Hulk7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Επειδή μενω σε σπίτι με αρκετή υγρασία και εχω πετύχει κάποιες φορές το κινητό με υγρή την οθόνη το πρωί, που ειναι καλύτερα να το αφηνω ; μέσα στο ντουλαπι του γραφείου θα ειναι καλύτερα λέτε ;
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Επειδή μενω σε σπίτι με αρκετή υγρασία και εχω πετύχει κάποιες φορές το κινητό με υγρή την οθόνη το πρωί, που ειναι καλύτερα να το αφηνω ; μέσα στο ντουλαπι του γραφείου θα ειναι καλύτερα λέτε ; Μήπως κάτι πρέπει να κάνεις αν έχεις τόση υγρασία; Όχι για το κινητό, για σένα περισσότερο! 2
Hulk7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι τόσο υπερβολική,αλλα μιλάμε για σπίτι παλιό και μονοκατοικια. Και έτυχε να πετυχω 3-4 φορές το κινητό με υγρή την οθόνη, σαφώς καταλαβαίνω το σκεπτικό σου,το οποίο σωστά παραθετεις,αλλα με ενδιαφέρει κάποια πρόταση για το θέμα αυτο 1
sargio01 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το πρώτο που σκέφτηκα είναι να το θάβεις σε μπόλ με ρύζι, μετά να το αφήνεις σε καμία τσέπη και τέλος να πάρεις θήκη αδιαβροχοποίησης για κινητά (http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Waterproof+cellcase&isNewKw=1&_sop=12&_pgn=1&epp=24&itemId=&fads=1&mfs=SBCLK&acimp=0&sqp=Waterproof+cellcase&_trksid=p2053742.m2428.l1313.TR0.TRC0.XWaterproof+cellcase) 1
Hulk7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Λογικά αν το αφηνω σε κανα ντουλαπι του Γραφείου να ειναι χειρότερα ;
sargio01 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ο μόνος σίγουρος τρόπος να το μάθεις, είναι να το κάνεις...
amika Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 παιδιά, γίνεται να χαθούν όλα τα αναλογικά κανάλια από μια τηλεόραση? έκανα χθες αυτόματη σάρωση γιατί κάποια κανάλια δεν είχαν σήμα εδώ και 2 μέρες και αποτέλεσμα ήταν να μείνουν μόνο τα ψηφιακά και να χαθούν όλα τα άλλα. Προσπάθησα ξανά για σάρωση και τίποτα.Διάβασα ότι ίσως βοηθήσει η επαναφορά συστήματος του αποκωδικοποιητή αλλά πώς γίνεται αυτό τη στιγμή που είναι ενσωματωμένος στην τηλεόραση?Καμιά ιδέα?
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 παιδιά, γίνεται να χαθούν όλα τα αναλογικά κανάλια από μια τηλεόραση? έκανα χθες αυτόματη σάρωση γιατί κάποια κανάλια δεν είχαν σήμα εδώ και 2 μέρες και αποτέλεσμα ήταν να μείνουν μόνο τα ψηφιακά και να χαθούν όλα τα άλλα. Προσπάθησα ξανά για σάρωση και τίποτα.Διάβασα ότι ίσως βοηθήσει η επαναφορά συστήματος του αποκωδικοποιητή αλλά πώς γίνεται αυτό τη στιγμή που είναι ενσωματωμένος στην τηλεόραση?Καμιά ιδέα? Νομίζω έχουν μια επιλογή ποια κανάλια να σου εμφανίζουν (αναλογικά, ψηφιακά, όλα) δες αν είναι εκεί κάτι λάθος. Εκτός αν ήταν προγραμματισμένο να κοπούνε
Gtr34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Η αναλογική εκπομπή έχει σταματήσει, μόνο ψηφιακά κανάλια θα έχουμε από δω και πέρα. Ρίξε μια μάτια στο manual της τηλεόρασης η γράψε το μοντέλο που έχεις, μήπως βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.
amika Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Η τηλεόραση ειναι toshiba regza αλλά δεν έχω τις οδηγίες χρήσης, τα έπαιζε μέχρι και πριν 2 μέρες όλα κανονικά και τα ψηφιακά και όλα τα άλλα ( δηλαδή διάφορα τοπικα κανάλια ) , αλλά λόγω καιρού μάλλον χάθηκε το σήμα τους. Αλλά τώρα μετά την σάρωση δεν υπάρχουν καθόλου...τι να πω..έχω ξανακάνει σάρωση σε αλλες τηλεοράσεις και έφτιαχναν όλα..αλλά να χαθούν τελείως πρώτη φορά...τι να πω, μυστήριο...θα συνεχίσω να ψάχνω..
Gtr34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Η τηλεόραση ειναι toshiba regza αλλά δεν έχω τις οδηγίες χρήσης, τα έπαιζε μέχρι και πριν 2 μέρες όλα κανονικά και τα ψηφιακά και όλα τα άλλα ( δηλαδή διάφορα τοπικα κανάλια ) , αλλά λόγω καιρού μάλλον χάθηκε το σήμα τους. Αλλά τώρα μετά την σάρωση δεν υπάρχουν καθόλου...τι να πω..έχω ξανακάνει σάρωση σε αλλες τηλεοράσεις και έφτιαχναν όλα..αλλά να χαθούν τελείως πρώτη φορά...τι να πω, μυστήριο...θα συνεχίσω να ψάχνω.. Το manual . Έχεις άλλη τηλεόραση στο σπίτι ; Πιάνει κανονικά τα κανάλια;
amika Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το manual . Έχεις άλλη τηλεόραση στο σπίτι ; Πιάνει κανονικά τα κανάλια; ευχαριστώ για το manual. Ναι,άλλη μία έχουμε και τα πιάνει όλα καλά. Και σε αυτήν είχα κάνει αυτόματη σάρωση μια φορά και είχαν διορθωθεί αυτά που δεν είχαν σήμα.
Gtr34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ευχαριστώ για το manual. Ναι,άλλη μία έχουμε και τα πιάνει όλα καλά. Και σε αυτήν είχα κάνει αυτόματη σάρωση μια φορά και είχαν διορθωθεί αυτά που δεν είχαν σήμα. Αν είναι συνδεδεμένη στην ίδια κεραία, τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτήν
amika Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αν είναι συνδεδεμένη στην ίδια κεραία, τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτήν Νομίζω στην ίδια κεραία είναι. Αν μου έβγαζε επιλογή για επαναφορά συστήματος θα το επέλεγα αλλά δεν μου βγάζει κάτι...είναι και ενσωματωμένος ο αποκωδικοποιητής.Αν ήταν εξωτερικός νομίζω θα ήταν πιο εύκολα.
Praetorianos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ψάχνω το πιο απλό/ασφαλές/γνωστό πρόγραμμα κλειδώματος φακέλων για PC.Ιδανικά θέλω να διαλέγω ένα φάκελο, δεξί κλικ, ορισμος κωδικού, κι αυτός ο φάκελος να είναι μη προσβάσιμος από τρίτους. Ιδέες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις