Miracle Worker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ήλπιζα να το διαψεύσετε, αλλά μου το χαλάσατε.
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον έπρεπε να ανοίξω ξεχωριστό θέμα... Όντως εντελώς οφφτόπικ.. :Ρ Στην τελική βρες ένα θρεντ για τράπεζες και συνέχισε εκεί. :Ρ
gavros10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Η οποια διαβασα οτι θα εχει γυσρω στα 80 ευρω ετησια συνδρομη... Μεγαλουτσικη. Εψαχνα προχθες να βρω την συνδρομη αλλα ελεγαν οτι θα ανακοινωθει συντομα. Για αυτα που θα προσφερει ομως ειναι οκ, δεν ειναι και φθηνα τα κομικ
Linus_Lost Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μεγαλουτσικη. Εψαχνα προχθες να βρω την συνδρομη αλλα ελεγαν οτι θα ανακοινωθει συντομα. Για αυτα που θα προσφερει ομως ειναι οκ, δεν ειναι και φθηνα τα κομικ To ξερω αλλα και παλι δεν ειναι ευκολο να σκας 80 το χρονο.. 1
gavros10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εχω κατασπαραξει το τοπικ τον τελευταιο καιρο... Ρε παιδια, στο κεντρο, προς πλακα, δεν υπαρχει ουτε ενα ανθοπωλειο; ΟΥΤΕ ΕΝΑ; Συμφωνα με καποια site, υπαρχει ενα στην λεκκα και ενα στην νικης. Στην λεκκα αμφιβαλλω αν υπαρχει γιατι περναγα συχνα και δεν εβλεπα κατι. Η κατασταση θα γινει το σαββατο και καπως πρεπει να το βολεψω.
gokuthelegend Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Χρησιμοποιώντας μόνο τις γραμμές του μετρό στην Αθήνα (Μ1, Μ2, Μ3), και τα ποδαράκια μου, ποια αξιοθέατα θα μπορούσα να επισκεφτώ; Ξέρω ότι υπάρχει στάση στην Ακρόπολη (50-100 μέτρα από την κεντρική είσοδο). Κάπου αλλού;
Adon1s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Αν λες για το μουσειο,με το που κατεβεις στην σταση Ακροπολη στριβεις απο τον πεζοδρομο με τα καφε αριστερα και πεφτεις πανω στην εισοδο του . Για να ανεβεις παρθενωνα οντως ειναι λιγο πιο περα .
barca10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον έπρεπε να ανοίξω ξεχωριστό θέμα... Η απορία μου είναι γιατί; Το ευρώ είναι ένα υπάρχον νόμισμα. Απλά πλέον θα αποτελεί ξένο νόμισμα και όχι (και)εθνικό. Με ποια λογική να μετατραπεί σε δραχμές αυτόματα; Τα λεφτά θα παραμείνουν (ελπίζω) στην κατοχή μου είτε ευρώ είναι είτε δραχμές. Θα πρέπει να είναι δικό μου θέμα η μετατροπή σε ευρώ ή δραχμές, ανάλογα με τις ανάγκες μου. Ποια μέρη/ μηχανισμοί ωφελούνται από την μετατροπή των δικών μου χρημάτων σε δραχμές, ώστε να την επιβάλλουν αυτόματα; Πιστεύω καταλαβαίνετε τον προβληματισμό μου. Ακούω συνέχεια για αυτό το ενδεχόμενο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική πίσω από αυτό και ήλπιζα να είναι ράδιο αρβύλα. Απαντώ όσο σύντομα μπορώ. Το ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα. Αν γυρίσουμε σε δραχμή, τότε τα ευρώ στις ελληνικές τράπεζες θα μετατραπούν σε δραχμές.. Εϊτε είναι δικά σου, είτε είναι στο λογαριασμό κάποιου ξένου σε ελληνική τράπεζα. Αυτό είναι το νόημα της "αλλαγής νομίσματος", δεν θα γίνονται συναλλαγές σε ευρώ (τουλάχιστον νόμιμα). Έτσι όπως το θέτεις, να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα ευρώ και όχι τις δραχμές..
therock Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Στη σομπα υγραεριου τι ρολο παιζει το ποσο θα στριψεις πισω τη παροχη
andreapaog328 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Hot Hot Burgers, Κολοκοτρώνη. πού αλλού πιστεύετε οτι αξίζει να πάω? ψάχνω καλό σουβλάκι/πίτα κόντα σε μετρό εστω. καθως και οτιδήποτε άλλο μαγαζάκι να παω για καφε κτλ που να αξίζει.
Miracle Worker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε στο Θανάση στο Μοναστηράκι για παραδοσιακό κεμπάπ τυλιχτό. Βάζει μόνο τομάτα-κρεμμύδι και έχει μονο κεμπάπ από κρέατα, για να σε προειδοποιήσω.
Adon1s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε στο Θανάση στο Μοναστηράκι για παραδοσιακό κεμπάπ τυλιχτό. Βάζει μόνο τομάτα-κρεμμύδι και έχει μονο κεμπάπ από κρέατα, για να σε προειδοποιήσω. Τι είναι ενα τυλιχτό κεμπάπ ;
Miracle Worker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τι είναι ενα τυλιχτό κεμπάπ ; Τυλιχτό είναι η πίτα/ σουβλάκι στην ελληνική Εσπεράντο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις