doctorkostis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ποσο εμπιστος εισαι; Υπαρχει καποια εξεταση; Καθολου. Στο ιντερνετ εισαι. Εμπιστος σημαινει σφραγιδα και υπογραφη. 1
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μένει κανείς Γέρακα; Ψάχνω να βρω πληροφορίες για ένα νέο pet shop που έχει ανοίξει απέναντι από το carrefour. Δεν το βρίσκω στο ίντερνετ. Δεν ξέρω ακριβή διεύθυνση/όνομα κτλ. Είναι πάνω στη Λεωφ.Μαραθώνος. Δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου εκτός από το κλασσικό Zoo Planet απέναντι απ' το ταχυδρομείο. Ψάχνοντας βρήκα αυτό εδώ που χρεώνεται "απέναντι από το καρφούρ" αλλά δεν είναι επί της Μαραθώνος και δεν ξέρω αν είναι καινούριο.
gavros10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καθολου. Στο ιντερνετ εισαι. Εμπιστος σημαινει σφραγιδα και υπογραφη. Η απαντηση σου δεν ηταν ανθρωπου που δεν ξερει τι ειναι τα αιμοπεταλια. Τα εμαθες σε road trip στο μεξικο ή σε σοβαρη ιατρικη σχολη; Να παρω αυτο που ειπες στα σοβαρα και να αρχισω το ψαξιμο ή να το αφησω να περασει; Αυτο.
mylo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ο ΑΣΕΠ υπάρχει ακόμα; Κάποιος που πχ τελείωσε μια σχολή στο εξωτερικό πρέπει να καταθέσει τα χαρτιά του στο υπουργείο παιδείας για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν; υπάρχει κανονικά και όχι δεν χρειάζεται να καταθέσει χαρτιά σε κανένα υπουργείο ούτε στο ασεπ γιατί δεν υπάρχει διαγωνισμός εκπαιδευτικών
Pintsie Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου εκτός από το κλασσικό Zoo Planet απέναντι απ' το ταχυδρομείο. Ψάχνοντας βρήκα αυτό εδώ που χρεώνεται "απέναντι από το καρφούρ" αλλά δεν είναι επί της Μαραθώνος και δεν ξέρω αν είναι καινούριο. όχι, δεν είναι αυτό. είναι στο κατάστημα που είχε παλιά λάμπες οικονομίας. σήμερα λογικά θα περάσω με το λεωφορείο. ελπίζω να προλάβω να δω πώς λέγεται. ευχαριστώ πάντως
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Η απαντηση σου δεν ηταν ανθρωπου που δεν ξερει τι ειναι τα αιμοπεταλια. Τα εμαθες σε road trip στο μεξικο ή σε σοβαρη ιατρικη σχολη; Να παρω αυτο που ειπες στα σοβαρα και να αρχισω το ψαξιμο ή να το αφησω να περασει; Αυτο. Το ρώτησες σε ιατρείο ή στο γενικό section ενός τεχνολογικού forum; Σοβαρά τώρα, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα, τουλάχιστον ας μην κοιτάμε και αυτά που παίρνουμε στα δόντια. 1
Adon1s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Θελω να αγορασω κατι με δοσεις. Αν πχ κανει 1000€ , μπορω να πληρωσω στην αρχη τα 500€ και να δωσω τα υπολοιπα με δοσεις ; Γενικα ειναι κατι που μπορει να γινει ή εξαρταται το καταστημα;
deesnider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Θελω να αγορασω κατι με δοσεις. Αν πχ κανει 1000€ , μπορω να πληρωσω στην αρχη τα 500€ και να δωσω τα υπολοιπα με δοσεις ; Γενικα ειναι κατι που μπορει να γινει ή εξαρταται το καταστημα; Με την όποια επιφύλαξη, δεδομένου ότι έχω χρόνια να ψωνίσω από Ελλάδα, δε βλέπω το γιατί να μη μπορείς. Τουλάχιστον στα καταστήματα ηλεκτρικών που εργαζόμουν - πολύ παλιά, αλλά τέλος πάντων... - το κάναμε συχνά, εφόσον το ζητούσε ο πελάτης. Ειδικά μιλώντας για δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Γίνεται γενικώς από όσα κατάστηματα υποστηρίζουν πληρωμή με δόσεις. Σ3 γενικές γραμμές αυτό.
Adon1s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αποκλειστικά με μετρητά με αφορά . Οκ θενξ , θα ρωτήσω και σε 2-3 καταστήματα απο κοντά αν και γενικά δεν πιστεύω να υπάρχει άρνηση .
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 με μετρητά νομίζω δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σου κάνουν δόσεις. Γραμμάτια φάση; 1
doctorkostis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Η απαντηση σου δεν ηταν ανθρωπου που δεν ξερει τι ειναι τα αιμοπεταλια. Τα εμαθες σε road trip στο μεξικο ή σε σοβαρη ιατρικη σχολη; Να παρω αυτο που ειπες στα σοβαρα και να αρχισω το ψαξιμο ή να το αφησω να περασει; Αυτο. Τι να ξεκινησω να σκαναρω πρωτα? Πτυχιο ή τιτλο ειδικοτητας? Ρωτησες κατι στο ιντερνετ, πηρες μια απαντηση. Εσυ θα κρινεις αν σου κανει ή οχι. Η ιατρικη συμβουλη οριζεται και απο την ευθυνη που την συνοδευει. Στο πληκτρολογιο σορι, αλλα δεν εχω καμια ευθυνη, ειναι μια απαντηση σε επιπεδο μπλα-μπλα στο ινσομνια. Ανωνυμη, χωρις να σε εχω εξετασει, χωρις να σε εχω καν δει. Ακομα και με καθηγητη ιατρικης να μιλουσες, ποσο σοβαρα μπορεις να παρεις μια αποψη μεσω ιντερνετ? 3
Valerie_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 και ο τίτλος ειδικότητας μας κάνει μεσιέ 1
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αφού μιλάτε για ιατρικά θέματα, για κάταγμα στο χέρι και έντονο πόνο στη μέση τα norgesic μαζί με panadol ή χωρίς;
Sova Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 υπάρχει κανονικά και όχι δεν χρειάζεται να καταθέσει χαρτιά σε κανένα υπουργείο ούτε στο ασεπ γιατί δεν υπάρχει διαγωνισμός εκπαιδευτικών Πώς διορίζονται τότε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις