archsatan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ποιό είδος ωτοασπίδες είναι καλύτερες; Εννοώ και να μην αφήνουν τον θόρυβο και να προσαρμόζονται καλά στο αυτί, γτ είδα κάποιες που είναι κωνικές, άλλες σαν μανιτάρια κλπ
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ποιό είδος ωτοασπίδες είναι καλύτερες; Εννοώ και να μην αφήνουν τον θόρυβο και να προσαρμόζονται καλά στο αυτί, γτ είδα κάποιες που είναι κωνικές, άλλες σαν μανιτάρια κλπ Εμένα με έχουν βολέψει μόνο οι σιλικόνης (αλλά πρέπει να δοκιμάσεις και να δεις, δεν είναι θέμα καλύτερου ή χειρότερου) 1
Narayan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μπορεί να προτείνει κάποιος ένα καλό ποδήλατο γυμναστικής με μπάτζετ €200-250;
Adon1s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αν το θες για το σπιτι θα ειναι αποβτις πιο fail αγορες σου γιατι θα καταληξει να γινει κρεμαστρα . 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Οταν καποιος βαζει viber έρχεται η ειδοποίηση πως ο ταδε έχει πλεον viber. Καποιες φορες αυτο συμβαίνει και υπο αλλες συνθηκες, δηλ. ξερω πως κάποιος ειναι ήδη στο viber αλλα κατι κανει και έρχεται παλι η ειδοποίηση. Ερώτηση: πως γινεται αυτο; Αλλαζει συσκευη; Αλλαζει rom; Κανει εγκατάσταση του Viber παλι;
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 αλλάζει κινητό, το απενεργοποιεί και το ξανακατεβάζει κλπ.. 1
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Θελω να κανω γενικες εξετασεις αιματος αλλα δεν ξερω ποια ειναι η διαδικασια.Πηγαινω κατευθειαν σε ενα συμβεβλημενο μικροβιολογικο εργαστηριο ή πρεπει πρωτα να παω σε εναν γιατρο να μου τις γραψει?
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Aν δεν θελεις να πληρώσεις και εχεις ασφαλεια πρεπει να στις γραψει γιατρός. 1
giorgos147 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Οταν καποιος βαζει viber έρχεται η ειδοποίηση πως ο ταδε έχει πλεον viber. Καποιες φορες αυτο συμβαίνει και υπο αλλες συνθηκες, δηλ. ξερω πως κάποιος ειναι ήδη στο viber αλλα κατι κανει και έρχεται παλι η ειδοποίηση. Ερώτηση: πως γινεται αυτο; Αλλαζει συσκευη; Αλλαζει rom; Κανει εγκατάσταση του Viber παλι; αλλάζει κινητό, το απενεργοποιεί και το ξανακατεβάζει κλπ.. Έχω την εντύπωση πως με ξανακατέβασμα δεν ενημερώνει τους υπολοίπους ότι "είσαι πλέον χρήστης viber", όπως επίσης ούτε με αλλαγή ROM (άρα και αλλαγή κινητού). Τόσες αλλαγές έχω κάνει σε επίπεδο ROM, δεν έχει τύχει να μου το αναφέρει κάποιος. Ίσως διαγράφεται από την υπηρεσία και κάνει πάλι εγγραφή; 1
Tempor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Πως μπορω να στειλω επιστολη προς τον υπουργο και να ξερω οτι ελαβε γνωση η τουλαχιστον οτι θα επρεπε;
Valerie_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 το cpu temp είναι οκ για μέτρηση της cpu? το έχει κατεβάσει κανείς;
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 το cpu temp είναι οκ για μέτρηση της cpu? το έχει κατεβάσει κανείς; Εγώ χρησιμοποιώ το speedfan κυρίως και το hardware monitor κατά δεύτερο λόγο. Αλλά και αυτό που λες εντάξει πρέπει να είναι, όλα τα ίδια είναι πάνω κάτω 1
gokuthelegend Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 το cpu temp είναι οκ για μέτρηση της cpu? το έχει κατεβάσει κανείς; Οι μητρικές έχουν αισθητήρες θερμοκρασίας. Ότι πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις, τα ίδια δεδομένα θα λαμβάνει από τους αισθητήρες.
Valerie_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 για κινητό λέω ,ελπίζω να μην κατάλαβες για πισί. πιο πολύ με ενδιαφέρει αν είναι ακριβές και αν κρασάρει το κινητό.
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 για κινητό λέω ,ελπίζω να μην κατάλαβες για πισί. πιο πολύ με ενδιαφέρει αν είναι ακριβές και αν κρασάρει το κινητό. Ωχ σόρυ, εγώ σε pc αναφερόμουν! Στο κινητό δεν χρησιμοποιώ καθόλου τέτοια προγράμματα, δεν βρίσκω τον λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις