Ison_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ποιος λέει elada ρε παιδιά; δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Hellas βλέπω πιο συχνά πλέον από παλιά. Δε θα ήταν πιο σωστό όμως αυτό (ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντων), εφόσον όλοι οι Έλληνες τη λένε "Ελλάδα";
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ρε 'συ Ison_, τη φωνητική γραφή ζητάς, Ελλάδα τη λέμε, Hellada θα του/της πεις. Το επίσημο όνομα είναι Hellenic Republic, το ευρέως γνωστό όνομα Greece. Κατά τα άλλα, θέλω να βρω πίνακες και κορνίζες. Δε με νοιάζει να είναι πρωτότυπα και δεν ξέρω τι, θέλω απλώς να γεμίσω τους τοίχους και το μόνο που με νοιάζει είναι η θεματολογία (θηλυκά) και οι αποχρώσεις. Πού πάω εκτός από ΙΚΕΑ και Leeroy Merlin;
gatokoritso Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 praktiker?diafano?κοιταξε στα site κατι θα εχουν.. 1
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μμναι το πράκτικερ παίζει κυρίως με αυτοκόλλητα τοίχου και ταπετσαρίες. Όχι ότι δεν είναι χρήσιμα. Αλλά το διάφανο δεν το 'ξερα και έχει φτηνές κορνίζες, μια χαρά. Ευχαριστώ γατοκόριτσο! Αν έχει κανείς και τπτ άλλο υπ' όψιν του...
agrio.imeros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ρε 'συ Ison_, τη φωνητική γραφή ζητάς, Ελλάδα τη λέμε, Hellada θα του/της πεις. Το επίσημο όνομα είναι Hellenic Republic, το ευρέως γνωστό όνομα Greece. Κατά τα άλλα, θέλω να βρω πίνακες και κορνίζες. Δε με νοιάζει να είναι πρωτότυπα και δεν ξέρω τι, θέλω απλώς να γεμίσω τους τοίχους και το μόνο που με νοιάζει είναι η θεματολογία (θηλυκά) και οι αποχρώσεις. Πού πάω εκτός από ΙΚΕΑ και Leeroy Merlin; Afisorama ... ;
Valerie_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ετκύπωσε από το νετ πάρε φτηνές κορνίζες από το τζάμπο και είσαι έτοιμος. να βρεις και του γούστου σου γκομενες. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Η απλα βρες φωτο και εικονες σε καλη αναλυση απο το ιντερνέ και κανε εκτυπωση και κορνιζαρισμα σε κανα τυπου Αφισσοραμα ξέρωγω. Εντιτ με πρόλαβαν οι απο πανω. 2
Adon1s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αμπραβο,νομιζα ελεγες για το γυρω γυρω μονο
andreapaog328 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 καλο μπεργκερ/σουβλακι αθηνα κεντρο μοναστηρακι ψυρρη κτλ θενκ γιου
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Hot Hot Burgers, Κολοκοτρώνη. Τέλης για μπριζολάκια. Καλό σουβλάκι στο κέντρο δεν υπάρχει. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις, θα τις μελετήσω! =) 1
gavros10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το hot hot burger μηπως το εχει παρακανει με το αλατι; Τελευταια φορα, πηρα ενα xxl αργα το βραδυ, και σηκωθηκα 3 φορες στον υπνο μου για να πιω νερο και αλλες 2 ονειρευομουν οτι επινα νερο απο ποταμι. Το ιδιο και με τις πατατες. Υπαρχει ενα ακομα, τρια στενα πιο κατω στην ευαγγελιστριας το οποιο φτιαχνει λιγο καλυτερο burger αλλα κανει πανω απο 3.5 ευρω. Μετα τα σουβλακια στο κεντρο υπαρχει προβλημα. Μετα τον θαναση στο μοναστηρακι που φτιαχνει μονο κεμπαπ και τον σαββα;;; στην ερμου στο υψος του μετρο το χαος.
saxos55 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Κατά τα άλλα, θέλω να βρω πίνακες και κορνίζες. Δε με νοιάζει να είναι πρωτότυπα και δεν ξέρω τι, θέλω απλώς να γεμίσω τους τοίχους και το μόνο που με νοιάζει είναι η θεματολογία (θηλυκά) και οι αποχρώσεις. Πού πάω εκτός από ΙΚΕΑ και Leeroy Merlin; Bizart Τσιμπημενίξ τιμές αλλά πολύ καλή ποιότητα. Μπορείς να τους πας ό,τι θες και να το κάνουν πίνακα αν έχεις κάτι συγκεκριμένο κατά νου. Φυσικά όσο πιο καστομιά, τόσο πιο $$$$ 1
deesnider Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Έχει κανείς εμπειρία από το digitadiko, σχετικά με το πόση ώρα μετά την παραγγελία premium easybytez σού στέλνουν κωδικό; Έριξα μία εδώ και κάνα δίωρο (πληρωμή με paysafe) και ακόμα φαίνεται «in progress». Είναι φυσιολογικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις