Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 https://www.google.gr/search?ie=UTF-8&source=android-browser&q=microsoft+lock+folder&gfe_rd=cr&ei=fn3_VLqzMIGO5gaI-oCgCw#q=microsoft+private+folder Απλα νομιζω πρεπει να τα χεις αυθεντικα 1
Ison_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιατί στις 21 Μαρτίου έχει κρύο με 10 βαθμούς και στις 21 Σεπτεμβρίου ζέστη με 30 βαθμούς, ενώ η ένταση του ήλιου είναι ακριβώς η ίδια;
Gtr34 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιατί στις 21 Μαρτίου έχει κρύο με 10 βαθμούς και στις 21 Σεπτεμβρίου ζέστη με 30 βαθμούς, ενώ η ένταση του ήλιου είναι ακριβώς η ίδια; Έχει να κάνει με την απόσταση της Γη από τον Ήλιο.Δεν είναι σταθερή όλο τον χρόνο, εξαιτίας της ελλειπτικής τροχιάς.
giorgolavos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Γιατί στις 21 Μαρτίου έχει κρύο με 10 βαθμούς και στις 21 Σεπτεμβρίου ζέστη με 30 βαθμούς, ενώ η ένταση του ήλιου είναι ακριβώς η ίδια; εχει να κανει κυριως με τι κλιση χτυπανε οι ακτινες του ηλιου την γη. 2
yioula Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 μου τηλεφωνει καποιος και δεν του απανταω (πια...) αν με παρει μεσω (προωθηση κλησης) του π. χ. 11880 ποιος αριθμός εμφανίζεται στην οθόνη μου; (λογικά το 5ψηφιο) εχει το νομικο δικαίωμα να με καλεσει μεσω τριτης υπηρεσιας; με το απορρήτο της συνομιλίας τι γινεται;
mylo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 και γιατι δεν μπλοκάρεις το νούμερο του αλλά και τα άγνωστα ώστε να ησυχάσεις? 1
Ison_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εχει να κανει κυριως με τι κλιση χτυπανε οι ακτινες του ηλιου την γη. Αυτό είναι για καλοκαίρι-χειμώνα. Για άνοιξη-φθινόπωρο όμως;
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Διότι ο άξονας περιστροφής της Γης δεν είναι κάθετος στο επίπεδο περιστροφής της γύρω από τον Ήλιο. Σα να λέμε γυρνάει γύρω από τον εαυτό της λοξά σε σχέση με το πώς γυρίζει γύρω από τον Ήλιο. Αυτό για κάποιον που ζει στο βόρειο ημισφαίριο, παναπεί ότι το καλοκαίρι είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στον Ήλιο, το χειμώνα όσο πιο μακριά και το φθινόπωρο και την άνοιξη στο ντεμί. Αυτό έχει και την προαναφερθείσα επίδραση στις ακτίνες του ήλιου. Ο λόγος που το φθινόπωρο είναι πιο κρύο από την άνοιξη (συνήθως) είναι ζήτημα θερμοχωρητικότητας: τον Μάρτιο πρέπει να ζεστάνεις ένα σώμα κρύο από τον χειμώνα και τον Σεπτέμβριο θέλει το χρόνο του για να κρυώσει από το καλοκαίρι. Νομίζω υπεραπλούστευσα, αλλά. 4
DrLo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι για καλοκαίρι-χειμώνα. Για άνοιξη-φθινόπωρο όμως; http://susdesign.com/sunangle/
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ερωτηση ετσι και στειλεις κατι με αντικαταβολη [ΕΛΤΑ], μετα απο ποσο καιρο πληρωνεσαι; thanks
gokuthelegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ερωτηση ετσι και στειλεις κατι με αντικαταβολη [ΕΛΤΑ], μετα απο ποσο καιρο πληρωνεσαι; thanks Έχω καιρό να στείλω κάτι, αλλά την τελευταία φορά που έστειλα κάτι με ΕΛΤΑ Courier, έλαβα τα χρήματα την αμέσως επόμενη μέρα από την ημέρα που παρέλαβε ο παραλήπτης το δέμα και πλήρωσε.
scullyist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το 1 ημέρα το έχω ξανακούσει από άλλους αλλά κι αυτό ψιλοσπάνια. Προσωπική εμπειρία -όχι Elta κούριερ, κλασσικο Ελτα αντικ/λή- πάντα κάπου στις 4d (έως 7d, αν έπαιζε ενδιάμεσα και ΣΚ) μετά την παραλαβή.
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ενα προγραμμα να βαζω υποτιτλους σε αρχεια mp4
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ερωτηση ετσι και στειλεις κατι με αντικαταβολη [ΕΛΤΑ], μετα απο ποσο καιρο πληρωνεσαι; thanks Υπολόγισε 2-4 μέρες να πάει το αντικείμενο και να πληρώσει ο παραλήπτης και άλλες τόσες για να γυρίσει σε σένα η ειδοποίηση. Χοντρικά μια βδομάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις