πως υπολογίζουμε τις μιγαδικές ρίζες; Με μια αναζήτηση στο google μου εμφανίζει ασκήσεις σχολείου και σε αυτή την περίπτωση απλώς αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν πραγματικές λύσεις, χωρίς όμως να εξηγεί πως τις υπολογίζουμε. Θυμάμαι πως το είχα μάθει και ήταν σχετικά απλό, αλλά πάνε 10 χρόνια που τελείωσα το σχολείο και τα μαθηματικά μου έχουν σκουριάσει.
gia_nnis Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 υπαρχει νομος που να υπερισχυει απο τον κανονισμο για απαλλαγη απο τα παγια της αυτονομης θερμανσης????κανεις δεν ξερει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις